Gå til innhold
Hundesonen.no

Mirai

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,399
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  27

Mirai last won the day on 28. November 2015

Mirai had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

9,349 Excellent

Om Mirai

 • Rang
  Fastgrodd
 • Bursdag 10/06/1988

Contact Methods

 • MSN
  voffen@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten
 • Hunderase
  Whippet

Nylige profilbesøk

20,685 profilvisninger
 1. Håndarbeidstråd!

  Hva slags forkortelser er i oppskriften din da? Det beste er å google frem og skrive ned akkurat de du trenger, som i starten med strikking . Sikkert mye av de samme som går igjen? Hvilken oppskrift er det? Denne var kanskje litt i overkant: https://www.free-crochet.com/pages/crochet_glossary.html
 2. Student 2017-2018

  Ferdig med eksamen i både ppu og engelsk, det vil si at jeg er nå lærer med godkjent utdanning. Fem år på samme høgskole, nå skal jeg sannsynligvis ikke gå der mer. Veldig rart, har ikke gått opp for meg enda. Skal "bare" jobbe på ungdomsskolen der jeg jobber frem til sommerferien nå, og så skal vel voksenlivet begynne på ordentlig. Jæææælp.
 3. Håndarbeidstråd!

  Mål bredden på det og se om det stemmer med det du bestilte, så får du kanskje et utgangspunkt på hva supertynt vil si i mm og hvor mye du bør opp?
 4. Staffene Aïda & Twiggy

  Fineste Twiggybarna! Heftig debut da, snakk om å legge lista ! Gratulerer med fine resultater .
 5. Nå er ikke jeg heller moderator lengre, men jeg syns det virker naivt å tro at "Kanger ble utestengt i XXX tid for å lage feil tittel på en tråd". Tipper det er mer som ligger bak enn akkurat det. Skjønner ikke at moderatorene gidder mer, og i tillegg er ledelsen veldig usynlig oppi alt det her. Når det gjelder trådens tema, jeg så svært få rapporter i min tid som moderator som gikk på uenighet i en diskusjon. Og hvis det kom noe sånt, så ble det ikke moderert kun fordi noen var uenige med hverandre. Man kan ikke bruke moderatorene for å sensurere andres meninger, annet enn om det er brudd på retningslinjene (og da får man i grunn være ansvarlig selv). Det er jo ikke modereringsplikt selv om det kommer en rapport.
 6. Kennel Fastback's første kull

  Fine, nå skal de vel bare gro sakte og sikkert inn i kropp og hode !
 7. Bulldog drepte mor og sønn

  Hvem har lyst på en hund som beit en unge i hodet så den døde? For et ansvar!
 8. Bulldog drepte mor og sønn

  Hvorfor skal den reddes.....?
 9. Håndarbeidstråd!

  @Teserere ble jo perfekt!
 10. @Symra&Pippin: jeg er helt enig, men problemet er at mange av de tilfellene er for diffuse til at det er "lett" å moderere dem uten at det blir urettferdig i den ene eller andre retningen. Case 1: Flere brukere er i strupen på hverandre i alle tråder. De bruker ufine debatteknikker, men bryter ikke nødvendigvis reglene fordi det ikke er direkte personangrep eller lignende. Det kommer inn rapporter til moderatorene, men det er ikke noe å "ta" dem på. Hvordan løser man dette problemet? Case 2: En bruker har mye kunnskap og erfaring, og skriver ofte gode innlegg andre kan ta lærdom av. Samtidig poster samme bruker en del innlegg med nedlatende tone, overdreven sarkasme eller spydigheter. Ingenting er klare brudd på reglene. Hvordan forholder man seg til en slik bruker?
 11. Men kanskje tonen på forumet også er en konsekvens av endret kultur for diskusjon på nett, som noen andre nevner er det omtrent poengløst å diskutere noe i kommentarfelt på avisartikler f. eks. "Kommentarfelt" er jo ikke akkurat et kvalitetsstempel sånn sett lengre... det er et godt poeng fra @mushi at det er sammensatt, vi kan ikke skylde på kun mangel på "bra nok" regler eller at det var fire stykker som ødela for alle andre. Edit: det er jo masse eksempler bare i denne tråden på å snakke forbi hverandre, flisespikke, hakke opp innlegg, dra inn gamle ting, "nei, jeg mente sånn og sånn med det ordet, også svarte du dette, da svarte jeg SÅNN og mente noe heeelt annet enn det du svarte på" og så poff, ble det fjorten bekker istedet for en elv.
 12. Og det er relevant fordi? Kan vel være god i jobben sin uavhengig av oppførsel på internett. Edit: syns ikke det bør dras inn... like lite som å dra inn kommentarer fra andre gamle diskusjoner i nye tråder.
 13. Jeg har ingen intensjon om å trekke frem enkeltpersoner og jeg husker ikke engang hvem som brukte det ordet du reagerer på at jeg nevnte @Raksha, men det var bare det som poppet frem da jeg skrev innlegget. Har heller ikke sagt at den diskusjonen der handler kun om Kanger eller at "de" sitter og bare skriver om en person, men det kom en del ytringer der som jeg tviler på man ville sagt offentlig eller rett til de det gjelder, da. Det syns jeg er unødvendig når de først har valgt å ikke være her lengre, å flytte diskusjonen og diskutere på den måten bak de som fremdeles er igjen. Tar forsåvidt ikke noen side her, syns det er svin på skogen over alt. Mange hadde såklart relevante innlegg der også .
 14. Jeg er ikke medlem i den gruppa, men vet den eksisterer og har sett skjermbilder.
 15. Det var ikke ment til enkeltperson. Men mer at det hjelper ikke å holde på sånn på "hemmelig" sted hvis det er ukultur som er problemet. Dra til en venninne og luft det der, ikke skriv det på nettet hvor det blir stående og alle får tilgang!
×