Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hundetreff i Bergen

Recommended Posts

Nå er jeg helt ny her, men tenkte det kunne vært kjekt å hatt ett treff for oss med Hund i Bergen :)

Vi kunne samlet en del folk, møtes en avtalt plass, til avtalt tid og dato og så gått en tur med Hundene hele gjengen :)

Dette er noe vi hadde hatt godt av, og ikke minst hundene, da det er en veldig god sosalisering :)

Hadde det ikke vært kjekt å fått til noe sånt :)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heisann og velkommen hit!

Det er hundetreff i Kanadaskogen hver søndag kl. 14. Da treffes vi og hundene får leke.. Folk pleier vanligvis ikke å gå tur men det er jo definitivt muligheter for å gjøre det også i området. Er en annen tråd her om det treffet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åhh så spennede :) Det var jeg ikke klar over:) Kanskje jeg skal sulle meg dit en søndag da:) har du link til den tråden ?:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Åhh så spennede :) Det var jeg ikke klar over:) Kanskje jeg skal sulle meg dit en søndag da:) har du link til den tråden ?:)

Jeg klarer ikke å finne den igjen, og nå er jeg jammen usikker på om det var her eller på et annet forum jeg først leste om treffet, hihi :)

Men det er i alle fall søndager kl 14.. det er mange forskjellige hunder som kommer dit, store, små, valper og voksne. Bare å henge seg på. Er skikkelig mye folk når det er fint vær :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Tror kanskje det blir litt voldsomt for oss nå i begynnelsen :icon_cry: Vi blir nok med litt seinere!

Hihi..! Hvor gammel er "dere" da..? "Vi" er bare 10 uker, og keen på å hilse på alle små Bergens-babisser, på treff eller privat nemlig.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det sitter langt inne å lage sånn tråd, men etter jeg har innsett at jeg ikke finner noe glede i hunden min lengre må jeg bare lufte tankene. 
     6 år gammel hund av ukjent opphav, noe terrier og minst halvt puddel. Ekstremt engstelig fra valp, kom til oss 6 uker gammel. Aldri blitt kvitt angsten, men vi lærte oss å leve med hunden fordi vi ikke vil gi opp. 
     Kan ikke sove alene (ikke på gulv, må ha kroppskontakt), kan ikke være i annet rom, kan ikke være hjemme alene. Redd andre mennesker og dyr, spesielt dyr. Redd lyder, spesielt vind. Redd for alt ukjent, nye turstier, ukjent bil på p-plass, nye sko i ganga. Er ofte glad på tur, men møter vi folk går resten av turen over i frykt. Tåler ikke nødvendig stell av pels, negler osv. Sliter med hormonene når tisper er i nærheten som gir utslag i eskalering av problematferd kombinert med hyppige fluktforsøk. 
     Reaksjonene varierer fra angrep og bjeffing (andre hunder) til skjelving, pesing, piping og overdreven kløe (klør og biter til blods). Aldri hatt en dag uten denne adferden. Delvis bedring av stress ved kjemisk kastrering. 
     Ingen helseproblemer og lite utbytte av hundetrener så langt. Bruker Adaptil hjemme og i bil. Har tidvis mestret korte økter hjemme alene, og opphold i annet rom i huset over natten. Kan være alene i bil en arbeidsdag. 
     Vi har to barn under 3 år og derfor behov for å virkelig kjenne på hva vi får ut av hundeholdet vårt, siden det krever mer ressurser enn begge barna. Og ikke minst hva slags liv hunden har. Vi har ikke uendelig ressurser å gi dette prosjektet, verken økonomisk eller psykisk. Hvor går vi herfra? Er det noen som har noen gode råd? Lignende situasjoner? 
  • Takk for svar. Vår valp blir en springer spaniel.
  • Valpen kan gå på tur fra du får den, så lenge det er i valpens tempo, og den får anledning til å snuse og oppdage omgivelsene. Den første tiden blir det ikke så lange turer før valpen blir sliten av alle inntrykkene. En totimers gåtur kan være mye forskjellig, men jeg tenker at valpen bør være 4-5 mnd ihvertfall. Så kommer det helt an på hvor man går, og tempo. Så lenge man lar hunden gå i eget tempo og tar pauser innimellom så kan det være den kan gå når den er yngre eller eldre, alt etter individ og rase.
  • Hvor gammel bør valpen være før den kan være med på tur?  F.eks en  totimers gåtur.
  • Jeg tilsetter ris, grønnsaker eller bær, hvis ikke blir hun steinhard i magen. Bruker mye raspede gulrøtter. 
 • Nylig opprettede emner

×