Jump to content
Hundesonen.no

Chira&Shandy

Medlemmer
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About Chira&Shandy

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo, Ellingsrud
 • Hunderase
  2 prakteksemplarer JRT
 1. Chira&Shandy

  Slåsskjemper

  Helt sikker på at ingen av dem er syk eller har vondt noe sted? I de verste periodene her i huset har det vist seg at en hund har vondt. Men de barket ihop innimellom utenom også. Jeg tar ikke med silkehansker på slossing. Det er en ting de bare må forstå at er strengt forbudt. Er så mange som har måtte holde hundene sine totalt adskilt fordi de ikke tåler hverandre, eller omplassere en.
 2. Chira&Shandy

  Søknad om dyrhald til burettslag

  Du trenger ikke søke om å ha dyr, men du må informere styret om at du har eller vil skaffe deg dyr. Der jeg bodde før skulle de ha beskrivelse av dyret, farge/tegninger/kjønn.
 3. Andre som har erfart at hunden/dyret blir veldig var på lyder når det blir medisinert med metacam?
 4. Chira&Shandy

  Cesar Millan

  Er vel med CM som de fleste andre trenere, noe kan man bruke og annet kan man ikke bruke. Tror forresten alle hundene mine ville dødd om hun Victoria Stillwell dama kom her med stemmen sin Ikke at hun sier noe galt, hun har bare veldig mye stemme.
 5. Chira&Shandy

  Lureri eller uvitenhet? Kontrakt ved kjøp/salg feil/mangler.

  Hvordan er de når de er hyperseksuelle? Jeg fortalte vetten hvordan han er, så det kan vel kanskje ha noe med saken å gjøre da. Hun ene sa at han fortsatt er så ung at det enda ikke er blitt en uvane. Har aldri hatt hanne før, så dette er nytt for meg. Eneste jeg visste var at jeg ikke kunne dra inn ei tispe til. Tispene har løpetid nå og han har gått ned sikkert 3-400 gram, han veide 1800 gram for snart 2 uker siden.
 6. Chira&Shandy

  Lureri eller uvitenhet? Kontrakt ved kjøp/salg feil/mangler.

  Men skal jeg vente til han er halvannet år for å få igjen beløpet eller høre på veterinærene som sier at den burde fjernes fortest mulig?
 7. Vi kjøpte en chi-valp for litt over 2 mnd siden, han var da 5 mnd. Valpen har bare en stein i pungen, så i kontrakten har selger skrevet at om ikke den andre har falt ned innen han er 18 mnd så vil hun tilbakebetale et satt beløp. Vi bare heiste på skuldrene og nikket, for hva vet vel vi? For en mnd siden sa veterinæren at den steinen som sitter i lysken burde fjernes ganske snart, den sitter dønn og mener den aldri kommer til å vandre nedi pungen. Det samme sa veterinæren vi var hos rett etter påske. Å skulle vente til han er halvannet år kan vi ikke sier dem. Er dette noe oppdrettere vet, så de slipper å tilbakebetale beløpet eller er det veterinæren som forhaster seg?
 8. Har lett nettsider opp, ned og i mente. Er på let etter Hurtta hel fleecedress i minste str. Skulle aller helst hatt den gamle typen, men det er vel umulig å finne.
 9. Chira&Shandy

  Tur i minus 15-20, kortere dere ned på turene da?

  Tur?? Med hund??I kulda?? Her i huset finnes det ikke hunder om jeg sier "tur". I kulda betyr ordet "tur" "spill statue". Pleddet de ligger under leer seg ikke engang når jeg sier ordet. Turene er ikke avkortet, de er ikkeeksisterende. Jeg rekker ikke en røyk ute engang før de skal inn igjen...
 10. Chira&Shandy

  Truger

  Tror truger nå til dags kjøpes etter vekt på personen som skal bruke dem. Vil tro at XXL har flere truger enn de der, selv om jeg ikke fant noen andre i farta.
 11. Chira&Shandy

  Talgkjertler/kuler

  Oki. Skulle ikke tro 13% fett var mye? Får høre med veterinæren når jeg er der
 12. Chira&Shandy

  Talgkjertler/kuler

  Skrev jeg noe sted at jeg ikke gir kvalitetsfôr? Vom&hundemat er langt i fra best på mine hunder, de har aldri røyta så mye eller vært så fæle i pelsen den tiden de fikk det! Hundene ble tynne og matleie. Etter min erfaring sier at V&H ikke er best! Jeg skjønner heller ikke at det skal ha noe å si på røyting med å blande fôr, men det har vist seg hver gang at det hjelper. Så hvorfor ikke gjøre det? Hovedfôret kjøpes hos veterinær og er spes for pels (Hills). Hva Dr.Clauders er for fôr aner jeg ikke, men hundene funker ellers greit på det. Ellers kan jeg blande i ProPlan, eukanuba, RC.... De driter litt større kabler den ene gangen om dagen de driter, så de kommer ikke til å få det når denne sekken er tom. Men ville nok kuttet det ut om andre hadde den erfaringen at de fikk kuler av fôr.
 13. Chira&Shandy

  Talgkjertler/kuler

  Shandy har fått tømt kuler før, betente talgkjertler, sa vetten. Nå har hun en større-enn-ert kul igjen. Hun bryr seg ikke om jeg klemmer eller tar på den. Nå har Chira også fått en kul, mindre enn en ert. Men hun gir inntrykk av at hun synes det er ubehagelig om jeg tar på den. Kan dette komme av fôret? Jeg liker å blande div fôr, for da røyter de litt mindre. Denne gangen blander jeg oppi en type for meg ukjent fôr. Skal til vetten denne uka for vaksine og helsesjekk, så jeg skal spørre der også. Bare lurte på om dere hadde noe erfaring med det...
 14. Chira&Shandy

  advarer mot "gule hunder"

  Jeg har hunder som helt sikkert hadde passet under "gul sløyfe", men ser ingen hensikt å bruke det. Mine hunder er mitt ansvar, det er også mitt ansvar at de ikke havner i situasjoner de ikke takler eller utagerer i. Jeg har inget ønske om at de skal havne i slike situasjoner så jeg leser dem hele tiden når vi går tur. En gul sløyfe ville ikke stoppet gutten som plutselig heiv seg på Chira da vi gikk tur her en dag. Jeg var bare happy at bikkja ikke er pissredd unger lenger og fortsatt satt pent ved min side. Gul sløyfe mister hensikten sin når "alle" bruker den bare for at de har lyst... Ser for meg alle disse fuglehundene i Holmenkollåsen (det skrives om her på sonen stadig vekk) får på seg gul sløyfe før de slippes ut på alenetur For den gule sløyfa betyr at man skal gi hunden plass...
 15. Chira&Shandy

  kjørte forbi hund, alaskan klee kai

  Den var jo alldeles bedårende *smelt* Men som det sies, de avles på feil grunnlag. Fant dette: http://no.wikipedia.org/wiki/Alaskan_Klee_Kai
×