Gå til innhold
Hundesonen.no

SandyEyeCandy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7,929
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  54

SandyEyeCandy last won the day on 19. Mai 2016

SandyEyeCandy had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

15,503 Excellent

Om SandyEyeCandy

 • Rang
  Sirkusdirektør
 • Bursdag 06/07/1980

Contact Methods

 • Website URL
  https://hoderynkekrem.blog

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Trollbolle
 1. Trenger litt input - hund som knurrer og snapper

  «Slips» er en betegnelse på et kort bånd hunden går med hele hele tida så det er lett å få tak dem uten å måtte være helt innpå. Det er helt likegyldig om hun kjefter ved vinduet fordi hun er redd eller fordi hun vil passe på. Ingen av delene er nødvendige, og er det første riktig, så gjør du henne en tjeneste ved å ikke la henne jazze seg opp og forholde seg til noe hun synes er ubehagelig. Er det andre greia, gjør du deg sjøl en tjeneste ved å ikke måtte høre på gnålet og ved å frata henne ansvaret.
 2. Trenger litt input - hund som knurrer og snapper

  Det enkle er ofte det beste: Ta på bikkja «slips» og bare led henne unna vinduet når hun begynner å jazze seg opp. Da slipper du å ta på henne og hun slipper å ta stilling til at noen ødelegger hennes livsviktige oppgave med å være kjeftesmelle. Idet hun snur seg mot deg og kommer, kan du være pedagogisk og hyggelig og snakke med blid stemme, så det å komme til deg blir mer stas enn å stå i vinduet. Eller du kan bare ta henne vekk og be henne legge seg uten noe dikkedarer. Jeg hadde nok gått for det siste.
 3. Koreansk Jindo

  Jindoer er nok ganske like sånn shibaer på landsbygda i Japan fortsatt er, og sånn de første som kom til Skandinavia var. Personlig kjenner jeg veldig igjen beskrivelsen av atferd og personlighet, og med unntak av skepsisen mot fremmede, som færre og færre shibaer har, og det med at en må være bevisst på hvordan en oppfører seg rundt egen hund (som også er tilfelle med noen shibaer, men da altså bare de en egentlig ikke vil ha i hus), så høres det ut som en hvilken som helst primitiv spisshund fra Asia som fortsatt kan jaktes med, verken mer eller mindre.
 4. Låne hund for å teste evt. Allergi.

  Jeg ville starta med å finne ut hva slags hund du ønsker deg, jeg, og så begynt å teste ut fra det. Utover det kunne dere lånt Aiko any day for et par uker for å sjekke den typen pels (strie dekkhår, uhorvelig mengde underull og uforbederlig røyting), som for mange allergikere (som meg sjøl) oppleves som vesentlig lettere å takle enn korthårspels eller retrieverpels. Har dere mulighet til å ha utehund? Det løser jo situasjonen veldig...
 5. Snap- kullet

  Du er så flink, Lill. Håper alt går rette veien nå!
 6. nietherterrier

  Hm, dette er et mysterium. 🤔
 7. nietherterrier

  Ja, det er en samlebetegnelse, men det er altså «neitherterrier», ikke «nietherterrier», så hvis det er det du har søkt på, så er nok det grunnen til at du ikke har funnet Jo Nesbø-referansen. Det siste høres jo nesten ut som noe ordentlig, oppkalt etter en sveitsisk adelsmann eller noe sånt.
 8. Hundesonen på Snapchat

  Og vi er i gang! Foreløpig mest fokus på innholdet på badet mitt, men lover å vise fram bikkja litt mer utover dagen.
 9. Hundenavn - the bucket list

  Ja, jeg har noen, og ettersom jeg ikke skal ha flere hunder, så er jeg ikke redd for at noen skal stjele. En shikokuhann skulle hett Hokori. Det betyr stolthet på japansk. En aussiehann skulle hett Lucifer. En shibahann skulle hett Asobokane. Det betyr «la oss leke!» på japansk. En shiba av vilkårlig kjønn skulle hett Kumobuta. Det betyr etterkoppgris og er en oppkalling etter Homer Simpsons Spiderpig.
 10. Gamla må slanke seg

