Gå til innhold
Hundesonen.no

Smooth

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Smooth last won the day on 8. Desember

Smooth had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

54 Excellent

Om Smooth

 • Rang
  Nykommer
 1. Pink

  I dag er trollet 12 uker og hun er fantastisk tøff og trygg. Jeg håper det bare fortsetter sånn, men så har jeg jo egentlig bare greie folk og hunder rundt meg så med mindre hunden genetisk er feilkoblet så tror jeg ikke akkurat jeg selv kommer til å rote det til. Ja også er jeg ikke en helt bortevekk hundeeier heller. Det hjelper på. som alle Rottweilere er hun veldig matmotivert og jeg synes hun har greit med gjenstandsinteresse og lekelyst. Hun er sosial ute blant folk. Hun har dog helt fra vi fikk henne varslet på besøk. Hun er ikke redd av seg og hopper fram mot de som kommer og skal sjekke at alt er i orden, men så er liksom alt bra. Har jo et håp om at det blir med det Har jo gamla som for det meste er sånn utenom reelt truende situasjoner hvor hun har en litt annen side. Jeg har personlig ikke noe i mot det, men det er jo en del mer ansvar med sånne hunder. Jeg tror også hun kommer til å bli grei med andre hunder. Jeg kjenner jo oppdretter ganske godt og vet at de fleste hundene der er sosiale og har veldig godt språk og går overens med de fleste hunder. Min inkludert som er fra samme plassen og deler en del av linjene til lillemor, men vil si at mor til valpen faktisk er hakket mer sosial og enda mer enkel. Far er et litt mer usikkert kort. Syntes nok oppdretter der skulle vurdert en annen hanne og at hun valgte alt for mye basert på utseende (som er et utseende jeg forresten ikke foretrekker) hunden er virker grei og enkel, men igjen. Lite statistikk og en haug med valper. Sukk, men jeg sjanset nå likevel og håper for guds skyld at det ikke var en tabbe med tanke på helse.
 2. Pink

  Tenkte jeg måtte starte en liten tråd for det nye familietilskuddet. Tja hva skal man si. Hun er valp og ******, men lettere enn min værste så jeg priser meg lykkelig 😁 Hun heter da Pink. Fordi det ville sambo. Han mener jeg aldri kan ha for mye rosa og jeg er forsåvidt enig 😂
 3. Valpegjengen 2018

  Hentet hjem denne for snaue 4 uker siden (hun er 12 uker haha) jeg har bare hatt spinnvill/gal valp før så jeg er kjempe positivt overrasket denne er gal den også, men sover og er faktisk søt to til tre timer av døgnet. Nå skjønner jeg folk som sier det er koselig med valper.
 4. Kassemetoden

  Du sier hun klarer to tre repitisjoner. Vil det si at hun klarer det samme som med stor boks bare ikke holder ut like lenge eller mangler noe fra sekvensen? For om alt er ok med det hun gjør kan det være du må se på om voffen har litt mye forventninger og frustrasjon til kassa som gjør at hun koker over. At du trenger ta pause i mellom for å la stresset synke litt igjen før du fortsetter. Jeg har en frøken som er helt hekta på kassa og synes det er det kuleste i verden. Det var det første jeg trente med henne når jeg overtok så hun koker helt over om jeg tar den fram. Vi er forsåvidt ferdig med kassa, men liker ta den fram på dager hvor hun trenger litt ekstra selvtillits boost eller jeg vil ha enda litt mer attitude. Se også på om boksen(boka) kan være litt for glatt eller ustabil for henne å stå på. Jeg prøvde bruke en sånn dokrakk og den var for ustabil så hun klaget høylytt når jeg prøvde bruke den fordi hun visste hva hun skulle, men syntes selve krakken var kjempe ekkel. Når jeg begynte med kassen la min seg ned så jeg måtte begynne med en kurv for så å bytte til boks etterpå. Noen sa der var kjempedumt fordi hunder visstnok er så dumme at de kommer til å gjøre "klatre oppi" bevegelser når kurven fjernes. Har ikke det problemet. Mye rot i dette svaret, men er mine erfaringer med kassemetoden.
 5. Trenger erfaring og råd!

  Ikke alle i utlandet er useriøse, men mest sansynlig med tanke på denne selgeren vil jeg anta at de ikke har vært nøye med noe som helst og hundene er smuglet over grensa evntuelt er hundene fra valpefabrikk. Dette gjør alt mye billigere
 6. Trenger erfaring og råd!

  Det er fordi de kan selge valpene for mye mer penger i norge
 7. Trenger erfaring og råd!

  Jeg ser store røde flagg! Hadde aldri turt kjøpe fra denne personen.
 8. Akkurat nå, september 2018

  Du må jo også gratuleres!
 9. Akkurat nå, september 2018

  Gratulerer
 10. Rottweiler eller border collie?

