Mirai

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,358
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  27

Om Mirai

 • Rang
  Fastgrodd
 • Bursdag 10/06/1988

Contact Methods

 • MSN
  voffen@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tønsberg
 • Hunderase
  Whippet og irsk ulvehund

Nylige profilbesøk

19,991 profilvisninger
 1. Jeg forventer ikke at en som har snappen legger ut noe interessant og spennede hver eneste time . For det meste "følger" jeg bare, det er ikke så ofte jeg sender noe til den som har. Det kan være både en bra og dårlig snap uten at jeg sender noe tilbake til den som har kontoen den dagen. Syns ikke det skal være de som følger sitt ansvar at de som har kontoen legger ut innhold..?
 2. 38: (18/9-24/9) Mandag -@maysofie Tirsdag -@Elisabeth00 Onsdag -@kristin_nord Torsdag -@SandyEyeCandy (kan du?) Fredag -@Cavalierflat Lørdag -@Henriette Søndag -@Anooni 39: (25/9-1/10) Mandag - Tirsdag - @Snusmumrikk Onsdag -@Monab88 Torsdag Fredag @Mirai Lørdag -@Emilie Søndag -@maysofie 40: (2/10-8/10) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag 41: (9/10-15/10) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag 42: (16/10-22/10) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag 43: (23/10-29/10) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag 44: (30/10-5/11) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
 3. Tror ikke en "kjedelig" rekke med snap kun er fordi den er en selfie, eller av en hund. For min del går grensa ved OMKRING tre-ish like utsnitt på rad. Det kan enten være en hund bakfra mens man snakker/legger på tekst og hunden driver med det samme på hver video (nå snakker jeg om video bare, ikke bilder), eller at man forteller om det samme over veldig mange snaps på rad. Noen ting er jo umulig å få inn på få ord eller sekunder da, jeg ser den! Eksempelvis jakthundtrening, redningshund og slikt . Jeg digger å se hvordan folk ser ut da, så film gjerne dere selv så stalker-Julie får tilfredsstilt nysgjerrigheten sin . Når det er sagt er det vanskelig å "diskutere" det, fordi det er jo innmari sårt om man føler man har gjort en dårlig jobb bare fordi noen (jeg, eksempelvis) kommer med sånne kommentarer. Men i bunn og grunn er det jo bare ment for å bidra til mer variasjon og litt tips til hva forskjellige ønsker å se . Også har det garantert mye med tema som blir snakket om å gjøre også . Nei, man kan ikke treffe alle på en dag . Jeg er veldig glad for at folk har snappen og kan underholde meg når jeg har tid til å kikke gjennom . Edit: har meldt meg på en dag selv nå! Måtte bare finne litt fri...hehe...
 4. Du legger alt på mystory, og svarer "privat" til de som evt. sender noe til deg . Edit: ukedag her for tiden er helt håpløst.. mye jobb og borte. Satser på ny dag om litt, eller kanskje en helg .
 5. Men hva er problemet da, la henne for all del slippe inn løpetispa si og se hva som skjer . Så slutter hun sikkert å gå til avisa om at det er urettferdig.
 6. Utseendemessig er det mye bra å velge i av mannfolk i serien, syns jeg. Intet problem! Når det kommer til personlige egenskaper blir det straks verre . Ser Davos er jo sympatisk og morsom, men der tror jeg alderen blir et problem, altså. Ellers har jeg veldig sansen for han! Jaime; kjekk og begynner å bli en skikkelig bra fyr, men vet ikke om jeg kommer helt over at han har ligget med og laget x antall barn med sin søster. Jorah er også ålreit, men ja, relativt bister da . Måtte nok jobbet litt med humøret der! Gendry kanskje? Hvis han gror ut igjen litt hår!
 7. Går fremover med kjøkkenet her også. Første strøk i taket og på veggen bak kjøleskapet er tatt, strøk nr 2 blir idag. Idag skal vi også male hobbyplatene som skal brukes som foringer mellom taket og toppen av skapene . Skal prøve å huske bilder!
 8. Haha, nei, ikke annet enn at de kanskje gjør meg 5% mindre mørkredd fordi de er selskap, men det ville vært rent lureri å føle seg tryggere for overgripere etc med disse to whippetene.. . Men hvem vet, kanskje en ekte alvorlig situasjon bringer frem noe ukjent i dem!
 9. Gleder meg til å se på fredag, regner med jeg ser forskjell fra sist vi møttes!
 10. Syns det er veldig merkelig og uhøflig med hundeeiere som lar hunden sin tisse på folk sine ting langs gata. Spurte en venninne med hannhund en gang om f. eks store blomsterpotter ved innkjørsler osv, hun sa "det får man bare regne med/forvente når man setter det sånn" ... Tenker det er en av de tingene som bidrar til at vi alle får dårligere rykte.
 11. Å leke inne eller ikke er en smakssak. Noen har to hunder som får gjøre "alt", bjeffeleke inne, raptus i sofaen etc. Se for dere om ett år når han er mye større i kroppen - hva trives dere med? Vil dere ha lek med lyd inne, eller løping i sofaen? Dette er ting som kan jobbes med allerede, på lavt nivå, da .
 12. Fra Aftenposten:
 13. Syns det høres ut som dere gjør det meste riktig jeg, annet enn å kanskje stille veldig høye forventninger til både dere selv og valpen så tidlig . At han legger seg på gulvet kan jo rett og slett være fordi han er varm - eller at han liker å ligge litt hardere? Stor forskjell på hunder der! Det er en av grunnene til at jeg har korthåret hund som er kald, og elsker å ligge inntil meg Haha! Angående raptus er det best å være "føre var", og kunne løse det med noe som fungerer. Hva det er vil variere fra individ til individ. Noen valper er man så heldig at man kan overse. Noen roer seg innenfor et område med kompostgrinder. Andre må man avlede med leke f. eks, eller bruke noe tyggegodis så de kan ligge og tygge seg litt roligere. Eller bånd, som du nevner. Erfaringsmessig for meg så fungerer det veldig dårlig å fysisk "ta" en valp som har raptus, det fikk jeg anbefalt på kurs med første hunden min... jeg angrer på mange at de tingene jeg gjorde mot henne som så tydelig ikke fungerte, men jeg var ung og visste ikke bedre .
 14. En time i skogen kan være mye forskjellig. Jeg er enig i at en gåtur på en time i skogen er helt innenfor med en hund på 5 mnd . En joggetur, kanskje ikke..
 15. Dere har helt urealistiske forventninger . Skru dem ned rundt nitti hakk, og bare nyt og kos dere med valpetiden. Det virker litt som dere tenker at så lenge DERE legger ned innsats og trener osv, så vil det feste seg? Det gjør dessverre ikke det så fort, med de aller aller fleste valper/hunder . Tenk at han har konsentrasjon på lik linje med en flue. Verden er helt ny, og det vil i mange mange måneder fremover komme ting og forstyrrelser som han vil ønske å sjekke ut/se på/løpe til osv. Bare fortsett med treningen, dere får mye igjen for det senere selv om det ikke føles som det "virker" nå. Det er rett og slett valpen som er for ung til å ha noe særlig mental utholdenhet. NB: det betyr ikke at det er poengløst å prøve på ting. Bare ha is i magen og ikke tro at dere gjør feil fordi han ikke orker så lenge, eller søker mot andre ting enn dere .