SandyEyeCandy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7,886
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  54

7 følgere

Om SandyEyeCandy

 • Rang
  Sirkusdirektør
 • Bursdag 06/07/1980

Contact Methods

 • Website URL
  https://hoderynkekrem.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Trollbolle og knertmonster
 1. Fy søren, så flott det blir, @Mari! Jeg har sitti og sett på massevis av løsninger på sjalet, @Teserere, og jeg synes definitivt at det blir finest med spettete garn, mye mer liv i det da, og mer glidende overganger. Jeg synes også at de mørke, litt disige fargene er finest, og du har vel en del grønt og blått på rest du kunne miksa med feks noe brunt eller gråspettete? Jeg skal på Oslo Strikkefestival for å kjøpe mer garn.
 2. Jeg er enig, og prøver å "trøste" meg med at sjøl om jeg ønsker meg både det ene og det andre teppet, så er de både dritdyre og trendbaserte. Bedre med et brunt og grovt til 650 kroner fra Granit enn feks dette her: (Som jeg ærlig talt hadde gitt lillefingeren for...).
 3. Akkurat det kan jeg hjelpe deg med, om ikke annet!
 4. Shibaer har også stramme lepper og kullsort pigment rundt nese og øyne (med svært få unntak hvor de heller mer mot brunt), så det som gjør at shikokuen er enda vakrere i mine øyne, er at de ser ut som primitive og perfekt proporsjonerte ulver med sin sesamfarge og det litt mer kileforma ansiktet.
 5. Shikoku. Ferdig snakka.
 6. @Mari, du er mitt håndarbeids-spirit animal, så det som skulle til var at du kom med noen oversettelser og litt bekreftelse på alt jeg får til, og VIPS! så pulten min sånn her ut...
 7. Fy søren! Skulle ønske jeg var litt bedre på norske oppskrifter, sånn at det var noe vits i prøve seg på noe på engelsk.
 8. Herregud, det bildet hvor hun sitter i sofaen! Vil lage prompelyder på struttemagen, så himla skjønn er hun.
 9. Dette synes jeg er et viktig poeng, altså! En kan da ikke bli fornærma over at det ikke kommer spørsmål eller respons? Responsen er jo at folk ser på snappene. Å "straffe" følgere ved å snappe lite fordi de ikke spør hva slags tørrfôr du bruker til bikkja eller hva slags frokostblanding du sjøl eter, blir helt merkelig i mine øyne. La oss være ærlige: Det er jo ikke så veldig mye mystisk som skjer en vanlig dag hos de fleste av oss, så da er det ikke så rart at folk ikke kaster seg over chatfunksjonen heller. Jeg får sjelden spørsmål de dagene jeg har snappen, sjøl om jeg får mye respons, for alle ler jo av Aiko der hun åmer seg i gresset og nekter å gå. Det holder for meg. Vi har jo kontoen for å dele hundeholdet vårt med hverandre, og dersom det å få direkterespons blir viktigere for meg enn å lage godt innhold folk kan følge så stille de bare vil, da har eget bekreftelsesbehov blitt litt for stort. Men det er mulig vi misforsto?
 10. Jeg spør dere med rasen som har sagt det jeg nevner. Om du ikke er en av dem, lar du selvsagt bare være å svare.
 11. 38: (18/9-24/9)Mandag -@maysofieTirsdag -@Elisabeth00Onsdag -@kristin_nordTorsdag -@KrutsiFredag - @CavalierflatLørdag - @HenrietteSøndag - @Anooni 39: (25/9-1/10)Mandag -Tirsdag - @SnusmumrikkOnsdag - @Monab88TorsdagFredag @MiraiLørdag - @EmilieSøndag - @maysofie40: (2/10-8/10)MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag41: (9/10-15/10)MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag42: (16/10-22/10)MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag43: (23/10-29/10)MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag44: (30/10-5/11)MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag
 12. Hvordan kan dere si at en hund som kjeder seg fort og krever kreativitet fra eier, elsker å jobbe? De to utsagnene henger ikke helt sammen. Jeg synes også at dette med at det er en gjeterhund ofte blir vektlagt, uten at det framkommer hvordan det trekket framtrer. Kanskje dere kan si noe mer om det?
 13. Ingen grunn til noia! Og grunnen til at jeg sier ifra (til alle) er jo fordi jeg vil at bildene skal synes og teksten faktisk være mulig å få med seg for oss fansen å se, ikke fordi jeg har utnevnt meg sjøl til Snap-politi, sjøl om det sikkert virker sånn.
 14. Men en trenger jo ikke bare snakke i 30 min om et tema, en kan jo fint ta bilde av bikkja og fortelle høydepunktene, og lenke opp til ei side som forteller mer inngående, så kan de som vil vite mer gå inn og lese, eller gjøre det samme om en forteller. Det er jo det nyyydelige med Snap, det er så mange måter å kommunisere på! Og vi blir jo flinkere til å lage godt innhold etterhvert som vi får tilbakemeldinger. Jeg tenker at vi må bli bedre til å gi hverandre konstruktive tilbakemeldinger.
 15. Jeg er helt uenig med deg, og mener at for at en sånn delt konto skal fungere, så må hovedregelen være at svar gis i storyen, sånn at det noen spør om, gagner alle, og at dagen blir mer dynamisk. Det sparer også tid for den som har kontoen, så de slipper å bruke masse tid på å svare den enkelte. Jeg gjesta en veldig stor snapkonto i forbindelse med valget, og når 3000 mennesker følger deg og mange stiller spørsmål, så går det ikke å svare utbroderende til hver enkelt. Men det gjorde jo ingenting, det blei bare kjempebra interaksjoner og ga folk følelsen av å være med når jeg delte skjermdumper av innspill og svarte og kommenterte til alle. Samtidig var det ikke naturlig å dele de mer personlige tankene som soniser delte med meg sist jeg hadde vår konto og viste hvor lei meg jeg blei når en hund jeg kjente, døde, da nøyde jeg meg med å fortelle dere hvor rørt jeg blir av all kjærligheten. Men når det er fakta-spørsmål og betraktninger om hundeholdet som er relevant for snapstoryen, så bør det komme alle til gode. PS: Jeg fulgte en annen delt snapkonto også, og den har jeg slutta å følge fordi de igjen og igjen går i fella med å forholde seg til enkeltpersoner framfor å jobbe for å lage godt innhold til storyen. Så da blir dagen sånn at en får en hilsen på morran når de står opp, noen kommentarer om viktigheten av kaffe, følger dem i bilen til jobb, venter til de er ferdige med det, så er det hjem, middagslaging og deretter litt tulling på sofaen, før det kommer en kommentar om hvor fine alle følgerne er og hvor hyggelig det har vært å henge med folk i dag. Og jeg, som forventer innhold, blir helt matt og orker bare ikke. En har jo ikke en snapkonto bare for å sitte å sulle for seg sjøl, tross alt.