Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/12/21 in Posts

 1. Nettopp derfor er mange hunder som ikke når opp på prøver i ak/ek allikevel ypperlige hunder på praktisk jakt. De tåler ikke presset på en prøve for eksempel og knaller eller piper, men siden den reelle jaktsituasjonen er annerledes når man jakter i Norge så passer praktisk jakt dem bedre.
  1 point
 2. Gratulerer med mestvinnende lydighetsspaniel Så gøy da!
  1 point
 3. Etter å ha skummet igjennom den andre debatten på foraet om emnet var det en ting som slo meg; jeg synes ikke det er greit at tispeeier skal forventes å droppe kurs uten å få refundert penger. Synes egentlig ikke at løpetisper skal måtte droppe kurs, men som hannhundeier vil jeg gjerne vite det på forhånd så jeg kan selge plassen min på kurset hvis jeg ikke vil bruke kurset på det. Så virket det også som det var mange i det andre emnet som opplevde at en god instruktør klarte å legge til rette for at selv de distraherte hannhundene skulle få noe ut av kurset.
  1 point
 4. Når man nesten har ny leilighet i boks og så får beskjed i dag at leieboeren hos utleier ikke vil flytte likevel.... Den følelsen... den er ikke god... ☹️Nå håper jeg bare at vi kan finne oss et nytt sted å bo kjappere enn kjappest... ?
  0 points
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×
×
 • Create New...