Jump to content
Hundesonen.no

Pluto

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Pluto

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Blanding

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pluto

  Podcast om hund

  Canine Nation 😀
 2. Pluto

  Hvor rolig skal en hund være inne?

  Det som funka for meg var å gradvis venne til valpen å være aleine hjemme. Jeg lasta ned en app så jeg kunne følge med på han på telefonen, og brukte nettbrett som kamera. Jeg prøvde også å jobbe hjemmefra men fant ut at det var lettere å konsentrere seg når jeg ikke var hjemme. Veldig fort gjort å bli distrahert da. I tillegg så kan valpen bli vant til at du kommer løpende for den minste lille ting. I forhold til det med biting så går det fort over. Bruk Google eller forumet her. Lykke til!
 3. Setter pris på svar. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Hos oss virker det som det sakte bedrer seg etterhvert som han blir eldre (er to år nå). Merker også at han er mer interessert i hva som foregår på bakken enn i andre hunder. Er glad for svar! Har skjønt at trening på kontakt og passering samt å være i forkant er viktig. Og ikke hilse på andre hunder en stund.
 4. Det er en schæferblanding (mellomstor). Tusen takk for svar. Skal gå i gang med å trene kontakt 😃
 5. Hei! Jeg er ny her. Har fulgt med på forumet en stund og har fått mye hjelp av det 🙂Jeg håper nå å få hjelp med min hunds atferd. Jeg vil at hunden min skal slutte å legge seg ned når vi møter andre hunder på tur. Dette skjer særlig hvis vi går på en smal vei og det ikke er mulighet til å lage større avstand. Da låser han seg på den andre og stirrer. Umulig å få kontakt. Av og til bykser han mot den andre hunden mens jeg blir stående å holde igjen. Jeg har sett mange andre hunder som gjør det samme. Men jeg syns det er slitsomt og vil ha en slutt på det. Er også interessert i å vite hvorfor han gjør dette. Har prøvd å søke på ulike forum men der har det vært totalt forskjellige forklaringer på denne atferden. Det er det for så vidt ute blant folk og. Noen roser han og sier han er snill som gjør seg liten, andre sier det er ufin oppførsel. Er litt forvirret. Kan noen hjelpe meg? På forhånd takk!
×