Mirai

Admin
 • Innholdsteller

  11,323
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  27

Om Mirai

 • Rang
  Fastgrodd
 • Bursdag 10/06/1988

Contact Methods

 • MSN
  voffen@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tønsberg
 • Hunderase
  Whippet og irsk ulvehund

Nylige profilbesøk

19,852 profilvisninger
 1. Om den er like stille som whippeten kan vi kaaaaaaaanskje vurdere det. Er veldig skeptisk til hund pga det er i blokk, og veldig avhengig av at naboene ikke blir grinete på vår leieboer . Men det er samboeren sin, så det er han som til syvende og sist bestemmer selv om vi i stor grad tar avgjørelsen sammen, da. Kanskje du kan sende meg en PM med litt info om henne og hunden?
 2. Prøvde å finne noen nye bilder av Fant, men har ikke tatt noe særlig bilder av han i år. Er sjelden vi går på tur sammen, og da blir det liksom ikke noe. Kan nyte noen bilder av Mirai istedet, da .
 3. Se annonse på finn.no . https://www.finn.no/realestate/lettings/ad.html?finnkode=100732778&fks=100732778
 4. Han er ikke noe spennende...
 5. Når du prøver å ta selfie med hunden, og den ender opp med å se ut som en kenguru...
 6. Han og Twiggy matcher hverandre perfekt da .
 7. Du forventet vel ikke at vi nordmenn på Hundesonen skulle ta imot et forslag om forandring med jublende, åpne armer?!
 8. @Kristiin jeg har abonnement på det (og Photoshop) for 90,- eller noe i måneden, og veldig fornøyd med det. Du må binde deg til ett år med abonnement, da, men jeg bruker det såpass regelmessig både for importering av bilder på Macen og redigering av bilder. Lightroom er fint for rask justering av bilder og eksportering til mapper og filer, og i Photoshop kan man "trikse og mikse" mer . Men jeg ville uansett gått for begge to siden du likevel må kjøpe abonnement om du skal ha Lightroom. Har ingen tutorials eller noe å komme med da, annet enn at jeg er fornøyd med programmene. Jeg har brukt dem i maaaange år.
 9. Happy ser helt gæren ut . Hvordan syns du det er å ha to whippeter nå som Happy er litt større?
 10. Er du litt som meg, at hvis man utsetter noe så har det hvertfall fremdeles potensial til å bli bra, men starter man og det blir dritt så er det liksom ødelagt? Bedre å bare vente og la det ha potensial . Siden jeg ikke kan strikke eller hekle med denne forbannede senebetennelsen har jeg kastet meg enda mer over symaskina til mamma. Nå har jeg sydd holder til plastposer av noen rester, tre (!) polstrede vinholdere, og en truse til Mirai! Det er gøy, og masse å lære. Vurderer et kort sykurs i høst :). Tenker å sy en truse til, også ville @Teserereha en til Twiggy som straks får løpetid :love: .
 11. Jeg er åpen for å prøve det hvertfall :).
 12. Det går jo an å ha en liste med temaer som alltid står som forslag, også kan man selv velge et tema dersom man trenger inspirasjon eller noe å følge på den dagen man har snappen. Kan godt forstå at det blir press eller føles som et krav for noen om det følger et tema med kontoen som man "må" følge, men en liste med forslag og inspirasjon er vel bare positivt!
 13. Ligger ganske strak på sofaen her også . Hyggelig med besøk ja!
 14. Besøk av @mushi med Tellus og Luna idag . Varmt og fint vær, så hundene fikk kose seg i hagen mens vi satt og så på. Veldig deilig! Alle er greie med hverandre og ingen gråt. Tellus er kjempesøt og Mirai syns at han er veldig fin! Mirai har forresten fått løpetid igjen nå. Jeg skal prøve å sy tispetruse, hehe. Litt vanskelig å sitte i trappa! I helgen som var dro vi på hyttetur med @Teserere og hennes jenter! Det gikk fint med hundene sammen, ble ikke så mange lange turer men hvertfall en god en på 14km på lørdag og en liten en på søndag .
 15. Digger serien og kommer til å se alt, men dialogen har tapt seg så innmari etter at serien tok igjen bøkene/en eller annen gang fra forrige sesong eller noe.. :/ Syns det er mye sånn "forklarende" dialog som skal få seeren til å skjønne ting, og mye mindre av f. eks de gode scenene med Tyrion sine smarte replikker etc.