Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Historie/dagbok

Recommended Posts

Går det ann å få et emne som heter det? Der en kan skrive om ting en opplever i hverdagen, f.eks en fin tur, et møte med andre dyr eller hva som helst. En liten dagbok der vi skriver om ting som hender oss eller som vi tenker, som vi vil dele med andre.

Eller mener dere andre at det kan gå inn undre et av det andre emnene?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. Hva vil du kalle det emne da?

Finn på et navn du så kan du være moderator for det emne :)

og hvordan det skal beskrives :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

syntes dette med dagbok var en kjempe god idee... har ett lite forslag: alle kan lage hvertsitt emne der vi kan skrive inn på.. litt hver dag eller når man har tid???? :?: :!: :?:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kalle det for Dagbok/Historie. Beskrivelse:Har du en trist, morsom, spennende historie å dele? Eller rett og slett lyst til å dele noe fra hverdagen?

Først må du forklare meg hva en moderator gjør, Heidi. :?:

Er ikke så veldig inni dette data greiene, men viss det ikke er vanskelig går det vel bra det :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Da gjør jeg det!

En moderator er en som retter innlegg som er postet på feil sted foreksempel. Eller tar bort innlegg som er krenkene ol.

Akkurat nå er det ikke stort behov for det. Så jeg kan gi deg en bedre forklaring litt senere. Kine Helen jeg håper du også vil være moderator :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Ah okei! Min er HD fri, men symptomene hennes kan jo absolutt minne om HD ja. Min hadde ingen begrensninger på tur mens han var «syk», men det var de første skrittene eller feks hvis han skulle ut å tisse - da var han skikkelig halt.  Etter røntgen og samtale med kirurg i Bergen ble vi enig om smertestillende (Neurontin og Metacam) og ro i fire uker. Deretter 5 minutter med opptrapping av tur hver uke. Har hatt to tilbakefall (skikkelig halt ol.) men da har vi gått tilbake på medisiner noen dager. Så har det roet seg. Nå er han med på stevner, fjellturer og trekker sykkel & meg i sele. Han blir aldri «friskmeldt» da vi ikke har fjernet det i nakken hans, men veterinær & kirurg er utelukkende positiv til at han har gått fra å være så halt til haltfri/symptomfri nå. Om det skulle blitt skikkelig galt igjen, så operer vi. Vil helst unngå det, da det er en ganske kritisk plass mtp nerver og den slags.
  • Jepp;) Samme Tapatalk-profil;)
  • Så langt er vi ikke kommet, så da venter vi litt til og ser om det går over av seg selv. Takk for svar ! Ellers så merker jeg godt på ham at vi har begynt på prednizolonkur igjen, han er ordentlig slapp om dagen 😪
  • Min grense går når det drypper på gulvet og setter flekker på senger/gulv. 
  • Gode spørsmål. Jeg har aldri tvangsroet mine valper heller, men gjøss de klarte da fint å være rolige for det. Yara ligger og slapper av på gulvet nå  Så noe må jeg jo ha gjort rett. 

   Avl tror jeg kan ha mye å si. Man avler jo på visse egenskaper som kan utarte seg forskjellig fra rase til rase, og som også ligger latent hos rasen. Enig i det du skriver der ja. Vi krever jo mye av disse hundene våre men bare når det passer oss.
 • Nylig opprettede emner

×