Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Drar i kobbel'et

Recommended Posts

Rocky har altid gått pænt i kobbel. Men i det sidste er han begyndt og dra hele tiden Flaming :''(

Kan dette være fordi han er i trass alderen ell? Det er jo helt stressende og gå med han, når han hele tiden skal dra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan jo være at det er en tispe med løpetid i nærheten. Aro gjorde også det første gan han var stor nok til å like den lukten veeeeldig godt :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Rocky er jo snart et år så det kan nok være trassalderen som kommer da ja. Er heldigvis ferdig med den på Tinka nå, men det var to fæle måneder.. Alt som man kan gjøre galt skal gjøres, det var Tinka sin mening i trassalderen som varte fra hun var nesten elleve måneder og til hun var nesten tretten måneder.. Og "alt galt" bestod av draing i bånd, riding på oss, hopping, matstjeling, gnaging på veggen.. Gled deg med andre ord, selv om Rocky kanskje ikke er like ille som Tinka var..

Vil forresten anbefale et bånd: Retrieverkobbel. Det fungerer forsåvidt som helstrup, men det er ikke et eget halsbånd og et eget kobbel - begge to i et om du forstår. Bruker det veldig mye på Tinka, og synes det fungerer kjempeflott. Hun drar nesten aldri i båndet mer, og gjør hun det så er det et lite rykk som skal til før hun går pent igjen. Så lenge verken du eller hunden drar så sitter båndet helt løst rundt halsen på hunden. I tillegg til retrieverkobbelet så bruker jeg et lett lærhalsbånd for å ha telefonnummer i jeg da.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×