Gå til innhold
Hundesonen.no

Angie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Labrador

Angie's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk, er ganske fersk som hundeeiere og var veldig usikker om den satt for langt frem. Veldig glad for at du sa i fra, så slipper han å få belastning skader når han får vekt i den etterhvert. :-) Fikk ikke linken til å virke da, om det er en link som viser hvordan kløven skal sitte så er jeg veldig interessert i å se den.
  2. Takk, jeg var usikker på om den kanskje var litt for langt frem. Da skal jeg flytte den så den sitter lenger bak neste gang. Heldigvis har han ikke hatt særlig mye vekt i kløven enda. :-) Sånn om det var på mitt bilde kløven satt for langt frem på, og ikke kløven generelt.
  3. Ludo har 30l. Han veier rundt 35kg og er 61cm høy. :-)
  4. Jeg har også kløven fra Laika, men jeg fikk min i sist uke så kan egentlig ikke si så mye om den. Inntrykket er at den sitter stabilt. Jeg har ikke prøvd med noe særlig vekt enda annet enn en liten flaske med 250ml med hånduk rundt, men Ludo (hunden) har løpt med kløven på og den sitter fint på allikevel. Er jo bare et inntrykk siden jeg ikke har hatt kløven særlig lenge. Og siden det er min første hund er jeg helt grønn på kløv(er litt usikker på om jeg kanskje har den på for langt frem). Jeg valgte Laika original kløv fordi det sto en del positivt om den da jeg søkte litt rundt på nettet om de forskjellige kløvene når vi skulle ha kløv.
  5. Hei, har du fått testet om 30l satt bra på hunden din? Jeg kunne tenkt meg samme kløv på min labrador hannhund som har omtrent samme mål som din hund. Jeg tenker også at det er 30l som blir rett størrelse. Min er 61 cm i skulderhøyde , albue til albue 68cm, vekt rundt 35kg og bryst 76cm. :-)
  6. Når jeg var på jaktkurs for retrieverere i helgen anbefalte instruktøren qrutrøk og retreq. Jeg vet ikke om frakten er dyr da.
  7. Jeg bruker ikke bur til min hund. Har ikke bur til han heller. Har verken bil eller lappen, så har ikke bilbur heller. I påsken ble det en del bilkjøring når vi var på ferie, da fikk vi lånt oss bilbur. Han er vant til å være i bilbur der han kommer fra, men siden det er et par måneder siden vi tok det rolig med mange pauser der han kunne strekke på beina. Kjørte ganske langt Bergen - Trondheim.
  8. Tusen takk, hadde egentlig ikke tenkt å bruke så mye på linene siden jeg og hunden er nybegynner på spor. Vurderer å gå for flat i lær da ligger prisen litt lavere, og er enklere å finne.☺
  9. Mens jeg møter faktisk overraskende mange som tror min gule labrador er en golden retriever eller blanding mellom golden og labrador fordi han er så lys. Faktisk var det en som mente han var golden fordi pelsen var så lang, men pelsen er helt vanlig labradorpels. De fleste ser at han er en labrador.
  10. Takk.  Trives veldig godt med å gå kurs. Også er det greit å få veiledning når vi trener, i tillegg til at jeg alltid lærer noe nytt og lærer Ludo bedre å kjenne. Lest mye om hund før jeg fikk hund selv, men er langt i fra den som har mest erfaring med hund så da er kurs veldig greit. Godt å få tilbakemelding på samspillet mellom meg og Ludo, og også hvordan man kan endre på kroppsspråk eller stemmen for å få til forbedringer i øvelsene.
  11. Tusen takk til dere begge.
  12. Takk, det synes selvfølgelig jeg også. :-)
  13. Hei, jeg er Angelica og er fôrvert for labbegutten Ludo. Jeg har i mange år lest her på forumet og føler jeg har lært mye av dere. Og nå som jeg endelig har fått hund selv kan jeg vel kanskje skrive litt her jeg også. Ludo har bodd til meg rundt to og en halv måned nå. Han er en gul labrador gutt som blir to i slutten av august. Han er en forsiktig gutt, men veldig kosete og god. Ambisjonene er selvfølgelig høye, men vi har hittil bare gått på helgekurs for unghunder, er midt i et hverdagslydighetkurs og i helgen gikk vi nybegynnerekurs i blodspor noe som var veldig morsomt. Både Ludo og jeg koste oss mye på kurset i helgen. Vi har meldt oss på bronsemerkekurs og planer om og melde oss på nybegynnere kurs i retrieverjakt. Håpet er jo at vi etterhvert skal trene bruks, lp og nå også blodspor. Håper vi vil få til bruksspor når vi kommer så langt som å begynne med det, selv om vi begynte med blodspor først for det er vel mye mer lukt i blodsporet enn i brukssporet. Ikke det at jeg har noe erfaring med dette, bare en antagelse. Hittil har tiden med å ha hund i hus vært fantastisk. Selv om tiden med unghund av og til er litt krevende. Vi sliter blant annet med passering av andre hunder og enkelte mennesker, men vi trener en del på dette. Jeg har i hvertfall en helt fantastisk hund, og er heldig som har mulighet til å dele hverdagen min med han. Håper jeg fikk til å legge det i rett kategori, og at bilde ble med. :-)
×
×
  • Opprett ny...