Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Endringer i Retningslinjene (må leses av alle!)

Recommended Posts

Vi har delt opp kategorien for Kjøp & Salg til henholdsvis privatpersoner og næringsdrivende.

Kjøp og Salg - Næringsdrivende

Hobbynæring og brukere med eget firma poster her. Momspliktige må ha avtale først. Kun 1 tråd pr. næringsdrivende.

Vi anser næringsdrivende som:

De som produserer ting selv for videresalg eller kjøper inn varer for videresalg. Gjelder også kursholdere, de som har eget firma etc.

Send gjerne melding til moderator dersom du er usikker på kategori, hvis ikke flytter vi bare tråden enkelt og greit dersom den er feilplassert :) .

Vi kommer til å være litt strengere på denne regelen, siden så mange får ha gratis salgstråd for sine egne firmaer/tjenester (dvs. reklamering for egne produkter utenfor salgstråden) :

§1.12
Forumet er ingen annonseplass. Alle innlegg som kan tolkes som reklame eller rekruttering til tjenester for egen vinning slettes. Affiliatelenker, eller lenker som på en eller annen måte tjener deg tolereres ikke og vil bli fjernet.

Eksempler på næringsdrivende: hundekurs, salg av leker du har kjøpt for å selge videre, egenprodusert hundeutstyr.

Momspliktige må sende PM til MariusJ før dere kan poste i kategorien.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg markerer endringene med tjukk skrift, det er ikke noen alvorlige endringer men litt annen ordlyd og forhåpentlig mer forklarende for alle.

Regelen om dobbelposting er oppdatert, slik at det også står hva som kategoriseres som dobbelposting:

§1.6

Dobbelposter er ikke lov, hverken like poster og poster rett etterhverandre i samme tråd, eller doble tråder.En tråd skal aldri postes flere steder i forumet. Har du siste innlegg i en tråd, redigerer du heller dette enn å legge inn et nytt. Det er heller ikke lov å redigere sine innlegg på en måte som gjør at sammenhengen i en tråd forsvinner. Dette inkluderer selvsagt å redigere bort hele innlegget.Gjentakende dobbeltposter kan medføre advarsler.

Her har vi oppdatert for å vise at vi ikke nødvendigvis sletter alle korte innlegg, men om vi ser en trend fra en spesiell bruker som aldri skriver mer enn to ord, så kommre vi til å følge med.

§1.7
Begrunnelser og forklaringer er påkrevd. Ethvert innlegg som skrives skal ha en mening for leseren. Gjentatt posting av innlegg som "enig", "den suger", "fint!", "haha" ":D" og tilsvarende innlegg uten mer forklaring kan føre til at posten slettes. Dette sørger for at man ikke kan "spamme" for å få innlegg på innleggstelleren.

Denne regelen fjernes, da mild off topic uansett tillates og vi splitter ut nye tråder der det er behov:

§1.5
Hold deg til trådens tema, les igjennom tråden før du poster ditt eget svar. Følger ikke innlegget trådens tema blir det slettet.

Vi slår sammen to regler som handler om brukernavn og brukerkontoer, til en felles regel.

Brukernavn og brukerkontoer:

Det er kun tillatt med én (1) brukerkonto per person. Din konto er personlig og skal ikke benyttes av andre. Brudd på disse kan medføre utestengelse. Ved problemer med innlogging, kontakt Hundesonen.no på mail, ikke lag en ny konto.

Det er ikke tillatt å registrere seg med brukernavn som av andre kan oppfattes støtende. Det er heller ikke tillatt å registrere seg med brukernavn som kan kobles til bedrifter eller produkter. Disse blir slettet.

Still gjerne spørsmål i Spørsmål og Tilbakemeldinger dersom noe er uklart, eller send en PM til en i moderatorteamet :) .

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Var inne å kikket litt på finn for mitt område (Rogaland). Herregud så trist og sint jeg blir! Halvparten er «ønskes kjøpt doodlidoo, spitzpoo, cavapoo, poooo og doooodle» annonser. «Spitzpoo - vi har falt for denne rasen». Har bare lyst å sende de mld og SI AT DET IKKE ER EN RASE. Og hva med alle de annonsene der «Bob vil bli far, Mary vil bli mor». Aller helst uten stamtavle og det beste er å parre en eller annen stakkars puddel. For å så prise det til en million. Jeg vet jo at det er fritt vilt på Finn og at det er en grunn til jeg ikke er der så mye. Men herregud... Valpekjøpere (og «oppdretterne» av disse «rasene») må ta seg sammen. Valpekjøperne har også et stort ansvar her - selv om det bedrives ansvarsfraskrivelse på høyt nivå. 
     Takk for meg! 
  • Her er en typisk bedømmelse man kan risikere å få fra utidige dommere om man stiller en jaktgolden ... og da har man ikke begynt å diskutere holdninger og slengbemerkninger fra ymse andre deltakere og oppdrettere rundt ringen ... Hunden fikk forøvrig good ved neste korsvei og jeg vet om lignende tilfeller hvor hunden senere har fått VG. Så ikke bare kan man forvente å få dritt - det er bingo i tillegg.
  • Atlas er idag blitt HD-røntget! Bildene ser veeeldig fine ut, men venter likevel spent på avlesningen til NKK🤞🏼 Stakkars fyren har bare sovet helt siden 14 idag, fikk noe gode greier å sove på sier han🙊
  • Er så lei av å få mail som ikke er ment til meg nå! Er ei som har nesten lik mail som meg som hele tiden oppgir min mail. Så da får jeg masse ordrebekreftelser, fakturaer, fotballmail osv. Har tatt kontakt med avsender før, som sier de har gitt kontakt videre. Men jeg fortsetter å få mail. Nå fant jeg det jeg tror er riktig mail direkte til henne, så har sendt en mail og informert, og bedt henne dobbeltsjekke mailen hun oppgir. Håper det hjelper, så jeg slipper å få full innboks av andres mailer. 
  • Jeg lurer på hva som ville skjedd hvis utstillingsringene plutselig hadde hatt et flertall av jaktvarianter? De blir jo stadig mer vanlige. Jeg mistenker det ville skjedd ting både med "utstillingsavlen" og dommerenes holdninger, egentlig.
 • Nylig opprettede emner

×