Jump to content
Hundesonen.no

AnitaW

Medlemmer
 • Content Count

  799
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

573 Excellent

4 Followers

About AnitaW

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 10/28/1967

Contact Methods

 • MSN
  anita5742@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.freewebs.com/driftigediablo

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nes på Romerike
 • Hunderase
  Belgisk fårehund - malinois og tervueren

Recent Profile Visitors

6566 profile views
 1. AnitaW

  Din favoritt sang - Akkurat nå

  World, hold on, Bob Sinclar, akkurat nå i disse dager...
 2. AnitaW

  Bildekritikken

  Det skulle jeg gjerne ha prøvd, men som sagt, jeg er altfor skjelven på henda til å greie å "holde" på objektet. Det er nok derfor jeg foretrekker å ta bilder litt skrått forfra, så forsvinner det ikke så fort. Og med kort lukkertid. Det er ytterst sjelden jeg får til noe bra fra siden, må jeg innrømme. Jeg syns ofte sånne bilder er litt slitsomme å se på også, så det er vel kanskje derfor jeg ikke har trent på det? Men det er vel kanskje greit å prøve på nye vinkler innimellom, man holder seg vel ofte til det man "kan" Prøve neste gang jeg skal ut.. Det er forøvrig trening både lørdager og søndager på Gardermoen framover om du ville knipse litt, PO
 3. AnitaW

  Bildekritikken

  Tusen takk PO, nå er du altfor snill Jeg er så skjelven på henda at jeg MÅ ha rask lukker. Ikke har jeg fancy kamera akkurat, og ikke har jeg lyssterkt objektiv (det jeg stort sett bruker til actionbildene), så jeg bruker så og si alltid laveste f-tall (4). I tillegg blir bildene kornete når jeg må bruke høyere ISO enn 400. Mao jeg har noe flaks Jeg har blitt litt flinkere til å tørre og bruke høy ISO, men liker ikke resultatet når det gjelder detaljene. Ikke har jeg annet enn det enkle redigeringsprogrammet til Windows som var med maskinen, så jeg prøver å få tatt best mulig bilder i utgangspunktet. Det er en treningssak å følge objektet, å treffe fokus akkurat der man vil ha det. Og er man riktig så heldig så vil kamera ta bilde akkurat når man trykker på utløserknappen Panorere? Hva er defforno?
 4. AnitaW

  Romjulsutstillingen 2013

  Skal, skal ikke? Hmmm.. Kanskje prøve terven i champklassen?
 5. AnitaW

  Dogs 4 All 2013

  Disse to da, haha Hehe, oppdretter til malleballe... Flotte bilder!
 6. AnitaW

  Dommertråden (LP)

  En veldig behagelig dommer. Ganske streng, men rettferdig.
 7. AnitaW

  Kronprinsparets doodle venter valper...

  Så siden det er så mange uvitende mennesker rundt omkring i verden, så bør vi legge lista for kongefamilien litt lavt?
 8. AnitaW

  Kronprinsparets doodle venter valper...

  Jeg tror det er flere aspekter som gjør at folk blir harme rundt denne saken. For det første er det kongelige vi snakker om. Hvertfall jeg forventer at de skal gå foran som gode forbilder. Og å støtte en valpefabrikk som spyr ut diverse varianter av doodler og i tillegg kommer med falske lovnader, er totalt forkastelig. De gir DHH skremmende "god" PR både ved å skaffe seg hund derfra - OG til og med være så hjelpsom å stå til tjeneste når det gjelder videre produksjon. Ingen her støtter storproduksjon av renrasede hunder, for meg er det heller ikke blandinger jeg fyrer meg mest opp for. Det ligger i moralen hos de som vi liksom skal ha tillit til. Jeg tror neppe noen av oss aktive (og seriøse ) blir spesielt påvirket av dette, men det finnes mange søte og naive som lett lar seg påvirke til å tro at det Kongehuset gjør er saliggjørende og helt riktig...
 9. AnitaW

  Kronprinsparets doodle venter valper...

  I det minste syns jeg vi som betaler for det kongelige gildet skal kunne forvente en moral over det de har vist.
 10. AnitaW

  Kronprinsparets doodle venter valper...

  Jeg er ganske laidback til det meste, men detta ble jeg faktisk provosert av. At Kongehuset støtter og gir valpefabrikken DHH pr er helt forkastelig. Kongelig velsignelse liksom!
 11. AnitaW

  Mest minnerike øyeblikk

  Det må være da "schtøgge" malleballe fikk CERT 9 mnd. gammel. Og like minnerikt, med veldig sinna belgerpublikum, var det da han fikk sitt andre CERT Like minnerike er de tre CERT'ene, og championatet, på den både "stygge og ekle" terven Taifa Og siden vi sjelden er i utstillingsringen, kan ikke vi rope hurra for mer..
 12. AnitaW

  Måling av puddel

  Er hun registrert som dverg, og det ikke er noe tvil om at hun er det i forhold til standarden, så trenger du ikke gjøre noen målinger. I tvilstilfeller gjøres målinger så hunden stiller, og blir registrert, i riktig klasse.
 13. AnitaW

  Dere akvarium mennesker

  Røtter vil senke ph, ikke øke. Har du levendefødende som vil ha høy ph, kan ancistrus leve fint med det, men den MÅ ha rot å gnage på for fordøyelsen. En liten og kul rot hvor den kan gnage og bo, setter den nok veldig pris på. Hvilke verdier i vannet har du målt og hva var de?
 14. AnitaW

  Dere akvarium mennesker

  Aner ikke hvordan det fungerer med rasbora og tetra. Jeg har mine 10 brigittae i 30 liter, tror det ville være langt kulere å ha 20 til. De er jo så himla små
 15. AnitaW

  Dere akvarium mennesker

  Han har veldig bra kvalitet på både fisk og skalldyr, og så har han levende fram-garanti. Nanofisk alà Rasbora brigittae er en supersøt liten fisk, passer veldig bra sammen med reker..
×