SaraSL

Medlemmer
 • Innholdsteller

  586
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

6 følgere

Om SaraSL

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 10/06/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://frejavega.123hjemmeside.no/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  hund og fotball
 • Hunderase
  2x kooikerhund
 • Mine dyr
  Freja (kooikerhund) 5 år
  Simba (katt) 12 år
  Pusur (katt) 11 år
  Trampe (kanin) 8 år

Nylige profilbesøk

4,132 profilvisninger
 1. når vi trener med andre hunder på utstillingstrening er hun en helt annen hund? da vil hun hilse på alle hunder og vil leke? Noen som vet hvorfor det er slik?
 2. Takk for svar Hun har blitt sosial med folk nå, enten vil hun hilse på dem ellers ignorerer hun dem. Hunder er fremdeles skummelt, men det varierer fra dag til dag . I dag har vi møtt på mange hunder+ en valp. det var litt skummelt i begynnelsen, men hun og valpen ble veldig gode venner. Jeg slipper henne fri slik at hun selv kan bestemme avstand, problemet er at hun løper ett stykke med halen mellom bena jeg må sette meg ned å hilse på hundene før hun tør å hilse. Skal jeg fortsette slik eller er det noe annet jeg bør gjøre?
 3. småen har blitt 11 uker. i helgen har hun gått uti vannet for første gang. store hunder er enda litt skumle men små hunder er kjempe kjekke og de skjedde over natten nå har plutselig folk også blitt greit. har deres valper lært å gå på do ute enda? Hun har begynt å gå på døren en gang i blant, men gjør fra seg enda inne.
 4. vi bruker orijen puppy, og det er meget populært her i huset.
 5. I går ble Bianca 11 uker. vi har trent masse på å bli tatt på og vise tenner før hun skal på 12 ukers kontrollen og nå begynner hun å akseptere det Vi har også begynt på utstillings trening og hun har blitt så flink hun blir så glad hver gang jeg tar frem utstillings båndet hver gang noen kommer på besøk blir hun så glad at hun tisser på seg
 6. Har en valp på 11 uker som er ganske forsiktig/sky på folk og hunder. Vi har jobbet mye med sosialisering fra dag 1, men er enda forsiktig. Da vår andre hund var valp ville hun hilse på alt og alle. valpen har to meget sosiale foreldre og alle halvsøsken er svært sosiale. er dette noe hun kan vokse av seg eller bør vi jobbe enda mer? isåfall hvordan skal vi jobbe med dette?
 7. Den ene tispen veier 5,1 kg og er 29,5 cm høy [emoji15] Bianca er 23 cm [emoji28] Sent from my iPhone using Tapatalk
 8. Hahaha det var feil [emoji1] hun er 2,8 [emoji38] Sent from my iPhone using Tapatalk
 9. Bianca har blitt 10 uker gammel Og veier 2,8 kg, og hun har blitt en skikkelig ramp som nå har begynt kjefte på henne når hun blir for vill [emoji5] Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. Møtte i dag to jenter med en liten hund i et langt flexibånd. De hadde ikke kontroll på hunden og løp rett til Freja å hoppet på henne for å leke. Jeg hadde heldigvis Freja helt inntil meg og hadde kontroll da hun hater slike hunder (hun vil hilse på hunder før hun leker og hun hilser aldri i bånd) det ente med at Freja kjeftet på denne hunden. Håper barna har lært å ikke la hunden hå til fremmede... Hva gjør dere når dere møter Barn som ikke har kontroll? Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. hun bjeffer mest når hun leker, enten med oss eller vår andre hund
 12. valpen vi har har begynt å bjeffe en del nå. hvordan skal vi "straffe" valpen for å bjeffe. på den voksne hunden har vi sprute flaske med vann, men kan jo ikke bruke den på valpen. noen tips?
 13. Takk for tips da skal jeg prøve dette i natt
 14. Valpen pleier å våkne 6 tiden for lufting og frokost, hun er kjempeflink å sover hele natten. Vår andre hund er vandt med å sove igjen etter hun har hatt frokost, men dette sliter valpen med. Hun begynner bare å hyle. Noen som har tips? Eller vil dette gå av seg etter hvert?
 15. Bianca er en kooikerhund som ble født 28/04 2017. Hun har en storesøster Freja, som hun er en skikkelig tøffing mot, springer på henne og prøver å ta ballen ifra henne. Planen er å å på utstilling med henne og trene lydighet/ kreativ lydighet muligens trene litt agility.