Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hundetreff i Bergen

Recommended Posts

Nå er jeg helt ny her, men tenkte det kunne vært kjekt å hatt ett treff for oss med Hund i Bergen :)

Vi kunne samlet en del folk, møtes en avtalt plass, til avtalt tid og dato og så gått en tur med Hundene hele gjengen :)

Dette er noe vi hadde hatt godt av, og ikke minst hundene, da det er en veldig god sosalisering :)

Hadde det ikke vært kjekt å fått til noe sånt :)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heisann og velkommen hit!

Det er hundetreff i Kanadaskogen hver søndag kl. 14. Da treffes vi og hundene får leke.. Folk pleier vanligvis ikke å gå tur men det er jo definitivt muligheter for å gjøre det også i området. Er en annen tråd her om det treffet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åhh så spennede :) Det var jeg ikke klar over:) Kanskje jeg skal sulle meg dit en søndag da:) har du link til den tråden ?:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Åhh så spennede :) Det var jeg ikke klar over:) Kanskje jeg skal sulle meg dit en søndag da:) har du link til den tråden ?:)

Jeg klarer ikke å finne den igjen, og nå er jeg jammen usikker på om det var her eller på et annet forum jeg først leste om treffet, hihi :)

Men det er i alle fall søndager kl 14.. det er mange forskjellige hunder som kommer dit, store, små, valper og voksne. Bare å henge seg på. Er skikkelig mye folk når det er fint vær :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Tror kanskje det blir litt voldsomt for oss nå i begynnelsen :icon_cry: Vi blir nok med litt seinere!

Hihi..! Hvor gammel er "dere" da..? "Vi" er bare 10 uker, og keen på å hilse på alle små Bergens-babisser, på treff eller privat nemlig.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • jo, men GRUNNEN til at de reagerer kan da være ulik, og det vil da påvirke hvordan man jobber med problemet, tenker jeg. Uten å være ekspert innen temaet. 
  • Jeg har flere hunder. De leker ikke så mye sammen rett og slett fordi de leker på så forskjellige måter at de ikke forstår hverandre så godt 😅 I tillegg har de faste hundevenner som de går tur med. Da kan de leke hvis de vil. Det skjer flere ganger i uka. Ellers leker de aldri med fremmede hunder (ikke nå lenger i hvert fall). Leking seg imellom er en veldig viktig del av hundelivet, men de bør jo være trygg på den de skal leke med.
  • Det er det sikkert ikke. Det er mange hunder som reagere på forskjellige ting på forskjellige måter. Iris og min hund reagerer på forskjellige ting, men begge klikker så ekstremt på det de ser at det ikke blir mulig å få kontakt med dem når de først har klikket. Måten de reagerer på er et stort problem, uavhengig av hva de reagerer på. Det blir rett og slett farlig (ved at hundene, førerne eller en tredje-person kan bli skadet)
  • Har du sett på tibetansk terrier? Jeg er selv allergisk mot mange raser, men kunne fint dele hus med en TT. Merket det litt under pelsstell men ellers ingenting, han sov i sengen vår. Litt mindre enn Lagotto. Der er det flere seriøse oppdrettere som gjør en god jobb måte med valg av foreldredyr og miljøtrening/sosialisering av valper.
  • Vi brukte dagpark et par ganger i måneden da vi hadde unghund, der fikk han leke mye og bli flinkere sosialt siden han var litt klønete (ikke alltid tok signalene når andre hunder ikke ville). Der fikk han gå løs i gruppe og kunne velge selv hvor mye han ville involvere seg. Vi lekte sjelden med andre hunder vi møtte på tur, om vi møtte noen løse i skogen hendte det jo at de hilste og løp litt sammen men så lenge han var i bånd hilste vi ikke på andre hunder. Han var alltid happy når han skjønte han skulle i dagpark, så det virket som han trivdes!
 • Nylig opprettede emner

×