Jump to content
Hundesonen.no

Hyener

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

3 Followers

About Hyener

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 03/12/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pekingeser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hyener

  Durion og Spirit - Nymfene

  I går så var jeg og hentet disse to nydelig nymfeparakittene jeg hadde lyst på en god stund, Både jeg og forrige eier er litt usikre på fugl , men vi tror begge er gutter. Så dem har endt opp med å få navnet Durion og Spirit. De er ganske så like hverandre , eneste forskjellen jeg er sett til nå er at Durion er den tøffeste som skal beskytte sin bror , så han går rundt å biter når broren hans tilkaller på ham.
 2. Hyener

  Hei og hå.

  Hei , tenkte det skulle være greit å presentere meg og voffsen da. Meg: Jeg er da ei jente på 17 år med navnet Semira-Sibelle som bor i Stavanger. Bor da enda hjemme med mor , og pleier å dra ned til far om jeg orker. Jeg tok et års pause fra skolen da jeg skulle begynne på vidergående og fikk meg jobb i en barnehage, men jeg kommer til å begynne på skolen til høst og da blir det å gå samme linje og skole som sist gang (design og håndtverk). Hobbyene mine går ut på kunst , fotografering og dyr. Voffsen: Ja som dere ser har jeg en pekingeser på 3 år. Jeg fikk ham da han var åtte månender som i julegave kan man vel si det. Jeg hadde mast på mor om å få hund fordi jeg savnet å ha hund igjen og fordi jeg trengte litt motivasjon og hjelp til å komme igjennom dagene. Han elsker å møte på andre hunder og folk da , men det varier ofte. Med andre ord så er han alt for ivrig som gjør ham også leken , men om andre hunder er mer lekne enn ham kan han lett miste intressen. Han elsker å være senteret av alt og kreve all oppmerksomheten.
 3. Hyener

  Søndags tur - Dalsnuten

  Er ganske så nydeligt der oppe , prøvde å få litt flere bilder av utsikten fra Sandes og Stavanger området , men ble ikke så fint ettersom at det alltid var noen i veien , men ble noen da. Takk skal du ha ! Han var ganske fornøyd med turen speiselt når godbiter kom fram
 4. Hyener

  Søndags tur - Dalsnuten

  Takk skal du ha Tommelen kom ned da han ble skitten desverre, men ellers var det tommel opp Takk skal du ha . Er ikke så ofte man ser en pekingeser ute heller
 5. Hyener

  Kanin gjengen.

  Haha, han er ikke akkurat The Killer Rabbit , men mer som rampefanten i gjengen xD Han begynte å gjespe da vi holdt på med å ta bilder så det bildet var bare ren flaks
 6. Hyener

  Kanin gjengen.

  Akita Kinder Nemí Nova Drimus Niwia - Ja, har også en liten kanin gjeng på seks kaniner. Dem er jo renraset løvehode og den eldste er da Akita som er 1,6 år , Nova og Niwia på syv månender , Drimus , Kinder og Nemí på fem månender. Artig små tullinger , kommer jo også ett nytt kull nå snart da.
 7. Hyener

  Søndags tur - Dalsnuten

  I går tok vi oss en tur til Dalsnuten ettersom at det er en god og fin tur å ta , med nydelig utsikt. Voffsen greide seg fint med å klatre opp så der slapp vi å bære ham. Det var ikke så mange andre der , men han gikk rundt og hilste på folkene som var der og var med å tok noen bilder. Fikk også se en nydelig solned gang. Siden det holdt på med å bli mørkt da vi var på vei ned så var voffsen uten bånd så han sprangt nesten rett ned. Fikk også en skitten hund etter turen slikt at vi måtte bade ham litt.
 8. Hyener

  Kanintråden

  Uff nei , følte det ble litt mye med bilder nå // I mars engang , savner å ha noen små i huset igjen skal jeg si.
 9. Hyener

  Nyter sommer været !

  Var ute i hagen idag og tenkte jeg skulle ta noen bilder av voffsen når han selv nyter sommer været. Bildene er tatt med Nikon D5300 systemkamera.
 10. Hunden min er tre år og vi har hatt ham i to år , dette er noe jeg aldri har opplevd før nå i det siste. Han har bitet til en venn av ste-faren min , han skal alltid bjeffe mot faren til ste-faren min og det var en gang hvor han hadde med seg hunden ute på hytta også beit hunden min til ham slikt at han måtte til lege vakta og sy. Hunden min liker heller ikke så godt menn som er eldre , om jeg tar han med ut og vi ser menn i rundt alderen 20+ så går han så langt unna dem som mulig (helt ut på veien eller hvor båndet rekker til) noe som er ganske dumt. Han trekker seg også unna om vi har besøk av venner av broren min (gutter da) han gjemmer seg under bordet , springer inn i buret. Han er vandt med mennene i familien og vennene til mor (både kvinner og menner) men ellers går det ikke. Dette begynte å skje i desember-januar så trodde det skulle forsvinne etter hvert , men har tydligvis egentlig blitt verre. Noe som har forslag til hvordan jeg kan stoppe dette ?
×