Mirai

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,386
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  27

Om Mirai

 • Rang
  Fastgrodd
 • Bursdag 10/06/1988

Contact Methods

 • MSN
  voffen@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Hunderase
  Whippet

Nylige profilbesøk

20,335 profilvisninger
 1. Sorry, vært litt hektisk så fikk ikke med meg mention! Bare prøv igjen senere .
 2. Jeg kan være litt vikar hvis hun har glemt det eller ombestemt seg! Bare pusler med jobb. Edit: nå begynner tiden å renne ut, da..
 3. Fikk godkjent på hjemmeeksamen og B på engelsk (målet var å stå, vet ikke hva som skjedde?!), så overlevde høstsemesteret på et vis. Får se hvordan det går fremover nå, med mer jobb også. Kanskje hodet kommer mer på plass skolemessig med mer avstand til det bruddet.
 4. Skulle gjerne tatt den, er i Thailand - men har ikke 4g :(.
 5. - Finne ut hvem jeg er som singel, komme over eksen. - Fullføre studiene og håpe at jeg får fast stilling der jeg er vikar, fra høsten av. - Bli sprek igjen. - Lære meg å balansere tid og gjøremål på en måte jeg trives med. - Bruke mer tid på matlaging og utvide horisonten en anelse i middagsveien. - Spare mer penger enn i fjor.
 6. Det er jo generelt stor motstand på forumet her mot ekstremt rynkete avl, trange nesebor og lignende. Det blir litt samme som å være mot kupering og samtidig like bildene av kuperte hunder, for de som husker den tråden.
 7. Syns stort sett det er begge deler jeg, når folk spør om rasen her inne. Det ER jo ikke en generelt sjuk og ****** rase, selv om den har sine problemer (som alle andre rasehunder). Forrige tråd som handlet om whippet endte vel opp med at de var noen gneldrete, bjeffete, nervøse hunder som hadde vane for å få sjeldne sykdommer, og vi kunne omtrent kaste rasen i grøfta .
 8. Mud: barn er kanskje faktisk bedre enn tenåring, sånn mtp bruke tid hjemme og med foreldre og hunden. Det skjer mye når ungdomsskolen kommer, løsrive seg fra foreldre, søke mer ut mot venner og aktiviteter bort fra hjemmet og så kommer videregående etter det. Men ja, jeg kjenner ikke ungen din og kan jo ikke spå hvordan han blir som tenåring. Ville uansett tenkt at det kommer til å ende med at du sannsynligvis får hovedansvaret, litt som at du kan ha flaks og få en husky som kan være løs men du kjøper den med en anelse om at den alltid må være i bånd.
 9. Cavalier og irsk ulvehund i Jarlsberg sin "Ost er ost" .
 10. Jeg har også kløven til Ruffwear, den sitter godt på myndekroppen. Som nevnt er ikke bagen så stor da, og den kan ikke løsnes fra selen (tror den jeg har heter Approach Pack). Hun syns den er grei å ha på, men har ikke kommet så mye opp i vekt som de over her da . Har vel hatt 1,5 kg totalt inkludert vekten til kløven på min, hun er 11kg.
 11. I den svenske RAS er mage/tarmproblemer listet som et problem med mindre eller lav frekvens. https://www.skk.se/globalassets/dokument/rasdokument/ras-whippet.pdf
 12. Mine har heller ikke stor radius, jeg vet alltid hvor de er. De kan finne på å følge spor (mye rådyr her), men er såpass lite selvstendig at de ikke stikker. Eller, den ene kan nok finne på å gå lengre enn den andre, men aldri bli borte eller stikke. De har grei innkalling men jeg tester den ikke mot andre hunder for eksempel, prøver å være føre var. De har blitt vant til mammas katt begge to og det går fint. De tåler mye forskjellig mat og godbiter mine to, men det er jo fryktelig snevert grunnlag for å si noe :p... Det som kanskje er det viktigste for deg å vurdere mtp at du nevner fjelltur, ski osv og har polarhund fra før, er at de ER værpingler... Eller, altså, de har jo nesten ikke pels. Så det er ikke rart de fryser og tåler lite sur vind feks. Orker du å kle på halve året, blir det kjipt hvis du vil ut med den andre hunden din å gå fra whippeten hjemme?
 13. Ja, hva vil du vite? Jeg har to søstre på tre år. Av sammenligningsgrunnlag har jeg tidligere hatt irsk ulvehund, australian shepherd og boerboel. De er veldig enkle av seg og døser gjerne leeeenge på sofaen eller andre myke, varme steder. De er glad i folk og hilser med stor iver og glede når vi får besøk, men roer seg raskt og er ikke "på" den som er på besøk særlig lenge. De kan nok virke kjedelige for andre som ikke kjenner dem så godt. Går godt overens med det meste av andre hunder, noe som er viktig for meg pga. mye hunder i omgangskrets og familie. Må ha klær på vinteren/høst/litt vår, og tåler lite vær og vind før de krøker seg sammen og syns det er lite trivelig å være ute. Kan noen kommandoer og generelle ting, men har ikke trent noe særlig med dem. De elsker jaktlek og jeg vil si middels på godbiter. Elsker å lange ut og sprinte sammen, men klarer seg fint noen dager på rad uten tur. Ikke mye lyd i mine, type varsling eller gnål. Hun ene sutrer litt hvis "det er noe" (og da skjønner jeg som regel hva det er og kan fikse det). Helsa er enn så lenge bra og det har jeg inntrykk av at den er generelt på rasen. Mest akutte skader som kutt/sår. Lagt til: betaler ca 250,- i måneden i forsikring per hund. De er ca 12 og 13 kg og enkle å få pass og plass til .
 14. Kjekt å ha utdanning når du får barn så du har mulighet for jobb og økonomi? Motivasjon! Hehe!
 15. Jeg har jo to whippet som er kullsøstre, og de har noe grader forskjell på hva de tåler og ikke. Merker forskjell på mengde pels og hvor mye den dekker/ikke dekker på brystet og magen også, og det har nok mye å si. Så Mirai kan fint måtte gå med genser mens Bambi syns det er helt kurant uten. Syns ikke noe om den "ikke kle på dem fordi de blir pinglete"-tankegangen. Når de står der og krymper seg sammen, ser ut som små reker til slutt, det er bare å kle på... Jeg trenger varmere dekken til Mirai nå forsåvidt, og potesokker.