Gå til innhold
Hundesonen.no

marte

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av marte

  1. Da skal jeg ta kontakt med oppdretteren å høre med han . Men de nye tennene har vokst seg lengre enn (valpe) framtennene så når han biter på noe er det kunne de nye tennene som blir brukt.
  2. Som alle andre hunder driver min valp å bytter til nye sterke fine tenner. Men det går ikke helt som det skal. Får frem tennene i underskjeven er ikke falt ut, men bare presset fremover og de nye er kommet opp bak. Har vært en tur hos dyrlegen for å høre om dette, men fikk da bare greie på at om det samme skjedde med hjørne tennene måtte de trekke de, men dette ville de helt ikke gjøre før om noen mnd. For de måtte se om det kom nye tenner eller ikke.og de synes han var så liten enda (6mnd). Det er jo greit, men da jeg igjen prøvde å spør om framtenne som alt var synelig bak valpetennene fikk jeg ikke noe svar på dette . Er det noen her som kan svare på om det er farlig , vill jo tro tennene gnisser litt mot hverandre. Litt usikker på hva jeg skal gjøre her. Hva ville dere gjort om dette var deres valp?
  3. Tusen takk da skal jeg prøve disse : D
  4. Min lille pomeranian har snart vokst ut av selen sin og jeg sliter veldig med å finne en ny en. de jeg har sett så langt i nærheten her står det enten puppy på eller er de for store. (Pommen min er nå 5mnd) Noen som har noen gode råd til meg om hvor jeg kan få tak i det. Ønsker en som er behaglig for han og at den skal være lett å ta av å på så jeg ikke føler at jeg drar av ,han hode pga all pelsen han har rundt halsen
  5. marte

    Bading av valp

    Da blir det bad/dusj på valpen min i morgen: ) Takk for mange gode råd : )
  6. Tenkte jeg skulle prøve å bade lille valpen. Trodde dette kom til å gå fint ettersom han alltid går i vanndammene ute, men når vi kom inn på badet og i badekaret ble vannet veldig skummelt. Selv om jeg satt oppi med han og bare hadde i bitte litt vann så han kunne kjenne på det. Noen som har noe gode råd ang dette. skal jeg bare fortsette å sitte oppi der med han og kose og gi godbit til han synes det er greit. Er første valpen min så må spørr, for jeg vil gjøre det mest mulig riktig og ikke skremme han på noen måte : )
  7. Da må jeg prøve dette:) Tar i mot alle råd med glede jeg. Her er vi helt nybegynnere på valp så alt hjelper : D
  8. Jeg har en valp på 10 uker. Går greit å gå en liten tur på dagtid, men så fort det er blitt mørkt tørr han nesten ikke å gå ned trappa. Er det noen som har gode råd til å venne han til mørket?? Er jo mørkt døgnet rundt snart!
×
×
  • Opprett ny...