Gå til innhold
Hundesonen.no

Wench

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Wench

  1. Når vi fikk Smash, støvsugde vi bare som vanlig. Han ble i overkant jaktlysten, men sambo klarte å skremme han på et eller annet vis engang(ikke med vilje). Så nå er han redd støvsugeren :rolleyes2: Men tror ikke han lider noe nød, han går som regel bare og legger seg på badet imens.
  2. Takk for svar alle sammen! Som sagt, så tror ikke jeg han hadde et anfall. Det har vist seg senere at han ofte drømmer ganske "kraftig". Noen ganger bjeffer han bare litt, noen ganger rister han bare på labbene, og noen ganger rister hele valpen. Jeg tror nok bare samboer ble så redd fordi det er vår første valp og fordi han har hørt skrekkhistorier før. Uansett så hadde ikke noe avslag i prisen fra "oppdretter" betalt mye, da dette er en blandingsvalp
  3. Smash ble født 02.mai 2011. Moren hans er halvt border collie og halvt grå elghund, mens faren er en beagle. Smash har fått fargene til en bordercollie og hodet til en beagle. Vi betalte 1500 kr for ham, men likevel viste det seg at han aldri hadde fått en ormekur i hele sitt liv. Vi syntes han var litt tynn, og fant fort ut at han var full av mark. Men etter vi fikk fjerna ormen, la han fort på seg og ble enda mer livlig. Den lille krabaten vår lærer fort, men vi har ikke lært han så mye enda. Hittil har han lært sitt, ligg, sånn halvveis bli, vent, gi labb og slipp. Han lyder selvfølgelig navnet sitt, og vet hva "kom" betyr, men ofte er det noe annet som er mye mer interessant. Han er så og si stueren, skjer bare noen få uhell av og til. Men vi har et lite problem, og et stort problem med ham. Det lille problemet går egentlig bare ut over meg. Han er fæl til å bite meg(ikke bare litt leke biting, men hardt og mye, slik at jeg begynner å blø). Jeg har prøvd det meste: Ignorering, hyling, knurring, si nei, time out osv. Det samme gjelder bjeffing når jeg spiser, eller han generelt vil ha oppmerksomhet. Det eneste som ser ut til å funke, er å sprute litt vann på ham. Kanskje ikke den beste løsningen, men han har iallefall sluttet å bite like mye. Det store problemet vårt er at han er livredd for å være alene hjemme. Jeg tror vi kan få løst problemet, det vil bare ta litt(mye) tid. Ellers så er han en ordentlig kosehund! Han elsker å ligge på alt som er mykt. Puter, tepper, sengen sin, sengen vår(!), og sofaen. Og selvfølgelig, han elsker å ligge i fanget mitt. Et annet sted han liker å ligge, som jeg egentlig forbinder med katter, er badet. Han ser ut til å elske å ligge på det varme badegulvet. Det har også vist seg at han kan bli en fremragende hopper! Han hopper allerede høyt, og det er veldig enkelt å få ham til å hoppe over hinder, gjennom ringer osv. Det er så utrolig mye å si om denne fantastiske, gode, søte, rampete valpen vår at jeg kunne holdt på i det uendelige. Men får stoppe nå og heller legge ved to bilder. Så skal jeg prøve å oppdatere gjevnlig om det meste som foregår i vårt nye liv med valp. Det er selvfølgelig bare å spørre hvis dere lurer på noe Vet ikke om bildene egentlig er for store, eller om jeg gjør noe feil, da må jeg bare beklage isåfall. Er tross alt helt ny! Her er han forresten rundt 3 måneder.
  4. Hei! Jeg er ny på forumet, men skulle nok blitt medlem tidligere. Jeg heter Wenche og er 19 år. Bor i Trondheim, studerer ved NTNU og jobber litt ved siden av. Jeg bor sammen med typen min, og 1.juni 2011 hentet vi hjem den skjønne valpen vår. Vel, egentlig er det samboeren sin hund. Det er han som betalte ham, betaler mat, veterinær osv. Mens jeg kjøper litt godis og litt utstyr av og til. Likevel om det er hans hund, ser jeg på ham som nesten like mye min. Særlig når det er jeg som tilbringer mest tid med han, pga få forelesninger. Valpen vår fyller straks 5 måneder. Han er en blanding mellomborder collie, elghund og beagle. Godt og blandet med andre ord! Skal opprette en dagbok hvor jeg skriver en mer utfyllende presentasjon av den gale valpen vår. Her er et bilde av ham når han var ca. 3 måneder Han lyder forrresten navnet Smash!
  5. Hei! Jeg og samboer kjøpte(på papiret er det samboer sin hund) oss en valp for 3 måneder siden. Rett etter vi fikk han, fikk han et epilepsianfall mente samboeren min. Men jeg trodde bare at valpen hadde drømt og sparket/ristet litt mer enn vanlig. Likevel sa han ifra neste gang vi dro til dyrlegen, og vi fikk to tabletter for anfall i tilfelle det var det, og hvis han får det flere ganger. Nå mener samboer at vi ikke får forsikret valpen, eller må kjøpe en ekstra dyr forsikring fordi "anfallet" står ført opp i en journal. Derfor vil han ikke forsikre valpen i det hele tatt. Stemmer dette? Det skal sies at han ikke har hatt flere "anfall", og at jeg vil at hunden skal forsikres. Takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...