Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Sør-Rogaland Brukshundklubb 7 mai 2017

Recommended Posts

Var det flere soniser som deltok her?

Jeg stilte med Storm - som vanlig alene i rasen og alene i gruppe 7.  Han ble stilt for en nederlandsk dommer i håp om å få minst VG - for fikk han dèt så ville Storm bli klarert for å stå på den nederlandske avlshannlista.  For han kan ikke bli stilt for hvilken nederlandsk dommer som helst - nei de opererer med en egen spesialliste så derfor ble jeg superglad da jeg så at akkurat denne dommeren faktisk befant seg ikke så langt unna meg :)

Vi var første hund i ringen så vi ble også fort ferdige - med CK og BIR som resultat :D  Da kan jeg endelig sende inn alle papirene til Nederland!

Deretter var det mange timer å vente på gruppefinalen - vi var sammenslått med gruppe 6/4 og der var det 10 ulike raser med. Så jeg regnet ikke med å bli plassert der nei.  
Men dommeren likte visst Storm så han endte opp som BIG 3 :bananas:

Kritikken han var også fin:
"Very nice male. Very typical proportions and bone. Masculine head with lovely expression. Sufficient stability in front. Good body and topline. Typical front and rear angulations. Easy mover. Lovely coat quality/colour/markings. Lovely presentation".

18342306_10155078480606970_8809809486685535335_n.thumb.jpg.f7e6694ca02f16cdf38b01be74d9301f.jpg

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi var 2 i rasen. Først ut junior hannhund som er etter samme far som min. Rødt å ck. Jeg var overrasket. Min tur. Rødt å ck her også. Han ba meg stille meg vak junioren og vi løp en runde. Så ba han meg om å stille meg først og da ble jeg sååå glad.

Cert og bir. Vi vents på gruppefinalen men røk ut der. Bikkja var lei og frustrert og jeg måtte kjøpe nye godbiter som ikke var et sjakktrekk. De skulle han stjele. Makan til ramp var han i ringen der. Men vi er overlykkelige med resultatet😍 

Nå er han fullcerta frem til han blir 2 år i slutten av juli. Så da mangler vi bare ett cert og malamutetest 1 for å bli champion😊😊

20170507_123310.jpg

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Flipp fekk excellent og vann juniorklasse hannhund, men dommaren heldt igjen CK på grunn av ei fortann som står litt skjevt nede. 

received_10154576941612215.thumb.jpeg.e2bf42b08fff23babc6fd6c2364e5c9c.jpeg

Rime var med på si første utstilling og tok det heile med stoisk ro :)

received_10154576934057215.thumb.jpeg.7c6e93f9dd91ecc71650cf11de42cf1d.jpeg

 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Hei!  Hva er egentlig den beste måten å introdusere hunder? Leser mye om å gå sammen i bånd - noe vi har gjort og som forøvrig går greit. Det er snakk om mine to (hannhunder, ene på snart 4 år ukastrert og valpen på 6 mndr) + en schæfer på 9 mndr. Men hvordan går vi videre fra båndturer? Ønsker jo etterhvert at alle hundene kan være inne i leiligheten sammen. Per nå er Milo stiv i kroppspråk og knurrer hvis schæferen nærmer seg, men den har mye lyd noe Milo reagerer på (og alltid har gjort). Virker som han ikke klarer å lese han skikkelig? Men går helt okei og vanlig utenom, da kan de gå med bare oss mennesker i mellom uten noe lyd. Schæferen ble kjemisk kastrert for 2 mndr siden og Milo pleier ikke reagere på kastrater som regel. Har ikke fått snust på hverandre skikkelig, så usikker på om Milo merker han er kjemisk kastrert. Han kan fint gå løs uten å gå i nærheten av schæferen eller vise noe særlig interesse - han er ikke av den lekne typen og liker å gå å snuse litt for seg selv.  Valpen er valp, så han vil bare leke. Blir litt voldsomt for han pga størrelsesforskjellen - men utenom det ser jeg ingen problemer der😊
  • Jeg savner opplysninger om hvor lenge du har hatt hunden? Eller er det jeg som overser?  Jeg har omplasseringshund nå, og jeg var veldig opptatt av å ikke kreve noe av ham den første tiden. Tenker det er en stor omveltning for en hund å komme til et nytt hjem. Min hund fikk myye tid til å finne seg til rette. Han måtte lære seg å kommunisere, finne ut hvordan han skulle kommunisere med meg, si fra når han ville ut osv osv. Jeg brukte mye tid på å være på tilbudssiden, prøvde å finne ut hva han likte, hva som var gøy, hva som var skremmende, og veldig lite tid på å kreve. Tror det tok bortimot 3-4 måneder før han viste sitt rette jeg. Nå er han verdens beste hund, viker ikke fra min side, vil helst ha kontakt hele tiden. Så det jeg egentlig lurer på, er om du har gitt det nok tid?
  • Tuusen takk for tips 😊
 • Nylig opprettede emner

×