Gå til innhold
Hundesonen.no

Smooth

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Smooth last won the day on 3. Oktober

Smooth had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

37 Excellent

Om Smooth

 • Rang
  Nykommer
 1. Trenger erfaring og råd!

  Ikke alle i utlandet er useriøse, men mest sansynlig med tanke på denne selgeren vil jeg anta at de ikke har vært nøye med noe som helst og hundene er smuglet over grensa evntuelt er hundene fra valpefabrikk. Dette gjør alt mye billigere
 2. Trenger erfaring og råd!

  Det er fordi de kan selge valpene for mye mer penger i norge
 3. Trenger erfaring og råd!

  Jeg ser store røde flagg! Hadde aldri turt kjøpe fra denne personen.
 4. Akkurat nå, september 2018

  Du må jo også gratuleres!
 5. Akkurat nå, september 2018

  Gratulerer
 6. Rottweiler eller border collie?

  Om du har en mentalt oppegående og fysisk frisk rottweiler så kan du jo som nevnt over ta den med på trening og kose deg og kjenne på om: 1. Er dette noe for meg 2. Hva mangler min hund/trenger min neste hund for æ fungere til dette 3. Få tips og råd til hva det er lurt å trene på når du henter valp. Men om ikke du har en frisk og oppegående rottweiler ville jeg fortsatt dratt på treninger, men da uten hund. Jeg vet om flere som beuke rottweiler innen NRH. Kennel weilerotts har vel en del godkjente hunder i sitt oppdrett og har avlet valper som er godkjent. Knertebo har vel også det. Så det er en Brukanes hund.
 7. Akkurat nå, september 2018

  Kjenner jeg ikke er klar for vinter jeg vil ha mange flere lange fjellturer og masse mer bading med hundene. Det er egentlig ikke vinteren, men mørketiden jeg gruer meg sånn til.
 8. Akkurat nå, september 2018

  Er 0 grader og snø på bakken hær :/
 9. Jeg har vært borti hunder som bare løfter på leppa før de lekebiter i leker eller valper som driver med valpebiting, de lager ingen lyd og det er alltid sekunder før de biter om i det heletatt det går så lang tid. Jeg føler ikke det kan regnes som noe aggresjon. Har en voksen hund som også gjør det før hun biter ned i leker skikkelig og det er mer et ansikts uttrykk enn noe annet etter hva jeg kan se. men så var det jo dette med bilen å da tenker jeg at han kanskje ikke liker bli løftet eller tatt ut av buret og at man kanskje da må prøve å finne en annen løsning eller gjøre løftingen og hentingen i buret positivt. Godbiter eller leker kan kanskje gjøre dette bedre? Jeg vil likevel si at jeg har jo ikke sett hunden så kan absolutt ikke vite sikkert hva dette kommer av
 10. Valg av rase

  Cavalieren er en fantastisk hund. Vi hadde en når jeg var yngre. Hun var godheten selv. Aldri noe tull. Hun var enkel som valp, enkel som unghund og enda enklere som voksen. Jeg bruker si hun var født oppdratt (var jo ikke det) Det er altså noe av det simpleste jeg har hatt av hund uten at hun var dom. Hun hadde ingen av de småhund tendensene utenom at hun var litt redd store hunder, men hun ble aldri sint, hun bare trakk seg unna. Tror aldri hun kunne sagt ifra til noe som helst så hun måtte jo skjermes litt så hun ikke ble mobbeoffer. Hun var også kjempeglad i å lære triks og hadde man vært interessert så hadde hun vært fantastisk å trene rally og lydighet med. Det er jeg helt sikker på. Det jeg har hørt om andre sine Cavalierer har matchet det bilde jeg har av rasen og min egen. Jeg føler også at de er litt reserverte selv om de er kjempesosiale på samme tid. De jeg har møtt oppsøker ikke folk eller andre hunder, men de blir kjempeglad om man vil hilse på dem. Nei jeg synes det er flotte hunder og hadde jeg fått typen med på det så hadde jeg helt klart lagt ned alt arbeidet som skulle til for å kunne finne meg en frisk valp (selv om man aldri kan være sikker) Jeg er frelst av rasen selv om det ikke er "min" rase. MEN jeg har også litt samme følelse når det gjelder springer og de har jo mindre helseutfordringer så det er absolutt en hund som man kunne vurdert, men jeg tror Cavalieren krever litt mindre (men fortjener like mye)
 11. Jente (9) skambitt av rottweiler

