Gå til innhold
Hundesonen.no

Lunamin

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lunamin

  1. Har en valp på 8 mndr. en blandingstispe, og vi slipper henne på et område her. Hun er bare rundt meg, vi kaster pinne, hun bader i sjøen og ellers leker med venninna mi sin hund. Så her går det fint selv om det er båndtvang, for jeg overholder den ikke 100 % Da hadde jeg blitt sprø
  2. Har prøvd forskjellige måter, men kan prøve det med å fysisk blokkere henne ja. Bare så synd at det er så innmari mange biler rundt her Hehe.. Hva tror du om å evt. oppsøke en plass, der det er mange biler, og bare be henne ligge i rolig å se.. Kan de bli kurert av biler liksom..
  3. Her har vi en hund på 8 mndr. og to unger under 3 år. Her får ikke hunden herje og styre med ungene, verken ute eller inne, og det gjør hun heller ikke. Hun gjør ikke ungene noe, av og til de får seg en suss i ansiktet da Ellers bryr ikke ungene seg så mye om hunden heller, og minste vår er jo bare 9 mndr., så er litt redd for at hunden skal velte henne hvis hun sitter og sånt. Her kommer de til å være sammen uten at jeg se rpå den 100 % hele tiden..
  4. Hundens navn: Luna Rase: Blandingshund (Border Collie, Cocker Spaniel og Gordon Setter) Kjønn: Tsipe Alder: Snart 8 mndr. Om hunden: En livsglad familiehund, lettlært og litt vimsete. Kjempe snill og vakker
  5. Lunamin

    Hvilket for?

    Min hund får Royal Canin valpefòr, kjempe fornøyd.
  6. Ei jeg kjenner har en blanding mellom Shar Phei og Rottweiler, den var rett og slett stygg nesten Hadde hode til Shar Pei, og resten til Rottweiler..
  7. Jeg har en blandingshund, av Border Collie, Gordon Setter og Cocker Spaniel. Det er en herlig hund på alle måter, super familiehund og meget lydig og lettlært. Men vi har et problem, og det er at hun vil løpe eter biler, hvis hun er løs så kan jeg bare rope når det kommer bil, og hun kommer da til meg. Når hun står i båndet sitt ute så bryr hun seg heller ikke. Det er på tur problemene er, når vi ser en bil legger hun seg nesten ned, i sånn Border Collie stilling, kroppen hennes og hode er helt fokusert på bilene. Har prøvd det meste, men hun bryr seg ikke om annet enn bilene. Holder på å lære henne triks og sånt ute i hagen når bilene suser forbi rett ved, det er heller ikke noe problem. Noen som har gode tips? Har hørt at hun skal legge seg ned, så hvis hun får kommando om det gjør hun det, men likevel er hode 100 % fokusert på bilene som suser forbi.
  8. Hei. Jeg er ny på dette forumet, men ble anbefalt av noen jeg kjenner. Så tenkte jeg kunne spørre her. Vi har en herlig Border Collie mix på snart 6 mnd. Hun er rolig inne, og aktiv ute. Og kjempe glad i å være ute. Nå har vi brukt bånd, da jeg er hjemme i permisjon og kan følge med henne ute. Og i tillegg er hun på verandaen vår. Til sommeren tenker vi å bygge en hundegård til henne, da det ser ut som hun trives godt ute. Hun får masse turer, og får løpe fritt daglig på turområder, litt vanskelig er det nå som det er så mye snø overalt, men når våren kommer blir det enda mer løping uten bånd. Så hun skal ikke ha hundegård for å løpe i, men trenger likevel tips til hvor stor den bør være, hvilket underlag er best? Hun liker å grave i snøen, og regner med hun kommer til å grave en del i jord også Takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...