  Kjøpte også dette, men det er et drittfôr, det smaker og lukter jo veldig lite/ingenting, så hun nekta å spise det. Klart det gjør henne slank da, men jeg vil jo helst ikke utarme henne. Så for kresne hunder er ikke Hills (uansett type) noe godt alternativ.
 11. Gamla må slanke seg

  Da får hun jo ikke lurt i henne grønnsaker. @Red Merle, Acana Light and Fit er veldig bra, men Aiko får nå et utvalg Genesis tørrfôr og holder fasongen supert på det, altså!
 12. Gamla må slanke seg

  Hvordan får hun dratt vom rundt? Plukker hun opp munnfuller fra skåla før hun slipper dem ned på gulvet og begynner å grise? Aiko liker INGEN grønnsaker, men når jeg rasper gulrot og blander inn i våtfôret, så merker hun jo ikke at hun blir lurt. Hun blir bare mett.
 13. Gamla må slanke seg

  Hvorfor er rått uaktuelt? Hvis du gir henne 2 % av idealvekta med v&h lam og rasper en gulrot i hvert måltid, så garanterer jeg deg at hun går ned i vekt. Når det er sesong, kan du bytte ut gulrota med gresskar.
 14. Mål 2018

  Imouto: Første halvdel av 2017 var sterkt prega av at Imouto ikke var seg sjøl, noe som eskalerte til den grad at hun til slutt ikke kunne være aleine hjemme hos oss det hele tatt uten å tisse ned hele gulvet. Hun flytta til sitt nye hjem i juni, og har blitt seg sjøl igjen. Men sterk og utholdende både var og er hun. Aiko: Aiko gikk tur som bare det og var veldig glad. Hun har vært litt vanskelig å holde i kondisjon etter at vi mista Imouto, vår personlige trener, men hun balanserer hårfint rundt 13 kg, og det får være greit for ei voksen shibadame på noenogførti cm i mankehøyde. Sandra: - Jeg har fullført 75 % av videreutdanninga. - Kan ikke begripe at jeg skreiv det om vekta offentlig. Jeg har absolutt ikke gått ned 10 kg, men jeg føler meg ikke så feit lenger, så det kan godt hende jeg driter i hele prosjektet. Jeg kommer jo fortsatt inn i to av buksene mine, tross alt. - Jeg prøvde meg på pole igjen i januar i år, med det resultat at jeg var rett tilbake til å ikke kunne løfte beina over knehøyde, så jeg har ikke trent noe i det hele tatt resten av 2017. - Men jeg danser litt hver dag. - Jeg har ikke invitert til middager eller sosiale ting, for første del av året var jeg på sammebruddets rand pga Imouto, og resten av året har jeg vært på sammenbruddets rand pga for mye jobb, for mye studier og for lite fri. Mål 2018: Aiko: Fortsette å være slank, glad og leken. Gå mye tur. Gå på rally-kurs. Komme i gang som besøkshund. Hårete mål: Starte rally-konkurranse. Hun blei pensjonert som lp-hund i treårsalderen pga for mye ellevillhet, og hun er ikke noe tammere nå, men i RL1 må hun i det minste ha på bånd. Sandra: Strikke masse fine ting. Begynne å trene crossfit og bli sterk og gladere. Fullføre videreutdanning i veiledning og coaching. Bytte jobb. Fullføre 30 sp i statsvitenskap (hvis jeg ikke bytter jobb). Være med Aiko på tur. Være mer sosial med venner og gå ut på noe gøy (konsert/middag/teater osv) minst en gang hver andre måned. Kino teller ikke, det går vi på uansett. Komme i gang som besøksvenn med hund. Lese mange flere bøker enn i 2017. Lage godt innhold på Snapchat for alle mine fantastisk morsomme, kloke og engasjerte følgere!
 15. Håpet er lysegrønt?

  Kan du ikke bare bruke Glam nå og heller genteste kullet? Med tanke på øret til Foenix og at det ikke har vært så lett å få noe etter henne er det kanskje like greit å ikke «spare» en fin og tilgjengelig hannhund til noe som antakelig ikke blir noe av likevel? Med tanke på hvor uflaks du har hatt, så tenker jeg at det er lurt å legge til rette for suksess når en kan.
×