Jump to content
Hundesonen.no

AG79

Medlemmer
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by AG79

 1. Bølla Orion hadde tiårsdag 20.02?❤️
 2. Tiden flyr.. vært dårlig med updates her inne?
 3. Det er ikke lett å slappe av på hytta når det er sauer utenfor gjerdet
 4. Avslørt av både blikket og det faktum at han har fylt senga med bevis...
 5. Lenge siden jeg har lagt ut noen bilder her nå.. og det skyldes i hovedsak at fotohobbyen blir litt nedprioritert for tiden. Det knipses alikevel en del bilder med mobiltelefonen, så selv om kvaliteten blir deretter, legger jeg alikevel ut noen høstbilder her.
 6. På tide med et nytt bilde kanskje? Jeg har jo lagt ut flest bilder av Orion i sine naturlige omgivelser, så her kommer et som viser hva som skjer om man sovner på sofaen her i huset[emoji23] Da er det noen som benytter seg av anledningen til å besøke sofaen og kose seg litt ekstra.
 7. God morgen ! Sesongens første snøfall. Artig til de pleskledde !
 8. Takk for hyggelig feedback Håper dere hadde en flott jul, og får et sterkt og godt 2015.
 9. Tar på å herje i varmen med svær pels..
 10. Lenge siden jeg har lagt ut noen fotos her nå .. Sommer og en milliard prosjekter kommer litt i veien for fotohobbyen.. men her er et par dagsferske bilder :
 11. Vivere når kommer du til Trondheim? Thomas og Toril er på ekspedisjon ja ser jeg:)
 12. Jeg har jo prøvd å legge ut video her et par ganger tidligere, uten å lykkes noe nevneverdig med det... Fungerer denne linken da tro ? Det er forresten i disse dager allerede fire år siden jeg hentet den lille tassen
 13. Takk for hyggelig feedback Når det gjelder Orion og andre hunder, så har han såpass til selvtillit at han har ikke noe behov for å dominere eller markere seg, og er veldig trygg på de fleste situasjoner. Han er veldig lett å lese, og leser også godt. Han tilpasser leken sin etter størrelse og engasjement hos andre hunder også, så jeg er trygg på å la han leke med bittesmå hunder, så vel som andre saarlooser. Han er litt "redd" tisper som bjeffer å bråker mye. Da ser han lei seg ut, og ser ut til å tenke "ja men ... jeg vil jo bare leke?" Jaktinnstinkt ja.. hva skal man si.. alt skal
×
×
 • Create New...