Jump to content
Hundesonen.no

Spazmo

Medlemmer
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

122 Excellent

About Spazmo

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 06/21/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Star Wars og bikkjer.
 • Hunderase
  Xoloitzcuintli

Recent Profile Visitors

1626 profile views
 1. Spazmo

  Darth Malgus - den nakne meksikaner

  Oj, lenge siden jeg har vært innom her nå. På tide med en liten oppdatering! Malgus har blitt 9 måneder gammel nå, og fortsatt full i adhd. Men begynner å se lyset i enden av tunnelen! Bilderas:
 2. Spazmo

  Nkk Bergen 5-6 april

  Første utstilling noensinne for både meg og Malgus (som nå er blitt 9 måneder, tiden går fort!) Vi hadde ikke øvd noe særlig på forhånd, og han har ikke tid til å stå stille, men det gikk overraskende bra - han fikk excellent med god kritikk! "Stor hanne, bra helhet. Kraftig maskulin skalle, fine øyne og luftige ører. Bra benstilling og tasser, utmerket kropp. God vinkling bak, utmerket hud. Veldig glad og beveget seg ukonsentrert. Utmerket temeperement" Ikke så aller verst når vi aldri har gjort noe slikt før syntes jeg. Tror han kunne gjort det veldig bra om jeg hadde vært flink og teipet ørene hans ordentlig, og faktisk øvd mer på traving og stå i ro. Men vi er veldig fornøyd! Kullsøster gikk videre og fikk _nesten_ palleplassering. Hele kullet hans er fantastiske valper med et utrolig godt gemytt - bare glade hele tiden og ikke noe skeptisk til fremmede i det hele tatt, noe som kan være ganske uvanlig for rasen
 3. Spazmo

  Darth Malgus - den nakne meksikaner

  Ja, de ørene der lever sitt eget liv. Burde kanskje ha teipet dem for evigheter siden, men jeg har ikke orket å stresse med det. Håper selvfølgelig de popper ordentlig opp av seg selv, men ender det med hengeører så ender det med hengeører. Huden begynner sånn ca. å passe nå ja!
 4. Spazmo

  Darth Malgus - den nakne meksikaner

  Jeg er veldig enig! (når han er snill gutt vel og merke, han er et monster å ha med å gjøre hjemme for tiden, hahaha) Slenger ut litt bilder til jeg! Vi var i skogen isted mellom regnbygene, klarte å ta litt flere fine bilder av han. Han begynner å få litt mer ro i ræven etterhvert, noe som gjør det en smule lettere å fange øyeblikkene.
 5. Spazmo

  Darth Malgus - den nakne meksikaner

  Takk for det! Blir en utstilling på våren igjen, når det er tid for utstilling i Bergen igjen. Usikker på om jeg vil handle han selv eller ikke, jeg har jo null peiling på slikt. Oppdretter tar seg iallefall turen nedover da, tenker jeg lar henne ordne med det. Prøver iallefall å lære han å stå nå, slik at han er litt forberedt. Kan jo være jeg blir bitt av utstillingsbasillen da, vet jo aldri!
 6. Spazmo

  Darth Malgus - den nakne meksikaner

  Takk Marie! Pjokken begynner å bli stor gutt nå, så følte det var på tide med noen nye bilder!
 7. Spazmo

  Valper i Bergen!

  Hm, om det kommer en litt voldsom staffevalp så kan det være det passer seg at meg og Malgus kommer en tur også! Så kan han ta støyten fra de litt mindre
 8. Spazmo

  Darth Malgus - den nakne meksikaner

  Takk! Det var kjempeartig å hilse på dere! Vi var og hilste på liten Husky/Rottweiler/Sharpei bebis i går. De kom kjempegodt overrens og hang sammen som erteris både ute på marken og inne i huset. De virket nesten lei seg da det var på tide å si farvel og vende snuten hjemover igjen To spretne valper på fanget er ikke bare-bare skal jeg si dere. Heldigvis passer Luna på at de små ikke tar helt av. Luna er seriøst den stødigste flotteste hunden noensinne! Åh, han er så fin. Selv om han er komplett umulig til tider.
 9. Spazmo

  Valper i Bergen!

  Vi er med på søndag om været ikke er alt for ille!
 10. Spazmo

  Valper i Bergen!

  Det går helt fint, det kommer alltids flere sjanser! Hihi, gratulerer med funnet. Det er veldig fint der oppe
 11. Spazmo

  Malgus vs Tidi

  Åh, så fine bilder Marie! Gøy å se bilder av han litt i action også. Om jeg prøver å ta actionbilder av han selv så får jeg bare blurry bilder av at han løper rett i kamera Malgus var helt utkjørt ja, måtte velte han ut av bilen når vi var kommet hjem igjen. Spratt opp i sengen i ti-tiden og gren høyt at jeg også måtte komme og legge meg, haha. Vi får ta oss en runde til når Tidi får seg et par kilo til på kroppen og Malgus roer gemyttene en smule!
 12. Spazmo

  Valper i Bergen!

  Da går vi straks mot bussen. Malgus og jeg ser fram til å hilse på dere! Vi trekker sikkert godt nedover i parken der tenker jeg
 13. Spazmo

  Valper i Bergen!

  Det går nok helt fint!
 14. Spazmo

  Valper i Bergen!

  Håper du kan komme også, for jeg har så lyst til å mose på en liten flatnese igjen! Og så krysser vi fingrene for at bulldoseren Malgus ikke blir alt for voldsom for deres bebiser
 15. Spazmo

  Valper i Bergen!

  Fjøsangerveien har jo en god del av gjennomgangstrafikken til sentrum, så jeg tror det går ganske mange busser som stopper i nærheten. Prøver å søke etter busser for deg gjennom skyss.no, ser ut som 600 bussen kjører der!
×