QUEST

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,285
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om QUEST

 • Rang
  Vanedyr

Nylige profilbesøk

4,113 profilvisninger
 1. Stæcher..
 2. Herrej... Jeg pleier ikke å være 'lost for words' men..
 3. Stakkars vanskapning.. Så enig, så enig Skikkelig juling skulle de hatt! De som avler frem og kjøper slike stakkarer er ikke gode i hodet og det er VELDIG pent sagt..
 4. Tar jeg ikke feil er det hudfolden over 'nesen' , det ser jo ut som et rep faktisk.. Hva skal man si..
 5. Kreativt!
 6. http://pedigreedogsexposed.blogspot.no/2017/12/warning-dont-buy-into-designer-bulldog.html Sweet...hva er det slags mennesker som avler opp og kjøper disse stakkars dyrene..?
 7. Ditt og Anettes svar var mer oppløftende da Manglende treningslyst gjør meg ingenting, for å være ærlig er det bare en fordel til mitt 'bruk' . Jeg er heller ikke ute etter sånn 'adhd' glede som Anette så treffende kaller det,,det syns jeg bare blir anmasende . Det som er viktig for meg er helse , at hunden fungerer godt i egen flokk og at vi er på tur i samme område, når vi er ute. Altså ikke en hund som mener at en radius på en km eller mer er innafor når vi er ute på tur
 8. Det er bare å smile riktig søtt og si noe slikt som; 'Jeg håper virkelig at hen blir kvitt lusene denne gang, nå har vi behandlet flere ganger og til og med jeg har begynt å klø..'
 9. Næj...alltfor tunge og overbygd bak..og så LUKTER de..
 10. Jeg gir meg altså..mot en slik ufordr..jeg mener ukuelig optimisme er det ikke mye å stille opp med.. Hm..var det nå det så lurt da? Det kunne jo blitt litt oh la la..
 11. Jupp det er BARE deg det.. Curly er jo den absolutt peneste retrieveren, så det så!
 12. He.he.he..haddu du kjent meg, så hadde du skjønt veldig godt at det var spøk.. For å være litt seriøs..jeg hadde en hund/katt tråd her på Sonen for en tid tilbake siden og det var ikke udelt positive erfaringer, for å si det sånn..
 13. Du glemte den nysingle venninna som er deprimert etter at typen forlot henne for en yngre utgave.. Hun må få bli med, så hun får noe annet å tenke på enn svikefulle Pierre.. Under hel besøket sitter hun og pimper vin, griner og forbanner Pierre.. Kommer ikke i annet enn utpregede byklær og syter etter 5 minutters tur at det er kaldt.. Åjoda..blir så koselig atte..
 14. Hm..hm.. Det var flere 'negative' svar enn ventet og jeg kjenner jeg blir veldig usikker..
 15. Oj..oj..stakkars Siri..klart du ikke kan la damen med eventuellt følge( mann/barn/svigerforeldre og venner .. Norway? Of course we want to visit Norway with you!!.. ) sitte ute i en tråkig bobil på julaften..nehei..du må nok kjøpe inn ekstra julemat og re gjerne opp noen ekstra senger også, så alle slipper å trenge seg sammen i bobilen. Legg også opp til sightseeing i området og gjerne tur med hundene..dettane blir så kooooselig atte..