Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tur med hundene i bånd

Recommended Posts

kenzo hadde trengt å øvd med å gått tur, i bånd. med andre hunder.. da gjerne hann hunder.. hvor de ikke fikk hilse da.

han er en usikker hund i bånd, og bjeffer og styrer da en del.

var å gikk tur en dag på hamresanden med ei, hvor vi begge gikk med de i bånd, og lot de ikke hilse. jeg må si det gikk kjempe fint :innocent: men han trenger mer øvelse...

noen som kunne tenke seg det :banana:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi er med!

Var hjemme i helgen og oppdaget at min kunne trengt litt mer trening med å skulle gå fot med andre hunder rundt seg, han får nemlig gullfiskhukommelse så fort det er andre hunder tilstede :innocent:

Share this post


Link to post
Share on other sites

har du tispe eller hann hund?

kenzo bjeffer en del med hannhunder.. men han trenger virkelig treningen, finne ut at man kan passere, eller gå tur med bånd, og treffe hannhunder..

hvor bor dere?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har en hannhund av typen pyse som leker tøff, spørs om de kanskje er den beste kombinasjonen slik sett. Men min er vant til å måtte kontrollere seg i møte med andre så vi kan jo alltids prøve.

Bor egentlig i Vennesla, rett ved grensen til Kristiansand, men vi er ganske fleksible så lenge man kan ta kollektiv transport til møtestedet :ahappy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Hei:)

Vet ikke om det har blitt noe treff på dere, men jeg har en gutt som er svært usikker i bånd. Han har blitt angrepet uprovosert flere ganger av en hund i nabolaget, noe som har satt sine spor...Jeg er veldig interessert i å trene passering og oppøve trygghet rundt ukjente hunder, da han ofte utagerer og lager mye lyd når vi treffer andre på tur!

Målet er jo at hunden skal lære å fokusere på meg og ikke på den/de andre hundene, (ikke komme inntil og hilse) så om den andre også lager litt lyd tror jeg ikke det gjør noe. Det blir bare mer utfordring for oss, hehe :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ser han er kastrert (snoket på bloggen din). Kenzo går egentlig sammen med kastrerte.. men uansett har han gått av bånd trening :lol:

bor på hånes her. så ikke så langt vekk det da...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja,han er det !Men han vet det ikke selv :) Kjennes såklart på lukta for de andre hundene, men vi kunne jo forsøkt og sett hvordan de reagerte en gang iallefall :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det tenker jeg og. Og så er det fint med ukjente, nye hunder for med de kjente blir det liksom ikke helt samme effekten!Vi får finne en dag det passer. Har litt mye på plakaten de nærmeste par ukene, men etter det blir vi gjerne med :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det hørtes ut som en ryddig prosess 😊 Vi håper karantenereglene ser litt annerledes ut innen 10 Juli, men det får vi bare ta som det kommer.  Tusen takk for det og takk for informativt svar!  Lykke til med valpen ☺️
  • Vi har nettopp hentet valp i Sverige, og oppdretter var veldig klar på gjeldene regler ved grensepassering, både om ormekur, og at hunden må ha eget pass. Dette bestilte oppdretter time til i forveien, som vi betalte(1000kr) for da vi hentet. Veldig ryddig og greit. Hvis ikke oppdretter selv nevner noe om det når det nærmer seg så ville jeg spurt oppdretter om hvordan de pleier å gjøre det i forhold til dette, sånn at temaet kommer opp, uten at det virker masete. Og ja nå fikk vi også karantene etter retur til Norge, men kanskje disse reglene endres etterhvert. Tollklareringsreglene kan også være greit å sette seg inn i på forhånd. Masse lykke til😊👌🏻
  • Foretrekker egentlig hannhund og har hatt det de siste 12 årene. Men denne gangen blir det tispe grunnet størrelse og fordi jeg er litt lei at hannhunden marker på alt utendørs når han er løs. Gruer meg imidlertid til løpetid, innbilt svangerskap og alt slik jeg husker fra tidligere tisper.
  • Jeg tror eurasier kan være et godt valg for deg, dersom du ikke ser på det som et (stort) problem at rasen enten gjerne er overlegen til fremmede mennesker og enkelte også skeptiske, varierer nok på linjer også hvor mye, så er nok noe du kan vektlegge i vurdering av valg av oppdretter/foreldredyr. Min erfaring er begrenset til å kjenne to individer av rasen godt, men møtt en del og inntrykket mitt er at det ikke er noen høyaktiv rase akkurat generelt (men er nok med på det meste, så lenge det ikke er for varmt), og selvsagt må man jo like spisshundgemyttet.
  • Heisann. Vi skal hente valp i Sverige i Juli, og lurer på dette med bendelormskur. Ser Mattilsynet skriver at valpen skal være vaksinert 24-120 timer før innførsel til Norge. Må vi spesifikt be oppdretter sørge for at dette blir gjort, eller gjøres dette som en «standard» hos seriøse oppdrettere? Noen med erfaringer her? Kan selvfølgelig spørre oppdretter direkte, men føler vi har spurt om så mye mtp corona-situasjon osv, så vil helst ikke mase mer 😅 
 • Nylig opprettede emner

×