Jump to content
Hundesonen.no

Skruffy

Medlemmer
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Skruffy

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 03/01/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Friluftsliv.
 • Hunderase
  Jack Russell Terrier
 • Mine dyr
  Bastian

Recent Profile Visitors

910 profile views
 1. Hei! Jeg har en del seler til Bastian, og lurer på hvilken som egentlig er den riktige for han. Han kan dra litt i båndet på tur, men ikke så mye at jeg tenker det er nødvendig med trekksele. De jeg bruker mest er disse tre: EzyDog-sele med brystplate Julius K-9 Puppia
 2. Hei! Bastian har de siste ukene hatt en tendens til å sitte en del med snuta i gulvet. Hva kan årsaken være?
 3. Ganske så sikker på at det er blæra. For den kulen fyller seg mer og mer opp jo lenger det er siden han har tissa. Når han har tømt seg, er den borte, før den igjen fyller seg opp.
 4. Hvor full blæra er, kan jeg enkelt sjekke ved å kjenne et sted mellom penis og baller. Det blir som en slags "ball" som er fylt opp på begge sider. Den var sprengfull i tolvtiden før vi gikk ut, og etter at han hadde tissa, kjente jeg etter for å sjekke, og da var "ballen" borte. Jeg mente ikke at penisen stakk ut fordi han måtte tisse, jeg syntes bare det var rart at den hang ut før han hadde tissa, men trakk seg tilbake etterpå. Dette har jeg aldri opplevd før.
 5. Hei! Bastian var ute ved åttetida i morges. I tolvtiden oppdaget jeg at tuppen av penisen stakk ut og at blæra var skikkelig full. Jeg tok han ut, og han tissa seg tom. Penisen trakk seg tilbake. Nå, tre timer senere, er tuppen av penisen ute igjen, og blæra ganske full. Han har ikke drukket siden forrige tur. Jeg leser om urinveisinfeksjon, men får ikke symptomene helt til å stemme. Hva i alle dager kan dette være? Jeg har forsøkt å ringe veterinæren vi bruker, men fikk ikke tak i noen, bare en automatisk stemme som sa at de var opptatt og at jeg måtte ringe senere.
 6. Skruffy

  Hundeordboka -Hvilke ord forstår hunden din?

  Artig tråd Gidder ikke skrive de "vanligste" ordene/setningene de fleste hunder skjønner, slik som mat, tur, etc. Jeg skriver heller opp de jeg synes er morsomme hos min lille kar Skal vi gå til bestemor? - Da blir han full av iver og løper ut i gangen. Se hva mamma har! - Da kommer han løpende og er skikkelig forventningsfull, for da vet han at det venter noe godt. Skal vi trene? - Trene på triks altså, noe han synes er gøy. Da blir han ofte litt for ivrig i starten, sånn at han ikke er i nærheten av å få til det han fikk så fint til dagen før, han er bare opptatt av og prøver å få tak i godbiten. Skal vi se om vi har noe godt? - Han blir helt vill! Løper avgårde til dit vi oppbevarer godsakene, men samtidig så setter han seg pent ned og venter.
 7. Hei! Bastian ble for noen uker siden angrepet av en mye større hund. Det hele var svært dramatisk, og han er tydelig traumatisert etter hendelsen. Det er flere ting han har blitt redd for etter hendelsen. En av tingene er at han bjeffer og knurrer mot hunder som kan ligne den han ble angrepet av, som jo er forståelig. Han har også begynt å bjeffe og knurre mot andre hunder. Saken er den at før hendelsen, så bjeffa eller knurra han nesten aldri. Jeg har begynt å gi godbiter og masse ros når vi passerer hunder som han ikke bjeffer eller knurrer til. Er dette en god metode? Er det noe mer eller annet jeg kan prøve?
 8. Skruffy

  Hund med telefonskrekk

  Hei! Jeg har et lite problem med Bastian. Jeg må tidvis ta noen ganske kjipe telefoner, og da kan jeg hisse meg opp en del. I starten trakk han seg unna og gjemte seg kun hvis jeg hissa meg opp. Jeg henta han selvfølgelig med en gang jeg var ferdig i telefonen, for å prøve å vise at jeg ikke var sint på han. Nå har han imidlertid også begynt å gjemme seg bare han ser at jeg snakker i telefonen, selv om jeg overhodet ikke er sint. Jeg skjønner jo at jeg har klart å traumatisere han, og det er ingen god følelse. Hva kan jeg gjøre for å trygge han i telefon-situasjoner? Første punkt er vel at jeg må roe meg ned, noe jeg virkelig jobber med. Hva annet kan jeg gjøre?
 9. Skruffy

  Hund som napper etter bena

  Nå kan Bastian -Sitt -Dekk -vent-vær så god -gi labb -high five Vi trener med klikker, det er, til nå, den eneste måten han klarer å lære triks på.
 10. Min lillegutt er så utålmodig, ikke så rart kanskje siden han bare er 9 måneder, så han kan "bare": -Sitt -Dekk -Vent - vær så god Dekk lærte han seg faktisk idag Etter flere måneders iherdig trening, som ikke ga resultater, fant jeg frem klikkeren som jeg brukte på min forrige JRT. Og du skal se det ble fart på gutten! Vips, så lå han bare der og logra med halen! *stolt*
 11. Hei! Min Jack Russell Terrier Bastian på 8 måneder trekker tidvis ganske mye i båndet. Vi bruker for det meste Ezydog-sele med brystplate. Spørsmålet mitt er derfor om denne selen er "bra nok" når han trekker, eller om vi burde gå til anskaffelse av en trekksele for helsens skyld. Noen innspill?
 12. Skruffy

  Allergivennlig hund. Pelsallergi.

  Det er forloveden min som er allergisk, så vi vet at hun ikke reagerer på dvergschnauzere
 13. Hei! Vi er et par som er interessert i en Dvergschnauzer. Vi har erfaring både med den rasen og med Jack Russell Terrier. Det er ønskelig at hunden ikke er eldre enn 5 år. Ta kontakt for mer info om oss
 14. Hei! Er det noen som har erfaring med Binas dyresenter, og eventuelt omplassering derfra?
 15. Skruffy

  Allergivennlig hund. Pelsallergi.

  Hei! Jeg og forloveden min er på jakt etter en hund som er allergivennlig med tanke på pels, den bør ikke røyte noe særlig. Hun har god erfaring med Dvergschnauzer, og vi ønsker egentlig denne rasen, men ser også på andre muligheter. Vi ønsker ingen stor hund, men heller ikke en veldig liten. Aktivitetsnivå er ønskelig at er middels, men vi har lyst til å prøve ut agility, så det må være litt futt i den. Vi ønsker en kvikk og lærevillig hund.
×