  Jeg har også Rottweiler og elsker rasen, men det er faktisk sannhet i at det er hunder som er dårlige skrudd sammen ikke bare eierfeil. Det er mye rar avl på den flotte rasen vår så det å få en stabil og grei Rottweiler er ikke bare hva man selv gjør det til! Jeg har møtt masse flotte Rottweilere her jeg bor som jeg ikke hadde vært redd for å ha mine hunder løs med (har annen rase også) men det er også tre stykker her jeg bor som jeg er direkte redd for. De kommer mest sannsynlig en dag til å bite noen og når en så stor hund med kjever som har mye større bitekraft enn de fleste andre biter ja da blir det mye mer alvorlig enn når selv en storpuddel biter. En Rottweiler har også en del egenskaper (for det skal de ha!) som gjør at man skal ta forehåndsregler uansett hvor snill den er. For de er voktende hunder og til forskjell fra feks en schæfer eller malle så skal fra gammelt av en Rottweiler jobbe selvstendig. Den skal ta valget om denne situasjonen trenger å gjøres noe med og vil ikke alltid se til fører for hjelp. Derfor må man være veldig flink å lage grenser og overholde disse.
 12. Knurring på valp

  Så når jeg uten lappen må gå sånn ca 500 m i tett befolket strøk med hunden min (som har vært så aggressiv og utagerende mot andre hunder) for å komme en plass hvor jeg kan trene med avstand og belønning så er det sånn at jeg burde vurdere avliving fordi jeg ikke konstant kan trene med bruk av "snille" midler og ikke har bil? Nei man ka ikke alltid snu eller avlede. Vi prøvde det meste før vi havnet på grima for å si det sånn, men vi kom oss aldri ut av strøket når vi konstant måtte snu i møte med andre hunder. Det ble mye mer stressende enn å bare gå forbi. Hunden er i dag en mønster elev som ikke trenger bruke grime eller strup. Hun passerer andre hunder helt greit. Vi har ikke hatt en situasjon på over to år nå. Hun er frisk og sprek og har det VELDIG godt med seg selv Jo det kan det, om noen måneder når det er svinkaldt ute og hunden må ligge inne i stede for å gå tur om den fortsatt ikke vil ha på dekken.
 13. Knurring på valp

  Ja men hva når man faktisk må gjøre disse ubehagelige tingene fra de er små? En venn av meg har en husky som ble klort i øyet av en katt samme dagen hun kom hjem. Valpen var jo panisk når den måtte dryppe øyet tre ganger om dagen, men han gjorde det nå likevel og hun er helt fin i dag. Trådstarter har jo her også en valp. Mine hunder har heller aldri vært problemer å dryppe ører og øyne på, men når man har betennelse i indre øret og sprekk i trommehinna så gjør det så vondt at jeg skjønner godt hun ble helt rabiat. Likevel så måtte jeg dryppe. Det samme tenker jeg om folk som har utagerende hunder som er aggressive. Jeg ser heller at de går med grime/munnkurv/strup og trimmer hundene sine enn at de må ligge inne fordi eier ikke har mulighet til å gå tur på en sånn måte at man alltid kan ta avstand fra andre. Denne situasjonen trådstarter er i blir kanskje et litt dumt eksempel siden hun enda har greit med tid til å trene, men igjen. Blir det ikke bedre og hun står mellom alternativene "tvinge på dekken eller ikke gå tur" så synes jeg det første høres mye bedre ut.
 14. Knurring på valp

  Hadde du syntes det var greit å la hunden slippe om det var kloklipp eller Medisiner? Nå har enda trådstarter tid så hun kan trene positivt først, men blir ikke dette bra til vinteren så lurer jeg på om du da tenker det er greit at hunden blir inne fordi det er for kaldt for den å gå ut uten dekken? Og ja jeg har brukt tvang på min Rottis (nå er ikke hun stor, men større enn en pakke smør) og hun takler det helt fint. Nei jeg synes ikke det er sånn det burde være, men hennes helse, ved og vel kommer først. Hunder vet ikke alltid sitt beste og det betyr at man noen ganger må bite i det sure eple å være streng og teit. Det er IKKE noe man skal ha dårlig samvittighet for.
 15. Knurring på valp

  Tja da er den beste løsningen å bare tyne han igjennom det og belønne godt når han har dekkenet på seg. Her hadde vi en periode så alvorlig ørebetennelse med smerter på ene hunden at tvang under behandling var eneste løsning for å få gitt henne øredråper. Hun fikk masse godbiter etterpå og har ikke tatt noen skade av det, men jo lenger tid man surrer jo værre er det for hunden. Det beste er å være rask og rett på sak.
×