Jump to content
Hundesonen.no
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • For å spille litt djevelens advokat her, så tror jeg muligens du har en dårlig sak. Dyr er etter loven en «ting» og dere har inngått en avtale om kjøp/salg av denne «tingen», noe depositumet bekrefter. Da er du forpliktet til å følge opp. Jeg klarer ikke å se at det etter loven er rom for å angre seg - i alle fall ikke bare basert på en magefølelse av at noe ikke stemmer. Merk at jeg ikke støtter at det skal være slik - synes tvert i mot at det er horribelt at dyr behandles som «ting» i lovverket som omhandler kjøp/salg, men det er slik det er etter hva jeg kan finne ut. Personlig ville jeg betalt depositumet tilbake, funnet på en hvit løgn, og håpet at det forsvant med det. Noe det sannsynligvis gjør. I valget mellom å bryte en lov som ikke er godt tilpasset verden vi lever i og det å være engstelig for at valpen skal få et dårlig liv, så er jeg ikke i tvil om hva jeg ville valgt.
  • Vi er så vanvittig heldige, som har så mye natur, fjell og vann her rett bak huset. ❤️  @Anooni har vært her på besøk, og hun, sprek som hun er har vært på oppdagelsesferd i naturen her, og hun fant mange flotte plasser! Og i går var vi ute å utforsket for oss selv 🤩 Vi var ute i 3 timer ish, med innlagte vannpauser og en pitstop ved en benk for at hundene skulle få knaske litt tørrfisk 💪  
  • Som de andre er inne på er det helt normalt at det er oppdretter som bestemmer hvem som får hvilken valp, og det får man gjerne ikke vite så tidlig. Først skal oppdretter finne ut hva de forskjellige valpekjøperne ønsker seg av en hund og så skal oppdretter se hvordan valpene utvikler seg og se hvilken personlighet som passer best hos de forskjellige. Så det er ikke verre enn å si at nå som du har sett hvordan alle utvikler seg og du har hørt mer om hva de ønsker seg i en hund, er det dessverre ingen som passer til deres ønsker og selvfølgelig skal de få igjen depositumet
  • Som regel er ikke hundene våtere enn at de får beskjed om å riste seg, før eg tørker av bein og poter med ett håndkle. Er de gjørmete, blir det en kjapp tur i dusjen. De vil dra inn litt sand i pelsen, som drysser av når de tørker. Det fikses med støvsuger.  Til de dagene det regner kattunger, så får de på regndekken. 
  • Jeg har flere langhårete hunder og de ligger til tørk i gangen og på hunderommet.  Det meste faller på gulvet etter hvert som de tørker. Blir en del kosting/støvsuging, men det går greit. 
 • Nylig opprettede emner

×