Gå til innhold
Hundesonen.no

Mirai

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,386
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  27

Mirai last won the day on 28. November 2015

Mirai had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

9,292 Excellent

Om Mirai

 • Rang
  Fastgrodd
 • Bursdag 10/06/1988

Contact Methods

 • MSN
  voffen@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Hunderase
  Whippet

Nylige profilbesøk

20,476 profilvisninger
 1. Håndarbeidstråd!

  Kjipt du ikke kjenner noen som har gjort det før da..
 2. Tar selen hvis det er sånn Torshammarens eller hva det heter , fra Sverige?
 3. Kom i form 2018

  Er i gang med trening igjen jeg også, det føles bra. Det er fotballtrening mandag+onsdag, også tar jeg styrketrening og løping samtidig de andre dagene der det passer mtp jobbtider og skolearbeid . Er oppe i 60kg på markløft igjen og det går fint. Klarer å holde vekta også etter juleferien hvor jeg gikk ned ..
 4. Student 2017-2018

  Skal søke jobb på egen arbeidsplass, der jeg har vikariat nå. Syns det er litt skummelt, og rart fordi de kjenner meg jo så jeg må skrive en søknad som passer med hva de har sett også. Må bare få ut fingeren, er frist 18. og jeg er i praksis hele uken, sliter med å prioritere tid til alt mulig om dagen.
 5. Håndarbeidstråd!

  @Teserere blir fint! Kommer til å bli smooooth med blokking .
 6. Håndarbeidstråd!

  Fint å ikke opplyse om det da !
 7. Bra påminnelse om å ha skikkelige kontrakter/skriftlige avtaler, og ikke stole på sjefer man ikke kjenner :/ . Dritt!
 8. Hundesonens snaphjørne!

  Sorry, vært litt hektisk så fikk ikke med meg mention! Bare prøv igjen senere .
 9. Hundesonens snaphjørne!

  Jeg kan være litt vikar hvis hun har glemt det eller ombestemt seg! Bare pusler med jobb. Edit: nå begynner tiden å renne ut, da..
 10. Student 2017-2018

  Fikk godkjent på hjemmeeksamen og B på engelsk (målet var å stå, vet ikke hva som skjedde?!), så overlevde høstsemesteret på et vis. Får se hvordan det går fremover nå, med mer jobb også. Kanskje hodet kommer mer på plass skolemessig med mer avstand til det bruddet.
 11. Hundesonens snaphjørne!

  Skulle gjerne tatt den, er i Thailand - men har ikke 4g :(.
 12. I år skal jeg...

  - Finne ut hvem jeg er som singel, komme over eksen. - Fullføre studiene og håpe at jeg får fast stilling der jeg er vikar, fra høsten av. - Bli sprek igjen. - Lære meg å balansere tid og gjøremål på en måte jeg trives med. - Bruke mer tid på matlaging og utvide horisonten en anelse i middagsveien. - Spare mer penger enn i fjor.
 13. Akkurat nå, desember

  Det er jo generelt stor motstand på forumet her mot ekstremt rynkete avl, trange nesebor og lignende. Det blir litt samme som å være mot kupering og samtidig like bildene av kuperte hunder, for de som husker den tråden.
 14. Whippet

  Syns stort sett det er begge deler jeg, når folk spør om rasen her inne. Det ER jo ikke en generelt sjuk og ****** rase, selv om den har sine problemer (som alle andre rasehunder). Forrige tråd som handlet om whippet endte vel opp med at de var noen gneldrete, bjeffete, nervøse hunder som hadde vane for å få sjeldne sykdommer, og vi kunne omtrent kaste rasen i grøfta .
 15. Den store barne og babytråden 2017

  Mud: barn er kanskje faktisk bedre enn tenåring, sånn mtp bruke tid hjemme og med foreldre og hunden. Det skjer mye når ungdomsskolen kommer, løsrive seg fra foreldre, søke mer ut mot venner og aktiviteter bort fra hjemmet og så kommer videregående etter det. Men ja, jeg kjenner ikke ungen din og kan jo ikke spå hvordan han blir som tenåring. Ville uansett tenkt at det kommer til å ende med at du sannsynligvis får hovedansvaret, litt som at du kan ha flaks og få en husky som kan være løs men du kjøper den med en anelse om at den alltid må være i bånd.
×