Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/12/11 in Status Updates

 1. Vært på tur sammen med @Anooni, Ninja, Noor og min bc Victor❤️
  3 points
 2. Idag har jeg hatt min elskede gode Kingsley i et helt år!!!! Tenk at det allerede er ett år siden jeg hentet denne deilige klumpen hjem - FOR et deilig år det har vært:D (haha, jeg har gått litt berserk med bildene her, men det er jo så vanskelig å begrense seg når det er så mange herlige av ham)
  2 points
 3. Livet er for kjipt mellom den forrige tur og den neste, tydeligvis;)
  2 points
 4. Det er jo ikke mulig å bli vakrere!!!
  2 points
 5. Litt slitsomt med disse valpene til tider, men alltids tid til en selfie da! Heheh
  2 points
 6. Kingsley har også to 'søsken', en storesøster og en lillebror i kattene Calista (20.5mndr) og Lumos (7mndr) og de tre går så fantastisk fint overens at det er en fryd å se dem sammen:D Dette lille trekløveret gjør meg så uendelig lykkelig
  2 points
 7. Du må gjerne spørre meg, om du lurer på noe i forhold til gardinene. Jeg er så heldig at jeg hadde en gammeldags skreddermester som læremester i en til en undervisning:)
  1 point
 8. Hei! Vil bare si tusen takk for gode, konstruktive råd og tips! Har hatt noen «rop om hjelp» her inne siden valpen kom i hus, og dine svar har uten unntak alle hjulpet meg. Så tusen takk for at du tar deg tid til å svare en fersk hundeeier som garantert stiller mange dumme spørsmål ? Colargol
  1 point
 9. Hei, jeg kan tipse deg om Solveig Strøm som har Huldremyra kennel i Meråker, hun er veterinær og instruktør utdannet hos Trondheim hundeskole. Hun er aktiv og jeg vet hun har trent endel i vår sammen med bl.a Anita Aalberg. De gikk nettopp ferdselsprøve hos Nidaros brukshundklubb i Trondheim og besto. Du kan lete de opp på facebook og ta kontakt Hundeparken anbefaler jeg ikke da man ikke vet hvilke hunder som frekventerer der.
  1 point
 10. Wohoo Min herligste lille Kygo har gått igjennom alle helsetester med glans <3 HD: A AD:0 Og øyer: FRIII!! Super happy!!! <3
  1 point
 11. Hun var mitt lille alt og grunnen til at jeg ikke kan leve uten hund❤️
  1 point
 12. Min vakre lille skatt <3 Dette er allerede 5.5 mnd siden - tiden flyr så usannsynlig fort! Det er også så morsomt å se hvor mye mer muskuløs han er nå i forhold til på disse bildene:) Min lille mann begynner å bli stor!
  1 point
 13. Ikke akkurat det verste stedet å bo, nei:D
  1 point
 14. Det finnes verre dager enn idag❤️
  1 point
 15. For 1 år siden, trygt i armkroken til tante Silje❤️❤️
  1 point
 16. Er det rart Kingsley er begeistret for denne vidunderlig vakre jenten?! Dette er nabobaben som han leker med daglig - bestevenninnen og helsjef;)
  1 point
 17. Med veldig mye fokus på B og valpene, er det en som kjeder seg litt om dagen og skulle gjerne ha lekt litt med både den ene og den andre i valpebingen. Det vil ikke B ha noe av, så til gjengjeld får C ekstra mye kos. Fineste lille kengeru ninjaterror.
  1 point
 18. Tenk at valpene til Bianca er 2 uker allerede. Jeg tror de kommer til å åpne øynene når som helst iløpet av de nærmeste dagene, nå. Jeg venter i spenning! De er helt fantastisk nydelige! Tiana Beast Charming "Charm" Cinderella "Cindy" Belle Jasmine "Jazz"
  1 point
 19. For en vidunderlig herlig sannhet dette er!
  1 point
 20. Jeg skal alltid passe på deg, skatten min
  1 point
 21. Her følges det ivrig med på bladene som danser hysterisk i vinden idag:D
  1 point
 22. Og etterpå var det godt å pakkes inn i varmt, mykt flanelldynetrekk i godstolen♥
  1 point
 23. Deilig lørdag for meg selv med levende lys, julemusikk, julebok og en vakker valp ved siden av meg♡ blir ikke stort bedre enn dette:)
  1 point
 24. Som jeg elsker deg, lille skatt❤️
  1 point
 25. GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN TIL VERDENS VAKRESTE KINGSLEY!!!!!!! 1 år er han idag og vi har hatt en kjempeflott dag med masse lek og gøy:D Jeg er så ufattelig stolt av ham for det gode hjertet og herlige humøret hans og er evig nyforelsket i godgutten min:D
  1 point
 26. Hei til den/dem som skulle se dette - Kingsley og jeg er helt ny her innpå og prøver å finne ut av hvordan ting er her, men vi gleder oss til å bli oppdatert på hva og hvordan Hundesonen fungerer - masse interessant å lese her, ihvertfall:) Vi gleder oss til jul, men først av alt til Kingsleys 1års dag på mandag 07 desember:D
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Create New...