QUEST

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,641
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Om QUEST

 • Rang
  Husvarm

Nylige profilbesøk

3,778 profilvisninger
 1. ?? Misforstår jeg, eller stod du virkelig å så på at de gnagde halen av den fjerde, uten å gripe inn? Hvis det er tilfelle, det var empatien sin det..
 2. Ja, noen henger en smule etter..
 3. Du fremviser en ganske utrolig og usmakelig arroganse når du kategorisk hevder at du vet visse arter ikke har følelser for både eget avkom eller artsfrender. Det er mulig de ikke har det men ikke f.. om hverken du eller noen andre..(?..) kan påstå med sikkerhet at slik er det! Da har man for stor tro på egen innsikt.. Men det er muligens forståelig at man ønsker å 'nedgradere' bl.a gnagere, når man så varmt støtter opp om en hobby som medfører masseproduksjon av gnagerbarn, som blir avlivet rett etter fødselen.. Det er jo litt 'morsomt' at du avfeier studier på 'labrotter' når det er presis det samme du viser til ovenfor.. Eller var det så at dine og andres 'labrotter' levde i frihet i skauen, når dere studerte dem..?
 4. Jeg vil tro du må betale 15 tusen danske, altså omtrent 19 tusen norske. Det er jo ikke oppdretters 'feil' at det er stor forskjell på valutaene. Du er klar over at du høyst sannsynlig må betale toll også på hvalpen? Ah, nå ser jeg at det egentlig ikke det er det du spør etter. Ja, hvis du benytter bak eller Paypal, så må du betale 15 000,- danske altså igjen ca. 19 000,- pluss gebyrer, som varierer noe fra bank til bank. Jeg innbiller meg at toll er ca 25% av kjøpesummen men det er mulig jeg husker feil. Her er det helt sikkert noen andre her inne, som kan gi deg korrekt svar
 5. Hvordan ordner man sånn direkteavspilling forresten? Sånne snutter som spilles direkte av, når man går inn på en tråd?
 6. Den husker jeg heldigvis ikke!
 7. Å tusen takk liksom..
 8. Farge vil aldri bli ett avgjørende kriterium for meg, så lenge det ikke dreier seg om farger/tegninger knyttet opp mot sykdom. Når det er sagt, så har man jo selvsagt preferanser. Nå liker jeg jo mange raser men uansett rase liker jeg ikke merle eller farger som er knyttet til brunt nesespeil. På kinesisk nakenhund liker jeg ikke mye store partier med upigmentert hud, jo mørkere jo bedre. Nå er ikke det bare basert på hva jeg syns er pent men det er også upraktisk med dårlig pigmentert hud på sommeren.
 9. Hm..jeg frykter du er vel optimistisk.. Shiba Inu har flere ting som arbeider mot dem.. De har en kjekk størrelse som vil tiltale mange, pelsen er lettstelt i forhold til svært mange andre mulige aktuelle kandidater, og ikke minst; de er søte og pene hunder uten spesiellt ekstreme trekk, noe som avskrekker en del av de som vil ha en hund som ser ut som en hund. Ergo; en rase som vil tiltale mange og høyst sannsynlig en del feil folk. Både på oppdretter og eiersiden. Det ironiske her er jo at nettopp det 'normale' utseendet vil forsvinne etterhvert som det legges mer vekt på de 'søte og tiltrekkende' trekkene. Som vi har sett skje med svært mange raser etter hvert
 10. Det kan diskuteres om 'elsker' og 'respekterer' bør brukes i samme setning her.. Å elske noe eller helst noen i dette eksemplet kan være en høyst egoistisk greie.. Å respektere noen betyr for meg at man for det første respekterer deres rett til å leve i frihet.. Det er ikke særlig 'skrullete' eller uvanlig det du mevner ovenfor. Det har både jeg og mange andre gjort i årevis. Jeg liker at du innrømmer at det er egoistisk, for det er det uten tvil. Jeg har som tidligere nevnt hatt en hel del burdyr av ymse slag og det kan ikke beskrives som noe annet enn reinhekla egoisme, uansett hvor mye man legger forholdene til rette. Man kan aldri erstatte frihet og frihet til å ta egne valg, uansett hvor 'snill' man er. Igjen, jeg syns uansett ikke man skal bedømme arters rett til frihet ut i fra et eller annet antatt 'følelsesregister. Vi VET fremdeles svært lite, uansett hva vi måtte like å tro og det gjøres stadig 'nyoppdagelser' når det kommer til diverse arters kompleksitet. Nei, jeg har aldri hatt reptiler i fangenskap. Nettopp av den grunn at jeg vet hvor krevende de er, for å oppfylle bare de 'fysiske' forholdene. Og nettopp DET er en av grunnene til at jeg er veldig imot, for jeg har da sett de som har hatt reptiler, helt til de daua da.. På spørsmål om de hadde det nødvendige utstyr? Nei..det var dyrt og de hadde hørt at det var ikke nødvendig.. Katt og hund er ikke de t samme nei. Dette kunne fort bli en 'diskusjon i diskusjonen' men for å prøve å holde det kort; jeg er av den oppfatning at båndtvangen på hund, slik den praktiseres nå, i høyeste grad kan diskuteres, ut fra et dyrevelferdsmessig synspunkt.. Katter; et veldig komplekst tema det der.. Siden det hevet over enhver tvil, fødes ALT for mange katter, bare her i Norge. Hvordan skal man løse det? At katter kan være et problem i naturen, er også fakta men på den annen side så mener jeg at det er høyst tvilsomt at 'innekatter' er forsvarlig, igjen sett ut fra dyrevelfersmessige grunner.
 11. At det er en del kritikkverdig hundehold blandt trekkhundfolket er vel ikke akkurat noen hemmelighet.. Og da snakker jeg like mye om 'hobbykjørerne' eller de med relativt få hunder som de større. Når det er sagt, så er det helt riktig som Belgerpia hevder her, der er MYE dritt blandt showfolket og da kanskje særdeles når det kommer til småhundene. Så ja for all del man må gjerne rette søkelyset mot på trekkhunder men det er på høy tid at det settes et skikkelig fokus på all dritten som følger i kjølvannet med shows..