Jump to content
Hundesonen.no

Lille_mor

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lille_mor

 • Rank
  Nykommer
 1. Lille_mor

  Hva forer du med?

  Tørrfor fra virbac
 2. Lille_mor

  Trene hunden til å være hjemme alene

  Tusen takk for tips!:)
 3. Lille_mor

  Trene hunden til å være hjemme alene

  Jeg har en tibetansk terrier, så veldig var på lyd, har derfor på radio. Vi har både fysisk (turer) og mental trening (triks, snuse seg frem til godbiter). Både småturer og langeturer, har derfor startet helt på nytt. Venter til han er rolig, før jeg går ut og inn igjen, starter dog på 1 min. siden det er terskelen hans før han piper.
 4. Lille_mor

  Trene hunden til å være hjemme alene

  5 måneder. Han sover og er mye i stuen, og det er der jeg forlater han (har veldig liten leilighet). En liten oppdatering: etter en lang tur, ble han sliten da han kom hjem og reagerer ikke så mye når jeg går. Føler litt sånn at det er veldig tilfeldig når han vil slappe av eller ikke når jeg går:( Flere med samme erfaring?
 5. Lille_mor

  Trene hunden til å være hjemme alene

  Har søkt litt om dette fra tidligere innlegg her, men ingen som passet helt med min situasjon😢😓
 6. Lille_mor

  Trene hunden til å være hjemme alene

  Ingen?😥
 7. Jeg har fått meg en omplasseringshund på 1 år og trener han i å være hjemme alene. Jeg sørger for at han får lang nok tur til han blir fysisk sliten også litt mental trening, også går jeg ut og inn og øker tiden gradvis. Har kamera så ser når han er rolig eller ikke. De to siste dagene, når jeg har gått og han har ligget og slappet av, har jeg kunnet være bort mellom 20-30 minutter. Han ligger fortsatt her, rolig uten et eneste lyd. Jeg gikk ut senere for å sjekke postkassen og da var det full uling, masing og litt bjeffing. Gjør jeg noe feil her? Jeg har lest at man skal trene hunden når den er sliten og rolig, så har kun gått ut når han er rolig. Men, det varier om jeg kan være borte alt fra 5 til 30 min. Kan noen gi meg tips? Jeg har på radio og har tyggeben til han.
×