SandyEyeCandy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7,852
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  54

7 følgere

Contact Methods

 • Website URL
  https://hoderynkekrem.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Trollbolle og knertmonster
 1. Jeg opplevde at min tispe hadde veldig vondt første natta etter kastrering, og var seg sjøl igjen rundt lunsjtider dagen etter. Hun hadde et sår som grodde helt fint uten å væske, og jeg dro ikke engang til veterinær for ettersjekk, iogm at stingene forsvant av seg sjøl. Det du beskriver høres ikke bra ut.
 2. Dette blir SÅ fint!
 3. @MegaMarie, se her!
 4. Hadde du ikke fullført graden ville emnene vært relevante, men med fullført grad er det alltid "bare" den du fører opp. Emnene ser de jo på vitnemålet.
 5. Ikke sånn for å være kvalm eller noe, men foreløpig synes jeg at Snoffe og Perfect Image sin håndtering av tema funker sjukt bra.
 6. Med fare for å høres både kvalm, fordomsfull og elitistisk ut, så er vel ikke akkurat de med lengst utdannelse som skriker høyest om hvor farlig rovdyra er. Så snart noen som ikke er emosjonelt investert forsøker å komme med nøkterne betraktninger basert på historie og vitenskap, dreier beskyldningene seg om at "byfolk" ikke aner hvordan det er for "folk flest".
 7. Det var ganske forferdelig kvalitet på de bildene, så det var jaggu ikke lett å se noe som helst! Har du ingen bilder av henne som oppdretter har tatt, feks oppstilt fra siden?
 8. Jeg ønsker meg fokus på vridninga fra bruks/lp til trekkhund, hva du ser etter i en trekkhund og hvordan du velger medlemmer av flokken, hva du tenker om det å ha mange hunder og det å gi alle tid og følelsen av å bli sett, og hvordan du trener dem, rett og slett. Nok til å dekke en dag!
 9. Da er det jo i prinsippet akkurat sånn som det er nå, så det er det jo bare å fortsette med. Jeg synes som sagt det er kult med rammer og temaer, for det er jo litt mer spennende å høre folk fortelle mer nærgående om hundeholdet sitt osv enn at alle snappene handler om det samme: Bilder og videoer av hunder ulike plasser i Norge (som riktignok har gitt meg sinnssykt lyst til å virkeliggjøre drømmen om å besøke alle disse fantastiske stedene!), men hvis forslaget ikke gir folket inspirasjon og lyst til å gjøre noe ekstra ut av dagen sin, men heller at føler at de ikke kan være med eller at det blir så voldsomt med press, så sier det seg sjøl at det ikke er noe å prøve ut. Men jeg kommer i alle fall til å ha temaer de dagene jeg stepper inn som ekstra.
 10. Jeg leverte masteroppgave på 3 mnd ved siden av full jobb, og har nå samme jobb, går på videreutdanning og skal begynne på bachelor til høsten, så et nettbasert studium i tillegg til noen emner på masternivå er jo a walk in the park! Heier på deg, det er jo bare å slutte eller søke permisjon om det ene er for mye.
 11. Nemlig! Og så er det vel ikke krise om en ikke får deltatt på et tema heller.
 12. Jeg har tidligere sagt at det bare var et forslag og at vi dropper det om interessen ikke er der, men jeg må innrømme at jeg ikke forstår denne motstanden mot temaer. Har folk flest så dårlig sjøltillit at det er negativt så snart det blir litt mer ordna forhold, sjøl om det gjør at en ikke føler en kan melde seg på alt hele tida? Eller er det andre årsaker til skepsisen? Jeg elsker snap og følger mange kontoer, og alle som driver litt "proft" med flere bidragsytere gjør det på denne måten, fordi det er til fordel for følgerne. Det er virkelig ikke noe negativt med å ha et ukestema, det blir en kjempefin rød tråd som farges av alle bidragsyternes egne perspektiver. Hvis vi feks hadde hatt "trening" som ukestema, så hadde jeg syntes det var superpositivt og en gave å få ta del i hvordan andre soniser som er mer aktive med hundene sine innen organisert trening gjør det, da jeg ikke sjøl kan noe om hvordan en trener agility uten å få en stressbombe, åssen en motiverer en hund til å faktisk komme tilbake med gjenstander under feltsøk eller hvordan en får en tilsynelatende instinktdrevet trekkhund til å lyde høyre/venstre blindt. Det kunne jaggu vært at jeg sjøl meldte meg på for å vise hvordan jeg fokuserer på mye fysisk trening for å holde kroppen til bikkja mi sammen, og det helt uten at det foregår i ordna former. Eller kanskje jeg bare lar være å melde på fordi jeg ikke føler at jeg har noe å bidra med til akkurat den ukas tema, og det må da også være greit? Forslag til perspektiv: Dette er en fin mulighet til å se og lære noe nytt, bli bedre kjent med soniser, eller å få litt rammer på sine bidrag, ikke en anledning til å gjøre seg sjøl liten og føle seg uttafor, for det er ikke det temauker handler om. Det finnes massevis av potensielle temaer hvor folk kan bidra, så sjøl om feks "trening" ikke passer for alle, så bør ikke det være god nok grunn til å avskrive hele idéen, vel?
 13. Jeg bruker utelukkende halsbånd på Aiko, og gud hjelpe meg som jeg elsker den hunden! Årsaken til det er at hun har en litt spesiell turstil, og foretrekker å gå i båndets lengde bak meg. De få gangene hun har på sele er sannsynligheten stor for at hun enten får hele greia krøsta sammen oppi nakken pga turstilen, eller at hun får gnagsår ved albuene (og jeg kan en del om ulike seler og deres bruk, og klarer fint å finne noe som er godt tilpassa en shiba, men på henne fungerer det bare ikke). Så som med så mye annet: Alle påstander er best servert med moderasjon, også moderasjon. Jeg har forøvrig møtt på oppdrettere av shiba som mener at bruk av sele kan føre til HD, så de sverger til halsbånd uansett. Det er vel omtrent like søkt som å hevde at bruk av halsbånd fører til allergi. Personlig synes jeg at det å gå med halsbånd på en valp føles mest som å ha med seg en liten apekatt på tur, så jeg har alltid brukt sele på mine valper. Jeg blir forresten stadig sjokkert over hvordan folk med hunder i sele later til å tru at det bare er å røske i vei uten hensyn til kroppen til bikkja, og det spesielt på små hunder. I stedet for å be bikkja komme nærmere, så napper de bare til så 2 kg hund flyr veggimellom.
 14. Dealen med @Kristin_nord og @Poter er at jeg er backup i tilfelle noen dager blir stående tomme, så for å slippe trollbolla og meg i voldsom utstrekning, så er det bare å melde seg på litt brennkvikt når de tomme ukene publiseres, folkens!
 15. Guri malla, jeg blir helt rørt, jeg.