Gå til innhold
Hundesonen.no

Kazan

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kazan

  1. Kazan

    Sofahund...

    Ja da bare kjører jeg på da:) Tenkte bare at det ble for mye for henne når hun gikk fra og herje i sofaen akkurat som hun ville til totalnekt og så plutselig få lov igjen:P Takk for svar:)
  2. Kazan

    Sofahund...

    Vi fikk for 2 uker siden en 2 år gammel staff. Hun var vant til å gå i sofaen som hun ville der hun kom fra men vi har avvendt henne dette nå og hun er flink:) Er ganske sikker på at hun er der når vi er borte men det får bare være. Nå lurer jeg på om vi kanskje kan venne henne til at hun kan komme opp i sofaen hvis hun blir invitert av oss eller om det bare blir forvirrende for henne? Hun er jo en kosejente og vil gjerne sitte i fanget men jeg får vondt i stumpen av å sitte på gulvet lenge av gangen:P
  3. På kjøkkenet langs veggen:) Hun søler ikke når hun drikker så jeg har ingenting under.
  4. Nå har jeg bare hatt Staff i 4 dager men jeg er solgt! Det første jeg gjorde var å ta rasevelgeren på canis;) Leste masse om rasen og tilslutt falt det på utseendet:) Det eneste negative jeg fant med rasen var at de ikke liker andre hunder. Men dette gjelder jo selvfølgelig ikke alle og i hvertfall ikke vår 2- åring:) Hun er godt sosialisert, veldig fortrolig med mennesker, rolig og kosete:) Hun er kke konkuranselydig akkurat men hører på oss og tilogmed ungene våre på 2 og 4 år Vet ikke hvis jeg skal ha samme rase igjen... hvis vi finner en voksen staff som er som henne så ja:)
  5. Sambo har hatt 2 rottiser som har vært omplasseringshunder. Begge var 2 år da de kom til han men de var begge hunder med stamtavle og fra gode eiere så han visste på en måte hva han gikk til da hele historien var kjent:) Vi fikk en staffe jente på 2 år for 4 dager siden, hun også kom fra en oppdretter som skulle bruke henne i avl men måtte selge henne da hun måtte steriliseres pga livmorbetennelse. Fikk vite alt om henne også og foreløbig går det helt supert:)
  6. Halvtime på morgenen, halvtime på dagen, 1-2 timer på kvelden. Evt ett kvarter innklemt en plass:) Og litt leking med ball i hagen.. I helgene litt mer
×
×
  • Opprett ny...