Jump to content
Hundesonen.no

Hundeguri

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Hundeguri

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 07/10/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Akershus
 • Interesser
  Hund, båt, fritid, være på sjøen, kiting, surfing,..alt maritimt egentlig
 • Hunderase
  Dachs
 • Mine dyr
  Har også en søt skilpadde. Gresk skilpadde som vandrer rundt hjemme :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hundeguri

  Hunder og miljøutslipp

  Det å sette opp barn på den ene siden og hund på den andre siden i denne debatten er vel ikke helt heldig. De færreste (håper jeg) ser ikke på en hund som en erstatter for å føre genene videre. Synes Tyttebæra leverte et godt innlegg her.
 2. Hundeguri

  Hunder og miljøutslipp

  Først: Jeg valgte å putte denne posten inn under der hvor det var lov å ha litt takhøyde da dette ofte berører noen temaer som kan skape litt aggressiv debatt. Kom over en bloggpost som hadde regnet ut hvor mye det koster klimaet å ha husdyr. Og det viser seg at det å eie en hund fører med seg mye CO2-utslipp. Er det egoistisk å skaffe seg en hund? Eller kan man eie en schäfer med god samvittighet?
 3. Hundeguri

  Dyrelege for å sjekke syn?

  Hei line, herlig , takk for det! Tenk at jeg har hatt hund så lenge uten å vite om dette. men nå skal han i hvert fall få seg en ordentlig sjekk. Prøvde også de "test selv"-aktivitetene fra denne posten, men synes det var litt vanskelig å finne ut om han reagerer forskjellig fra seks måneder eller to år siden - har tross alt ikke så god hukommelse. Det kan jo bare være at jeg er paranoid..
 4. Er det noen som har erfaring med å oppsøke dyrlege for å sjekke om hunden ser litt dårlig? Merker at han ikke reagerer like "kjapt" når jeg kommer inn i rommet lengre selv om jeg burde være i synsvinkelen. Begynner riktignok å nærme seg 7 år nå, men vet ikke om jeg skal være bekymret.
 5. Hundeguri

  Akkurat nå juni

  Var faktisk nødt til å Google det da jeg aldri har hørt om noe slikt før. Kanskje det tydeligste beviset på at vi lever i et overklassesamfunn = man kjøper materielle ting for å holde tacoen på fredagskvelden? PS! Ikke ta det som kritikk, jeg synes det er dritkult, hehe. Forresten, selv om sommeren er litt "av og på" (mildt sagt) her på østlandsområdet, så trenger jeg noen nye solbriller og det begynner å haste litt da jeg skal på ferie om et par uker..spesielt hvis jeg skal kjøpe på nett. Noen som har hørt om smartbuyglasses ? når jeg søker etter mote-briller, så er det de som dukker opp da de har alle merkevarene til en billig penge. Googlet dem og virket som at de er legit? EDIT: Kan jeg tippe på at det var en sånn som denne?
 6. Hundeguri

  Hundekjøtt selges som kylling

  Meget godt poeng. Tviler på at noen i denne tråden (meg selv inkludert) har vært så fattige at de blir nødt til å tvinge seg selv til å finne på hasardiøse påfunn for å i det hele tatt overleve. Èn ting er å sitte i Norge og moralisere over disse menneskene, men en helt annen ting er å forstå den hverdagen de lever i. Det sagt, jeg er glad jeg ikke skal på ferie til Bali. Noensinne.
 7. Fantastisk hvis du klarer å leve med det på en god måte for deg og dine dyr. Absolutt! Forståelig og (i mine øyne) et meget fornuftig valg. Hvis det har vært en lege inne i bildet og advart mot nærhet med pelsdyr på den måten, så er det riktig av deg å lytte til det. Veldig trist og synd selvfølgelig, men sånn er det dessverre.
 8. Muligens det er å banne i kirken: men bør man ikke umiddelbart fjerne hunden fra huset (omplassering) hvis man merker at noen i husstanden har allergi? Er det virkelig "verdt det" å gå på haugevis med medisiner for å klare nærheten av hunden sin? Ikke misforstå meg: jeg elsker min egen hund, men kunne aldri forestille meg å gå rundt allergisk for å beholde den.
 9. Jeg tror vel at det skal være wholetthedogsout.no? Bare sånn at vedkommende finner linken.
 10. Hundeguri

  Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?

  Våknet av en lys våken kjæledegge som for en gangs skyld fikk lov til å hoppe opp i sengen - var rett og slett for kosesyk. Endte opp med at jeg kom 5 minutter for sent på jobb
 11. Hundeguri

  Kan jeg være med valpen til han skal trekke?

  Jeg har alltid ringt ned på forhånd for å høre hvordan praksisen er, og i de aller fleste tilfeller har jeg fått lov til å være med inn. Hunden min er ikke særlig god blant fremmede, så tror dyrlegen bare er glad for å ha meg der inne
 12. Rimelig spekulativ post. At dokumentarer ofte fokuserer mer på èn side av historien er selvfølgeligheter, men her har du rett og slett fakta mot deg - noe som også kommer frem av Kangers post. Det å kalle det for en "fiction" er vel ganske spesielt da mennesker ble drept av disse mishandlede dyrene.
 13. Beklager hvis jeg drar opp en alt for gammel tråd på forumet her, men er ny her! Blackfish er nok en av de aller sterkeste dokumentarene jeg har sett. Ikke bare på grunn av at jeg har et stort hjerte for alle dyr som ikke kan forsvare seg, men også fordi man med vilje har lukket øynene for dyrevelferd i så mange år for å profittere på det. Litt typisk amerikansk kanskje, men det skjer så definitivt mange andre steder i verden også. Var moro å se hvor mye pepper Sea World fikk på twitter etter at dokumentaren ble lagt ut på Netflix.
×