Jump to content
Hundesonen.no

Titanmamma

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Titanmamma

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Blanding

Recent Profile Visitors

367 profile views
 1. Titanmamma

  Utvekst på beinet

  Hei! Igår oppdaget vi en utvekst på beinet til bikkja. Hudfarget innerst og rød på tuppen (blod?) Han virker ikke noe særlig plaget over den. Noen som vet hva det kan være? Prøvd å google men ble ikke så klok.
 2. Vår blandingshund på 2,5 år har forandret seg noe den siste tiden. For det første maser han veldig, piper dagen lang omtrent. Når vi slipper han ut sitter han bare og bjeffer på andre som går tur langt avgårde, før reagerte han bare om de var i nærheten av gårdstunet vårt. Noen ganger trenger det ikke være noen der heller, akkurat som at han bjeffer bare på måfå. Han skal ut og inn hele tiden og de begynner å gå meg på nervene! Han får minst 1 god tur hver dag. I tillegg uler han en del når matfar som er hans aller beste venn er borte. Ikke hver gang, men bare han leverer ungen i barnehagen kan han finne på å ule selv om jeg sitter i samme rom. Samme midt på natten, selv om han sover der han alltid sover og ingenting er forandret. Han spiser normalt, men har i det siste blitt merkbart tynn. Han skal snart få påfyll av en vaksine så vi skal uansett til vetrinæren, men tenkte jeg ville høre her om dere kan ha noe formening om hva det kan være.
 3. Titanmamma

  Korthåret hund som røyter mye.

  Takk for gode svar, alle sammen! Skal ta tipsene til meg og prøve ut både det ene og det andre Det eneste jeg tenkte på med tanke på hundehår som teppe og baby som kravler på gulvet er at det ikke virker så delikat når alt er interessant å ta i munnen, og å spise hundehår er kanskje ikke det beste som finnes... Vi har gitt han Precept-fòr fra en dyremat/utstyrsbutikk. Dette skal visst være et veldig bra fòr, ifølge de som jobba der.
 4. Titanmamma

  Korthåret hund som røyter mye.

  Hei! Noen som har tips og råd? Vi har en blandings unghund (mamman var beagle, far er ukjent), korthåret. Men den røyter jo minst like mye som en langhåret hund! Jeg er nødt til å støvsuge 2-3 ganger om dagen for at gulvet skal se rent ut, sofaen gidder jeg ikke engang legge ut om! Vi har i tillegg en baby på 8,5 mnd. vi gjerne skulle hatt mer på gulvet så han fikk øvd litt på å krabbe, men han er for det meste i grinda fremfor gulvet pga alle disse hundehåra, og det er jo ikke akkurat mye plass å bevege seg på i lengda. Så, noen som vet hva en kan gjøre, OM det er noe å gjøre for å få han til å røyte mindre? Trodde ikke korthårede hunder røyta noe særlig, men der tok jeg visst veldig feil. Takk for svar
 5. Titanmamma

  Precept.

  Hei! Lurer igrunnen bare på om noen har erfaring med Precept hundefòr? Vi ble anbefalt det på det sterkeste når vi skulle handle til valpen vår (4 mnd.), for Pro Plan og Royal Canin (som valpen har fått hos tidligere eiere) hadde hvete i seg, noe som ofte gjør bein hos hunder myke og andre helseplager, som Precept da ikke skulle gjøre... Så vi kjøpte en pose med det, men vil høre med dere hvordan erfaringer dere har. Han spiser det jo opp, så det er ikke noe fare for at han ikke liker det ihvertfall.
×