Gå til innhold
Hundesonen.no

Bombardi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bombardi

  1. Vi fikk vår for et år siden fra et omplasseringsenter. Hun hadde lite disiplin, var veldig stresset og dro som et villsvin på tur. Hun har kommet seg på mange områder, men mye gjenstår enda. Tror hun er dårlig sosialisert og er derfor vanskelig rundt andre hunder. Passeringer er spesielt komplisert. Jeg har dager hvor jeg angrer VELDIG! Men selv om det er tøft til tider så lærer jeg ufattelig mye av henne. Og jeg vet hva jeg skal jobbe med fra begynnelsen med neste hund for å unngå slike ting. Til gjengjeld er oppturene enda mer givende. Å se at det vi jobber så hardt for faktisk blir bedre, enn om ganske sakte, er gledelig. (det hender jeg må minne meg selv på akkurat den).
  2. Jeg regnet på det og fant ut at jeg sparte ca 14 kr dagen på å fôre med V&H. Kunne sikkert spart mer om jeg hadde kjøpt inn noe annet enn 0,5 kg pølser. Men siden hun får 1 kg om dagen i to omganger, passer de pølsene perfekt.
  3. Å, dette er et spennende tema. Hadde dyretolk på papegøyene mine og jeg ble veldig imponert. Det er ikke mange som kan like mye om papegøyer som f.eks hunder. Mine papegøyer er samme art og ser derfor helt like ut. Men personligheten er totalt forskjellig, og dette fikk tolken veldig bra fram. Jeg ble så overbevist om at dette var mulig at jeg meldte meg på kurs hos Sissel Grana. Jeg fikk til noe, men det var fryktelig vanskelig. Jeg opplevde allikevel nok til å skjønne at dette faktisk er fult mulig, og at det virkelig finnes mer mellom himmel og jord. Nå prøver jeg å utvikle meg selv innenfor andre ting i den alternative verden som jeg har mer talent for. Så er dyretolking mulig? Ja absolutt! Men finnes det noen som kaller seg for en dyretolk uten å egentlig ha talentet? Ja, det er nok.
  4. Kanskje du kunne gi dem et tips om grime. Slik at han klarer å holde igjen hunden. Sikkert ikke noe gøy for eieren heller. (dog, ikke vet jeg når han har hunden en del løs... Høres ut som om han ber om trøbbel) Har selv en stor hund som fint kan dra meg overende og hun vil SVÆRT gjerne få hilse på alle små hunder. Det er ikke noe kult, men med grime har vi muligheten til å holde igjen. Jeg går i tillegg så langt unna jeg klarer fordi jeg vet hun er lettere å få kontakt med da.
  5. Ved røyting og behov. Får ikke plass i dusjen, så det blir kun på sommerhalvåret vi får dusjet ute. Men vurderer å få kjøpt meg badekar og blåser slik at det blir mulig og få tatt det litt oftere.
×
×
  • Opprett ny...