Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hundetreff i Bergen

Recommended Posts

Nå er jeg helt ny her, men tenkte det kunne vært kjekt å hatt ett treff for oss med Hund i Bergen :)

Vi kunne samlet en del folk, møtes en avtalt plass, til avtalt tid og dato og så gått en tur med Hundene hele gjengen :)

Dette er noe vi hadde hatt godt av, og ikke minst hundene, da det er en veldig god sosalisering :)

Hadde det ikke vært kjekt å fått til noe sånt :)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heisann og velkommen hit!

Det er hundetreff i Kanadaskogen hver søndag kl. 14. Da treffes vi og hundene får leke.. Folk pleier vanligvis ikke å gå tur men det er jo definitivt muligheter for å gjøre det også i området. Er en annen tråd her om det treffet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åhh så spennede :) Det var jeg ikke klar over:) Kanskje jeg skal sulle meg dit en søndag da:) har du link til den tråden ?:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Åhh så spennede :) Det var jeg ikke klar over:) Kanskje jeg skal sulle meg dit en søndag da:) har du link til den tråden ?:)

Jeg klarer ikke å finne den igjen, og nå er jeg jammen usikker på om det var her eller på et annet forum jeg først leste om treffet, hihi :)

Men det er i alle fall søndager kl 14.. det er mange forskjellige hunder som kommer dit, store, små, valper og voksne. Bare å henge seg på. Er skikkelig mye folk når det er fint vær :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Tror kanskje det blir litt voldsomt for oss nå i begynnelsen :icon_cry: Vi blir nok med litt seinere!

Hihi..! Hvor gammel er "dere" da..? "Vi" er bare 10 uker, og keen på å hilse på alle små Bergens-babisser, på treff eller privat nemlig.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Rent kjøtt/fisk er ikke «menneskemat» forøvrig. 
  • HaHa 🤣 Holdt på å knekke sammen av latter. Og så Maren sin reaksjon 😂 Hun har sikkert hørt mye, men å «bånde» med hunden på denne måte er vel noe helt nytt for henne 😂  
  • Elsker Maren og hennes fremgangsmåte. Hun er rett frem og ærlig. Positiv men også fornuftig! Savner litt at de har valper med "utfordringer", synes mye av dette er bare valp er valp, men så igjen her på forumet er det ca ukentlige poster om valper som biter..  Synes Tevuren er så sykt rolig og snill  valp, det paret var heldig tenker jeg.  Liker forresten veldig godt han Bjørn som pisser i lag med hunden sin på badet 🤣🤣
  • Syns det er en fin serie, spesielt for de som har/skal få sin første valp 🙂 Morsomt å se hvor mye rart eierne kan få for seg og stresse over, og fint å se at ting blir lettere med hjelp av Maren. Så håper jeg vi får se mer trening av Marens valp Luring, som må være den gladeste lille valpen jeg noen gang har sett 😍
  • Det tror jeg helt klart! Virker som det allerede er mindre prisforskjell enn da vi kjøpte ny bruktbil for 8 år siden. Da falt valget på manuell, nå ble det automat. Og! Begge med firhjulstrekk!! No going back etter å vent seg til det her vi bor. Her må det planlegges, parkeres og gåes på vinterstid med fram-/bakhjulstrekk, med firhjulstrekk kjører man der man vil 😝Er også mye på fjellet og det er så mange kronglete, bratte og ofte snøete veier man må opp. Men som nevnt her tidligere, en eldre bil med firhjulstrekk er på ingen måte sikrere enn en nyere bil med framhjulstrekk. Har sklidd mye rundt i rundkjøringer de siste ukene! 
 • Nylig opprettede emner

×