Gå til innhold
Hundesonen.no

Helene91

Medlemmer
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

52 Excellent

Om Helene91

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 12/22/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Fredrikstad
 • Hunderase
  Flat Coated Retriever, Hvit Gjeterhund

Nylige profilbesøk

521 profilvisninger
 1. Mitt livs vanskeligste valg

  Tvilen er der fortsatt 😢 Det er sikkert noe vi kunne ha gjort, men for oss var den avgjørende faktoren at Embla mest sannsynlig ikke hadde det noe bra med seg selv. Når det hele var over sa veterinæren at var dette var det beste vi kunne ha gjort for henne.
 2. Mitt livs vanskeligste valg

  Vi valgte å la Embla få slippe i går. Der var en helt forjævlig avgjørelse å ta, men vi håper det var til det beste for alle parter.
 3. Mitt livs vanskeligste valg

  Takk for tips! Trist å høre at du er i samme situasjon 😢
 4. Mitt livs vanskeligste valg

  Tusen takk for svar alle sammen, det settes stor pris på ❤️ Alt føles bare som et eneste stort følelseskaos akkurat nå. Jeg er redd for å ikke å ha prøvd nok, hun er jo tross alt den mest hengivne og tillitsfulle hunden med de menneskene hun stoler på. Nærmest hyler av glede når hun får møte folk hun er glad i. Hun viser alt så med hele seg - på godt og vondt. Samtidig så er det slitsomt både for henne og for oss og hele tiden være på vakt. Jeg har nesten glemt hvordan det er å ha en hund man der man virkelig kan slappe av når man ferdes blandt andre mennesker og hunder.
 5. Mitt livs vanskeligste valg

  Dette var vondt å lese, men du har så rett 😢
 6. Mitt livs vanskeligste valg

  Det har jeg. De er klar over at det er flere avkom etter moren som sliter/har slitt med liknende atferd. Det er selvfølgelig lite de kan bidra med bortsett fra å komme med råd.
 7. Mitt livs vanskeligste valg

  Takk for svar! Instruktøren sa også det, at hun mener nødvendigvis ikke så mye med aggresjonen nå, men det vil hun sannsynligvis med tiden utvikle mer tyngde og skarphet. Der vi egentlig lurer på er hvor langt vi skal la det gå. En ting er at hun kan trenes til å ikke utagere, men hvor godt liv får hun hvis hun alltid er usikker og nervøs? Vi blir også nervøse ved møte med nye mennesker nå, noe hun garantert merker.
 8. Hei! Skrev dette innlegget ang Emblas usikkerhet ovenfor fremmede for litt over et år siden. Hun fyller snart 2 år og vi sliter fortsatt med akkurat det samme. I tillegg til kraftig utagering mot passerende hunder. I går var vi på privatundervisning hos en instruktør med god erfaring med problematferd/aggresjon. Vi gikk igjennom en mentaltest med svært dårlige resultater. Instruktøren fortalte oss at hun har en dårlig nervekonstitusjon. Det er arvelig betinget og derfor ikke noe som kan trenes bort. Han var veldig ærlig (og det er flott) og vi mistet dermed det meste vi hadde av håp. Hun var svært urolig under hele opplegget på tre timer. I møtet med instruktøren og figurant var hun pågående og gneldrete og reiste bust. Roet seg noe etterhvert, mnd begynte på’n igjen når instruktøren gikk og kom tilbake rett mot henne. Han gikk da veldig fremoverlent og med hette over hodet, men han mente at hun burde akseptert han allikevel. Hun har aldri bitt noen, men gjør utfall i form av intens bjeffing/knurring, bust, hopping imot, når folk kommer for nær eller tar kontakt med henne. Det skjer også «helt plutselig» uten forvarsel. Vi er svært lei oss og rådville akkurat nå. Noen råd eller tips? Vi tenker på avliving men det er så klart ikke et enkelt valg
 9. Bjeffer på en bestemt person

  Merkelig det der. Hun kan fint gå bort til bestemor på eget initiativ og snuse eller slikke henne på hånden. Men med en gang bestemor nærmer seg henne eller meg eller min samboer hopper hun mot og bjeffer.
 10. Bjeffer på en bestemt person

  Takk for tips - skal prøve det Hun har ikke diabetes
 11. Bjeffer på en bestemt person

  Har ikke vært inne på tanken, det kan jo være en mulighet. Nå brummet hun nettopp når bestemor kom for nærme meg.
 12. Bjeffer på en bestemt person

  Hm, hun er riktignok gammel men beveger deg helt normalt. Bestefar derimot går med stokk men det reagerer hun ikke på. Men det kan jo være små detaljer hun reagerer på som vi ikke ser. Merker jeg er litt småredd for at hun skal bite. Det kan virke som om hun prøver å skremme henne bort.
 13. Hei! Vi er nå på besøk hos mine besteforeldre og Embla er veldig på vakt ovenfor min bestemor. Bestemor er verdens greieste og mildeste person bare så det er sagt. Men Embla hopper mot henne og bjeffer når hun reiser seg. Hun har også stått og bjeffet mot henne mens hun satt stille. Hun reagerer ikke på den måten med bestefar. Vi er ganske rådville da hun skremmer vettet av både oss og bestemor. Dette har pågått i to dager nå. Hun har møtt min bestemor en gang tidligere, da hun var valp. Hun var også litt ekstra på vakt ovenfor bestemor da. Embla virker ikke direkte redd for henne. Hun kan gått gå bort til henne og bli klappet, ta en godbit av henne etc. Er det noen som har en formening om hva som kan være årsaken eller som har opplevd noe liknende?
 14. Jursvulst hos unghund?

  Takk for svar 😊 Vi har time hos veterinær senere i dag for å få det undersøkt. Sjekker heller en gang for mye!
 15. Hei! Har en tispe på snart 11 måneder som var ferdig med sin første løpetid for ca. 1,5 uker siden. I dag oppdaget jeg at de to bakerste jurene har litt mørkere farge enn området rundt og da jeg kjente på de kjente jeg noe som kunne minne om kuler Dvs. Jeg er usikker på om det faktisk er kuler eller om det skal være sånn men jeg får tak i en slags klumpete masse. Kjertelvev? Bør jeg kontakte veterinær? Hvordan skal jurvevet kjennes ut?
×