Gå til innhold
Hundesonen.no

QUEST

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,140
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

QUEST last won the day on 12. Mars

QUEST had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,563 Excellent

Om QUEST

 • Rang
  Vanedyr

Nylige profilbesøk

4,654 profilvisninger
 1. Jo og man skulle tro at kattekrekene og særdeles den ene hadde tatt poenget etter å ha fått en del 'trimturer' i hagen men nei.. Tror jeg må alliere meg med noen med vorsteh eller russer eventuellt noe annet kreativt for å få en slutt på problemet.
 2. Det finnes andre og mer permanente løsninger jeg har vurdert..Særdeles etter at jeg nettopp tok nanokatta på fersken med å drite i garasjen.
 3. Hadde man innført båndtvang på katter så hadde man kommet problemet til livs på flere måter. For det første vill nok en ikke ubetydelig andel kattespekulanter latt være å skaffe seg katt når det faktisk fulgte arbeid og kostand( påbudt id-merking/kastrering) med på kjøpet og hadde man samtidig avlivet alle løskatter, så tror jeg nok at problemet hadde blitt vesentlig redusert om noen år.
 4. Nå skal man jo være klar over at for en ikke ubetydelig del av disse 'katteredderne' så er enhver katt de ser ute, enten sulten, kjempetynn eller døden nær av sult/tørst/kulde..Selv midt på sommeren..
 5. Hvis du hadde hundene stående ute i bånd og båndet var så langt at hundene kunne gå inn på nabotomta og skite, hadde du da sagt til naboen at du får bare sette opp gjerde rundt tomta hvis det plager deg? Det er akkurat sånne svar som øker kattehat! Garasjen har lufting og kan ikke 'lukkes' uten full ombygging og verandaen har en halv meter snø/is oppetter seg i noen måneder til. Jeg burde kanskje leie gravemaskin og grave den fram, så jeg kunne satt opp gjerde rundt? For eieren av katten har vel ikke noe ansvar for SITT husdyr?
 6. Det kan pdd se urealistisk ut men det har vært foreslått båndtvang på katter. Det ville nok utvilsomt også ha begrenset antallet en hel del på sikt, da det jo er så enkelt å ha katt, slik det er nå. Det er jo i realiteten bare å skaffe seg katt og så kan du la den gå ute døgnet rundt, til stor glede for naboene..
 7. Du og dere andre som foretrekker svaberg, syns ikke at det blir et problem med stubb eller ujevnheter etter full nedklipping?
 8. Jeg er fullstendig enig med deg! Dog vil ikke slike tiltak hjelpe på de som har katt(er) som reker ute, støtt og stadig. De kan være både kastrerte og id-merka, de pisser og driter ned naboeiendommene like fullt..
 9. Øhm...jegtror muligens ( forhåpentligvis..) du ikke helt har fått med deg hva slags 'plen' det er snakk om...
 10. Hvis de syns 'rydding' er ugreit, så kan de begynne med å ikke la kattene sine gå ute døgnet rundt.. Jeg syns nemlig det er 'ugreit' med nedpissa og nedskitt garasje m/innhold og bruk av området under verandaen som kattedass..Som hundene spiser med påfølgende diare..
 11. Hm..hundene dine skulle ikke trenge en liten ferie?
 12. Kullstørrelse og adferd

  Det har vel blitt gjort undersøkelser på akkurat dette, både når det kommer til hund og andre arter. Dessverre husker jeg ikke hvor jeg har lest det. Det er forresten ikke helt ukjent at håndoppmatede dyr/fugler ikke ter seg 'greit' mot mennesker etterhvert som de vokser opp. Håndoppmatede fugleunger( som burde være totalforbudt forresten) der er det ikke helt ukjent at de kan begynne å være vel hardhente ( bite) etterhvert som de blir voksne. http://www.cfba.co.uk/litter-size-and-singleton.html
 13. Husker jeg ikke feil el vel omtalte dames redningsaksjoner noe omdiskutert.. Hun hadde vel i alle fall tidligere huset stappende fullt av 'løskatter' og man kan jo spørre seg hvorvidt det er så himla dyrevennlig.. Er virkelig forvillede huskatter et kollektivt ansvar? Ansvaret ligger vel først og fremst hos de som skaffet seg kattene i utgangspunktet men der kan man vel ikke forvente noen respons akkurat.. Det eneste som vil hjelpe på i mange tilfeller er en massiv reduksjon av bestanden og det bør vel helst MT, Viltnemda eller annen passende etat ta seg av. Det er slett ikke alle som kan/vil/har mulighet til å ta inn alskens løskatter av ulike grunner. Diverse overivrige 'katterereddere gjør vel egentlig bare vondt verre i mange tilfeller, det de driver med er egentlig bare å legge til rette for økt formering og å holde så vidt liv i diverse løskatter. Det finnes rett og slett ikke nok fornuftige og gode hjem til alle disse løskattene og da er det vel kanskje mest humant å avlive dem og således hindre ytterlige økning i populasjonen. Etter nettopp å ha kommet ut av garasjen som er fullstendig nedpissa og nedskitt av katter, så kjenner jeg at jeg er drita lei av de som skaffer seg katter og lar de reke rundt ute ,døgnet på tamp. Etter at vi fikk ny nabo med flere katter, er det ikke bare garasjen men også under verandaen som har blitt kattedass og jeg kjenner at grensen begynner å bli nådd.. At det florerer med kattehatere, det forstår jeg faktisk. En hel del av det som har blitt oppbevart i garasjen er bare å hive, det stinker fyttihælvete, nå ute i kulda allerede. Krev ID-merking på alle katter , avliv resten.
 14. Hm..jeg heller litt mot at det kommer del an på rosebuskens eventuellt rosens vekstform..Uten særlig tvil ( mener jeg) er det enkelte roser særdeles , som nok tar seg ennå bedre ut diskre gjemt bak litt gress.. Der man kan ane konturene men ikke ser hele rosen før man eventuelt skal ta hm.. makrobilder.. Kantklipp som @Siri nevner over her gjør seg bra i mange tilfeller og da særdeles hvis plenen er av en slik beskaffenhet at den gror vilt og uhemmet utenfor hagegjerdet
 15. Nå er jeg litt usikker på hva slags 'plen' du snakker om? @maysofie; 'ulendt terreng' som i hos den mannlige del av befolkningen?
×