Gå til innhold
Hundesonen.no

kavring

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

kavring's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fordi det er enkelt for folk. De fleste som kjøper seg valp har fra 2-4 uker på seg, før valpen skal være alene hjemme i flere timer. Få valper er klar for det, så de tisser og bærsjer og bjeffer og tygger osv. En del av disse valpene syns i tillegg det er skummelt å være alene, og er de løse da så vil de trolig agere ut i fra det. Mye enklere hvis valpen allerede er passifisert i buret. Og har man flere hunder kan det jo være problematisk å ha de løse. Enten går de veldig godt sammen, og leker og morer seg dagen lang,. Eller kanskje de ikke går så godt sammen og man risikerer at de begynner å sloss. Har man de i bur, slipper man jo dette. Og nei, jeg bruker ikke bur og syns det er helt forkastelig at man setter sine egne behov for å ha hund foran hundens behov.
  2. Det kommer nok veldig an på min reaksjon. Blir jeg redd, blir de usikre. Da hadde de, i beste fall, stått inne i stua og kjeftet... Hadde jeg blitt sint, kunne de nok oppført seg litt mer truende. Men tviler sterkt på at de hadde gått så langt som å angripe.
  3. Takk for svar! Da prøver jeg å slutte og bekymre meg så lenge det ikke skjer noe mer!
  4. Nei, det er ingen andre endringer. Men hvis det kommer av lavere testosteronnivå, burde det vel begge testikklene bli mindre? Den andre er fremdeles normal. Kan ikke huske at dette har skjedd med tidligere hunder.
  5. Testikkelen blir mindre, han har altså hatt to normale fram til ca 9 års-alder. Hva det evt. egentlig heter vet jeg ikke, men det står slik på kvitteringen fra veterinæren...
  6. Ja, som overskriften sier, noen som har erfaring med dette? Hunden er straks 10 år, og dette ble oppdaget i høst. Det gjelder kun den ene, den andre er normal. Var hos veterinær dette ble oppdaget. Men da vi egentlig var der pga noe helt annet, ble det bare nevnt i forbifarten. Veterinæren ba meg bare følge med og komme tilbake om det skulle bli problemer av noe slag. Har forhørt meg litt rundt omkring, og foreløpig har ingen hørt om dette. Har heller ikke funnet noe på nettet, så da tenkte jeg at jeg kunne høre her!
×
×
  • Opprett ny...