Jump to content
Hundesonen.no

hanne

Medlemmer
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hanne

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 09/03/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  chihuahua og mops

Recent Profile Visitors

3483 profile views
 1. kan ikke trykke på view the latest news knappen.. why? har ikke kunnet gjort det siden forumet ble "nytt".

  1. Tore

   Jeg endret ditt visningspråk for noen dager siden...

   Fikset det problemet?

 2. hanne

  Bichon frise

  Er det noen som har kjennskap i miljøet og kan anbefale oppdrettere? Helse og gemytt er viktigst her da det er et gammelt ektepar jeg kjenner som ønsker seg en liten venn.
 3. hanne

  Fox terrier

  kan ikke så mye om rasen. Er herlige hunder, men det er jo en TERRIER... (hihi) Treneren min driver oppdrett av fox og manchester terrier. http://www.salvebo.com/ Han har mangen flotte hunder som gjør det bra på utstilling, jeg hadde absolutt prata men han skulle jeg hatt en fox:)
 4. hanne

  Dikt

  Fant dette og mååå bare dele med dere! MIN HUND " MIN HUND" har vært på utstilling, klippet og nybadet gikk han i ring, ble gransket av kyndige dommer-blikk, fikk silkesløyfe, diplom og kritikk. At sløyfa var gul, kan være det samme, for diplomet henger i glass og ramme. Kritikken brente jeg rett og slett, for DEN vitnet kun om mangel på vett. Du er sikkert sjokkert når du hører at " MIN HUND" har korte ører! Og vi kan vel alle ta feil iblant, Men at " MIN HUND" er hjulbeint, er slett ikke sant! Selv om de andre gikk pent på plass og at " MIN HUND" trakk som han dro et lass, Måtte da dommeren kunne se at karperyggen kom nettopp av det! At ryggen så lang ut og skulderen var steil, var helt og holdent klipperens feil. Men dette har hun da også fått høre; jeg ringte og klaget, så slang jeg på røret! Tannmangel sto det jammen til slutt, men da protesterte jeg resolutt! Man bedømmer da ikke tenner ved å telle merker på dommerens hender? Forresten var d'ikke rart at han bet når dommeren sa at han var for fet. " MIN HUND" er da bare litt lubben - nei, ut med dommeren og ned med klubben! Vi skal så visst ikke stille ut mer, når det bare er feil de ser. Men heldigvis tok ikke " MIN HUND" på vei - han tok det sporty, han som jeg! Har dere noe lignende så post ivei!!
 5. hanne

  info til alle rogalendinger

  http://www.rogalandhundepark.no/pdf/rhpopen.pdf
 6. jeg holder på å lage ett lite fakta ark om hund som guttungen skal ha med seg i barnehagen i morgen. i den forbindelse trenger jeg et bilde som viser tydelig klipping av negler, en hund som er hos frisøren. etc og ellers hvis noen har noen ideer og komme med tar jeg gjerne imot det også!
 7. hanne

  Bildekritikken

  signerer den!
 8. hanne

  Chihuahua

  men med den prisen ville jeg styrt unna så lagt jeg bare kunne. kan umulig være en seriøs oppdretter dette her. det er jo rett og slett uhørt. tør jeg spørre hvilken oppdretter det er??? send gjerne pm.
 9. hanne

  Chihuahua

  50000???? dæven ha den gullbelagte ører den chien eller?? ellers ville jeg vert forsiktig med stor valp med liten chi valp. den store vil jo bare leke og forstår ikke at han kan skade den lille. men under oppsyn byrde det gå greit...
 10. hanne

  Chihuahua

  dagen er vel ganske lik alle andre hunde-eiere sin dag. min chi elsker andre mennesker, når vi er på tur skal hun bort å hilse på alt og alle. blir helt vill og glad når hun møter nye folk. det samme gjelder hunder, men hun fikk bank av en phalene for en stund siden så hun har vert litt skeptisk/forsiktig etter det. vi har en "hoved" tur iløpet av dagen som varer fra 30 min til så lenge vi orker. ellers er hun ute på mange tisseturer. hun er bare 7 mnd enda så turen kan godt bli skippa hvis det er skikkelig møkkavær. da streiker hun på trappa:) Hun er veldig utholden til å være en LITEN valp enda. har mye mer energi og pågangsmot enn mopsen på 4 år. han trekker inn årene lenge før henne.
 11. hanne

  Hell i uhell!

  http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historie...hp?artid=524333
×