Jump to content
Hundesonen.no

JulieOgBertene

Medlemmer
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About JulieOgBertene

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 07/28/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  En hund med fire bein og pels
 1. JulieOgBertene

  arivo.no - Arielle´s Hundeutstyr

  Koden utsalg fungerte ikke
 2. JulieOgBertene

  Helt nye BOT dekken, Hurtta og ZeroDC seler selges.

  Det blå er 50cm i rygglengde og det svarte er ca 48. Det er ikke lett å måle dem, så jeg anbefaler å se på BOT sine sider.
 3. JulieOgBertene

  Helt nye BOT dekken, Hurtta og ZeroDC seler selges.

  Fra nakke til hale er den 50 cm
 4. JulieOgBertene

  Helt nye BOT dekken, Hurtta og ZeroDC seler selges.

  jeg har sendt deg en pm.
 5. Blått Back on track dekken str 51. Helt nytt 400kr.. Svart Back on track dekken str 49. helt nytt 400kr. Grønn hurtta microfleece dress str 50. helt ny. 300kr Helt ny ZeroDC sele str SL. 270 kr. Jeg holder til i Ski, Akershus.
 6. Da tar jeg den med, jeg kommer til å være ved aussie ringen
 7. Her er målene til selen. Selen er i størrelse SL.
 8. Hvis noen av dere er interessert i å prøve den så er det bare å komme, hvis den ikke er solgt før romjulsutstillinga, så skal jeg dit også, og da kan jeg ta den med
 9. Kun stellebordet som er solgt
 10. Pelsen vil nok ikke bli helt tørr, før motoren kan gå varm. Fordi den vil stå på for lenge. Men det avhenger litt av hvor tørr du vil ha pelsen til hunden og hvor mye pels schäferen din har. Men du er velkommen til å se og prøve den hvis du ønsker. Jeg har selv australian shepherd, og den egner seg fint på reiser der kun bein og bryst skal vaskes og fønes.
 11. Hvis det er belger du har, så egner den seg ikke. Da motoren er for liten. Passer bedre til hunderaser med mindre pels.
 12. Vi har hatt en liten opprydning! Stellebord med oppbevaringstrekk. L: 70cm B: 43 cm H: 74cm 600kr. Burtralle med to bur. Hjul str 12 cm Bur str : lenge: 77cm x bredde 45cm 800kr Blåser av merket Quick Draw. Prøvd en gang, mangler en knott under. Men har ingen betydning for bruken. 700kr Trekksele fra ZeroDC. Aldri brukt og helt ny. Str SL. 250kr. Passer hund på rundt 10-15 kg. Ubrukt grønn Hurtta Microfleece dress str 50M, kr, 450 Jeg holder til i Ås-Akershus. Alt må hentes uten om selen og Hurtta fleece dressen som kan sendes mot at kjøper betaler porto.
×