Mirai

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,362
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  27

Om Mirai

 • Rang
  Fastgrodd
 • Bursdag 10/06/1988

Contact Methods

 • MSN
  voffen@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Hunderase
  Whippet

Nylige profilbesøk

20,163 profilvisninger
 1. Æsj. Ja, det er akkurat det, og det er vel det som holder meg igjen. Innerst inne vet jeg jo at jeg får ikke noe positiv respons på det. Føles bare så urettferdig. "det var da og ikke nå"....herregud... ja.
 2. Takk. Nei, jeg vet at jeg ikke kan og det kommer ingenting ut av det. Det er ingen alternativer om dagen som føles bra, vanskelig å finne seg i..
 3. Når alt du vil er å sende en melding og skrive at SAVNER IKKE DU MEG OGSÅ DA, BARE LITT?!, men det kan du ikke. Emosjonelt fengsel ass.
 4. Eksen henter tingene sine i leiligheten fredag og lørdag... blir så virkelig å se at "han" er borte derfra.
 5. @Tommy jeg tror det vil være enklest for deg om du fokuserer på styrke og å gå opp i vekt først. Så kan du vurdere når du har lagt på deg litt muskelmasse om du syns det ser greit ut, ønsker mer, mindre fett og så videre. Jeg kan ikke se for meg at du har så mye fett å ta av heller, med den høyden du har . Det er det jeg villet rådet deg til om du kom til meg for PT-hjelp i alle fall.
 6. Sendt liste til eksen med forslag til fordeling av ting.. han skal hente litt på tirsdag og mesteparten av resten til helgen. Fælt å skrive eksen i det hele tatt. Fælt å sende en sånn liste.
 7. @RAH eller noen andre kan kanskje svare?
 8. Jeg også!! Tenk at det ordner seg. Du er sporty . Oooooooog! Han som kikket på rommet i leiligheten jeg leier i går, sa ja! Jeg hadde bare frem til idag å finne noen å bo med, hvis ikke hadde de funnet noen andre som ville ta den fra 1. desember. Så da kan jeg bli boende, må ta litt flere vikartimer for å ha råd til bensinen jeg trenger, men det får gå! Da kan jeg bo der frem til/ut sommeren med han og huskyen hans, og forhåpentligvis kunne betjene den alene til høsten igjen.
 9. Pappa sponser med det samme han sponsa eksen sin billett med, nå har vi kjøpt flunka ny flybillett til @Teserere og livet er straks litt lysere . Da blir det Thailand i jula med bestevenn! Er så glad!
 10. @SFX de sa bare "nei, det er ikke mulig" på telefonen. Så ja. Det er vel forskjellig fra selskap til selskap. Er skikkelig skuffet. Også forskjell på name correction og name change etter hva jeg klarer å lese meg frem til. De håper vel at vi skal avbestille billetter for å få igjen avgiftene da, så de kan legge den ut til full pris..
 11. **** ta flyselskaper, at de ikke bare kan tilby navneendring på billett . Eksen har betalt faren min tilbake for billett til Thailand som vi skulle dra til sammen.. også ordner @Teserere fri og kan betale for omregistrering, men de tillater det ikke. DRITT DRITT DRITT. Har ikke lyst til å dra i det hele tatt.
 12. Takk alle! Det hjelper å lufte litt, hvertfall syns jeg det. Hadde blitt sprø om jeg ikke hadde noen å snakke med eller kunne reagere som jeg vil!
 13. Knust hjerte altså. Den som kunne funnet en kur!
 14. Gruppe som heter "Informasjon fra norske stoffbutikker" på Facebook . Spør der så er det mange butikker som svarer!
 15. Helt enig med dette. Det er jo ikke noe riktig eller feil svar her, bare hva DU føler deg komfortabel med og ønsker. Jeg hadde ikke syntes det var rart om noen hadde gjort det (eller ikke gjort det også!). Går an å føle begge deler og vise det.