  Om du har en mentalt oppegående og fysisk frisk rottweiler så kan du jo som nevnt over ta den med på trening og kose deg og kjenne på om: 1. Er dette noe for meg 2. Hva mangler min hund/trenger min neste hund for æ fungere til dette 3. Få tips og råd til hva det er lurt å trene på når du henter valp. Men om ikke du har en frisk og oppegående rottweiler ville jeg fortsatt dratt på treninger, men da uten hund. Jeg vet om flere som beuke rottweiler innen NRH. Kennel weilerotts har vel en del godkjente hunder i sitt oppdrett og har avlet valper som er godkjent. Knertebo har vel også det. Så det er en Brukanes hund.
 11. Akkurat nå, september 2018

  Kjenner jeg ikke er klar for vinter jeg vil ha mange flere lange fjellturer og masse mer bading med hundene. Det er egentlig ikke vinteren, men mørketiden jeg gruer meg sånn til.
 12. Akkurat nå, september 2018

  Er 0 grader og snø på bakken hær :/
 13. Jeg har vært borti hunder som bare løfter på leppa før de lekebiter i leker eller valper som driver med valpebiting, de lager ingen lyd og det er alltid sekunder før de biter om i det heletatt det går så lang tid. Jeg føler ikke det kan regnes som noe aggresjon. Har en voksen hund som også gjør det før hun biter ned i leker skikkelig og det er mer et ansikts uttrykk enn noe annet etter hva jeg kan se. men så var det jo dette med bilen å da tenker jeg at han kanskje ikke liker bli løftet eller tatt ut av buret og at man kanskje da må prøve å finne en annen løsning eller gjøre løftingen og hentingen i buret positivt. Godbiter eller leker kan kanskje gjøre dette bedre? Jeg vil likevel si at jeg har jo ikke sett hunden så kan absolutt ikke vite sikkert hva dette kommer av
 14. Valg av rase

  Cavalieren er en fantastisk hund. Vi hadde en når jeg var yngre. Hun var godheten selv. Aldri noe tull. Hun var enkel som valp, enkel som unghund og enda enklere som voksen. Jeg bruker si hun var født oppdratt (var jo ikke det) Det er altså noe av det simpleste jeg har hatt av hund uten at hun var dom. Hun hadde ingen av de småhund tendensene utenom at hun var litt redd store hunder, men hun ble aldri sint, hun bare trakk seg unna. Tror aldri hun kunne sagt ifra til noe som helst så hun måtte jo skjermes litt så hun ikke ble mobbeoffer. Hun var også kjempeglad i å lære triks og hadde man vært interessert så hadde hun vært fantastisk å trene rally og lydighet med. Det er jeg helt sikker på. Det jeg har hørt om andre sine Cavalierer har matchet det bilde jeg har av rasen og min egen. Jeg føler også at de er litt reserverte selv om de er kjempesosiale på samme tid. De jeg har møtt oppsøker ikke folk eller andre hunder, men de blir kjempeglad om man vil hilse på dem. Nei jeg synes det er flotte hunder og hadde jeg fått typen med på det så hadde jeg helt klart lagt ned alt arbeidet som skulle til for å kunne finne meg en frisk valp (selv om man aldri kan være sikker) Jeg er frelst av rasen selv om det ikke er "min" rase. MEN jeg har også litt samme følelse når det gjelder springer og de har jo mindre helseutfordringer så det er absolutt en hund som man kunne vurdert, men jeg tror Cavalieren krever litt mindre (men fortjener like mye)
 15. Jente (9) skambitt av rottweiler

  Jeg har også Rottweiler og elsker rasen, men det er faktisk sannhet i at det er hunder som er dårlige skrudd sammen ikke bare eierfeil. Det er mye rar avl på den flotte rasen vår så det å få en stabil og grei Rottweiler er ikke bare hva man selv gjør det til! Jeg har møtt masse flotte Rottweilere her jeg bor som jeg ikke hadde vært redd for å ha mine hunder løs med (har annen rase også) men det er også tre stykker her jeg bor som jeg er direkte redd for. De kommer mest sannsynlig en dag til å bite noen og når en så stor hund med kjever som har mye større bitekraft enn de fleste andre biter ja da blir det mye mer alvorlig enn når selv en storpuddel biter. En Rottweiler har også en del egenskaper (for det skal de ha!) som gjør at man skal ta forehåndsregler uansett hvor snill den er. For de er voktende hunder og til forskjell fra feks en schæfer eller malle så skal fra gammelt av en Rottweiler jobbe selvstendig. Den skal ta valget om denne situasjonen trenger å gjøres noe med og vil ikke alltid se til fører for hjelp. Derfor må man være veldig flink å lage grenser og overholde disse.
×