Jump to content
Hundesonen.no

Mr.Fudgestikle

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mr.Fudgestikle

 1. Mr.Fudgestikle

  sosialisering og lek i sandnes området?

  I uken en gang...onsdag eller noe?
 2. Mr.Fudgestikle

  sosialisering og lek i sandnes området?

  Litt seint for den dagen:/ men kan jo planlegge en dag:) Gjerne midt i uken eller noe?
 3. Mr.Fudgestikle

  Jarotoppen's Diesel

  Yo peeps! Må vel få opp litt info av min lille hyperaktive spirrevipp:) Han heter Diesel og kommer fra Jarotoppens kennel på moss. Veldig bra oppdrett:) Diesel har enormt med energi så han trenger mye aktivitet og lek for å få ro i rauå. Han får minst 3 ofte opp i 5 turer til dagen hvor han springer rundt for det meste uten bond å beagler. Kjekkeste han vet er selfølgelig å finne ting man aldri skulle trudd fantes samt hjemme ting han ikke har låv å ta. Kort sakt! Min beste kompis både ute i skauen og forran TVen:) Bildene jeg har er litt store å hive inn her så jeg linker det bare til siden min:) http://convex.smugmug.com/GALLERY/i-J9hDCrv http://convex.smugmug.com/GALLERY/i-jnFkpN5/A http://convex.smugmug.com/GALLERY/i-HqTDpnC/A http://convex.smugmug.com/GALLERY/i-rPWFsMT/A http://convex.smugmug.com/GALLERY/i-JWjphmc/A http://convex.smugmug.com/GALLERY/i-6Rtv8WX/A http://convex.smugmug.com/GALLERY/i-wHnCxSQ/A
 4. Mr.Fudgestikle

  *film* Beaglens første rådyrlos!

  hvor gammel var den der på sitt første los?
 5. Mr.Fudgestikle

  Jarotoppen's Diesel

  Beklager:) Skal endre det fortløpende:/ Satt på FB å pratet mens jeg skrev. Ble litt mye på en gang:P
 6. Mr.Fudgestikle

  Blodsporgjeng :)

  Har planer om å bruke min som jakt etter hvært...men er somsakt ny til hele greia så det som er relativt til jakt er jeg svært interresert i:)
 7. Mr.Fudgestikle

  Flerdagsturer i skauen

  Stilig:) Tøffe hunder!
 8. Mr.Fudgestikle

  Flerdagsturer i skauen

  Hei. Jeg er ny på forumet og er veldig spent på hva jeg kan oppleve via dette forumet:) Jeg er en aktiv turgåer som ofte er ute på lengre turer. Helst et par dager eller lenger. Men små dagsturer er også greit. Lurte egentlig på om noen andre her inne er interresert i å bli med på lengre turer i skauen? Er oftest på kanoturer så lenge det er mulig men tar gjerne en spaseringtur om kanoen ikke er ønskelig eller området er interessant nok. Skal ut neste helg fra fredag til søndag (6-8.12.13) til Røsdalen inne på Forsand. Vi er 2 til nå med en Malamute/husky mix, Pyriner unghund, En voksen beagle og min 6mnd Beagle. Blir en koselig spaseringstur med fin natur og masse kos rundt bålet. Hyl ut om noen skulle være interresert! Ellers blir jeg gjerne med på andre hundetreff:) Jeg jobber hjemmefra så er ikke avhengig av noen tidspunkter. Når som helst passer bra:)
 9. Mr.Fudgestikle

  Flerdagsturer i skauen

  Har selv ikke fått anledning til tur i telemark men det sitte høyt på listen. Forhåpentligvis til sommeren en gang. Blir flere turer til neste år rundt i landet. Skal velge å prioritere hjemlandet i stede for utlandet fremover:) vil oppleve alt Norge har å gi:)
 10. Mr.Fudgestikle

  Flerdagsturer i skauen

  Det er flere fine plasser rundt Mandal og nord fra der. Har vært på en del turer i det området. Jeg har og en kompis som bor på Eidsvold som har mange fine turområder. Har og vært der en del. Mye på reve jakt ol.
 11. Mr.Fudgestikle

  Flerdagsturer i skauen

  Det er bare bra å friste:) blir ikke deltakelse ellers:P Må ofte nesten trygle kompiser i å delta:P
 12. Mr.Fudgestikle

  Flerdagsturer i skauen

  Tananger er litt langt fra østlandet ja:) Jeg er ofte nede ved sørlandet på turer om det ikke er for langt:)
 13. Mr.Fudgestikle

  Opptrening av jakthund

  Hei Lurte på om noen her gjerne hadde kjenskap til jakttrening av beagler. Er interresert i å trene med noen i stavanger området.
 14. Mr.Fudgestikle

  Blodsporgjeng :)

  Er selv interresert i dette for nybegynnere. Hadde vært fett å få gå sammen med noen. Gjerne trene i lag. Har bare trent vanlig sporing til nå på egenhond men ønsker å få til litt blodsporing etterhvert:)
 15. Mr.Fudgestikle

  Flerdagsturer i skauen

  Så synd...Jeg tenkte meg en tur til Femundsmarka på 2 ukers kanotur til sommeren. Om dere skulle være interresert i det så bare si fra:) Jeg håper vi blir en go gjeng:)
 16. Mr.Fudgestikle

  sosialisering og lek i sandnes området?

  Noen som er interresert i en tur til Hundeskogen på Tirsdag den 3.12.13?
×