Stine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,229
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om Stine

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 02/01/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gran/Hadeland
 • Hunderase
  Staffordshire Bull Terrier

Nylige profilbesøk

11,683 profilvisninger
 1. Mine er glade i å velte rundt de og Men nå er det visst noen uker siden den ble skutt, så tror jeg puster lettet ut Hjelper kanskje på at det er minusgrader ute og? Skabben dør vel fortere hvis de fryser?
 2. Puh, da satser jeg på at vi unngår smitte! Er visst observert flere, men de er litt lengre unna tror jeg. Også stakkars den i kurven Skabb er grusomt!
 3. Æsj, skutt skabbrev baki skauen her.... En stund siden, så hadde bikkjene blitt smitta hadde det vel vist seg nå.
 4. Trym er litt av og på tulling om dagen, skikkelig grisegutt på de fleste turene (men ikke på alle og noen ganger kan han gå samme rute uten å bry seg om flekker) vært litt pipete og masete inne, men ikke hver dag det heller. Tenker jo selvfølgelig at det er en hund inærheten med løpetid, selv om han aldri har oppført seg sånn før, selv ikke når jentene her har hatt løpetid. Idag har han sleika Tuva i øret og på låret/magen for så og flørte og klatre opp på henne.... Ørene hennes lukter helt fint og det er ikke noe gugge der, ikke viser hun noe ubehag ved ørene heller. Hva søren? Kan jo nevne at Tuva er kastrert og Trym er 8 år, det er ikke normal oppførsel av han!
 5. Turen begynte trasig med tåke, men plutselig dukket sola op Måtte bare gå litt ekstra siden det var så deilig ute
 6. Jeg trodde aldri i verden at jeg kom til å heie på Petter Pilgaard og bli nervøs på hans vegne ever
 7. Aldri tenkt på, trodde C var rundt 175, men måtte måle han nå og han var 180 (selv påstod han at han var 185 ) Jeg er 166. Har vært sammen med gutter som er ca like høye som meg, men aldri lavere tror jeg.
 8. Gud så fin! Gratulerer!
 9. Trym er mer enn fornøyd med rusling i bånd i 30 min når han kan sulle i sitt eget tempo og lese avisene, så får dere her inne mene akkurat hva dere vil om det.
 10. Fuglekvitter og sol som varmet på tur idag
 11. Julekule, julebjelle og verdens varmeste votter Vigdis ble så glad at hun ikke fikk frem en lyd og måtte ha med hele dyna si ut i gangen for å hilse (hun er en retriver som må ha noe i munnen når hun blir glad, som regel holder det med en liten fille ) Jobb utsatt til 18.00 og
 12. Litt værre å være hjemme aleine med sykt barn ja
 13. Har jeg sovet så lenge at vi har kommet til Mars/April? Skikkelig varmt og godt ute jo Gikk faktisk ganske greit å gå tur på isen og, tok ting bare helt med ro der det var speilholke, holdt bare på å gå på trynet en gang Idag kommer C hjem Og siden han hadde helgehvil i Rovaniemi? Så var han selvfølgelig innom nisseland og har kjøpt noe til meg Bare synd jeg skal jobbe fra ca 17-02 idag da, så veit ikke om han rekker hjem før jeg drar.
 14. Fått vite nå..
 15. Jeg blir så sint! Noen som vet hvem det er? Skal visst være en kjent utstiller og oppdretter.