Pippin&Symra

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Om Pippin&Symra

 • Rang
  Nykommer
 1. Pass på at mannen ikke ser den, det betyr ulykke!
 2. Får dere også reklamen der det står "Gratis flinkbisk-pakke"? Jeg trodde det sto "Gratis lesbisk-pakke" jeg. Lurte på hva den inneholdt.
 3. Facebook sier at i 2018 skal jeg møte en som elsker meg mer enn noe annet på jord. Det synes jeg høres ut som en beardisvalp.
 4. Jeg synes at det fort blir vondt jeg. Ikke noe jeg trenger i alle fall.
 5. Jeg sitter i kø hos Cutters. Hodet skal klippes, helt uten hodebunnsmassasje, styling og dilldall. Takk for tips noen.
 6. Dere som ikke bruker veske, hvor har dere lommebok, mobil, lypsyl, penn, notatbok, nøkler, pastiller, handlenett, eple og snytepapir?
 7. Sitter også og venter på hjulskift. Fikk veldig mageknip plutselig.
 8. Det med sauene var vel mest det at de endrer radikalt på landskapsområder som vi oppfatter som uberørte og som vernes mot alle typer inngrep ellers. Dovrefjell nasjonalpark for eksempel. Han sa noe om hvor mange hundre tusen sauer som tråkket rundt der, i den "uberørte" og "opprinnelige" naturen. Det var ment som en illustrasjon på hvordan vi tenker om natur. Han la til at han ikke hadde noe imot sauehold.
 9. I et globalt perspektiv så.
 10. Kjempefin! Sikkert forvirrende altså, men jeg har denne profilen på mobilen, får ikke logget på den andre. Hilsen fra senga. Natta!
 11. Jeg sitter i senga og ler av denne, som Sara sendte meg: Presten: Hva skal barnet hete? Barnets mor: Sara Presten: Sara er dessverre opptatt, hva med Sara123 eller SaraHestejente?
 12. Full støtte herfra på det å nekte å bruke møbler man får problemer av!
 13. Sitter og venter på Sveberg dyrehospital. Dumtidumtidum.
 14. Over og under. Sitter i senga og taster på mobil, derfor annen bruker. Mobilen min vil ikke bruke mitt sanne jeg.