Gå til innhold
Hundesonen.no

Snoffe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,310
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Snoffe last won the day on 17. August 2017

Snoffe had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7,243 Excellent

1 følger

Om Snoffe

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig

Nylige profilbesøk

4,407 profilvisninger
 1. Akkurat nå, februar

  Vi er egentlig meldt på utstilling til helgen, men jeg er så usikker på om vi skal dra. Og siden jeg ikke vet om vi skal eller ikke, så må jo bikkjekreket være stelt sånn at hvis jeg vil så er han klar. Det vil si at jeg har brukt de siste 2,5 timene på vask, blås og klipp. Mangler å barbere 3 poter så er han ferdig for nå, tok en pause da han ble fryktelig lei. Ikke vits i å presse for hard når han har vært så flink. Må sikkert dra frem saksen en gang til når det nærmer seg, men tror han ser grei ut nå.
 2. Kan sende Send meg en PM Send meg en PM
 3. Akkurat nå, februar

  Ja, var hos Eva. Fikk et veldig godt inntrykk av henne @Malinka
 4. *Selger et halsbånd (halv strupes) som er 26,5 cm på det smaleste og 36 cm når det er løst. Er 3 cm bredt, foret med skai. Jeg har sydd halsbåndet selv, men det er ikke brukt. Pris 75 kr eller 100kr med frakt. *Regndekken foret med fleece til liten hund. Sydd selv, brukt til dvergpuddel valp på 1,5- 2,5 kg. Rygglengde 26 cm. Er borrelås i fronten, så har mye å gå på der. Båndet rundt magen har også endel å gå på. Pris 75kr eller 100kr med frakt *Myndesele. Kjøpt til whippet, men har en fra før. Denne er ikke pakket opp av plasten før jeg tok bildet. Selen vil passe andre raser også. Er en brystsele som har feste bak ribbeina. Personlig syntes jeg selen er genial å bruke utenpå klær til hunden. Pris 150kr eller 175 kr inkludert frakt. Kan hentes på Søfteland i Os.
 5. Akkurat nå, februar

  Vurderer å bade Melvin, men orker egentlig ikke. Også lukter den nye sjampoen ekkelt viste det var mandle i den, men at den skulle lukte mandel ekstakt hadde jeg ikke forventet skulle heller kjøpt en annen lukt. Vet ikke om jeg orker å gå å lukte på mandel ekstrakt i en uke
 6. Hvor ofte har du flytta?

  De siste 18 årene har jeg flyttet 14 ganger det leste jeg har bodd på et sted er 7 år. Man blir litt vandt med å flytte på en måte men kan ikke si jeg liker det, er så mye styr La til: Har forøvrig bodd i Trondheim, Bergen, Alta, Ås i Akershus og Os i Hordaland.
 7. Navn til hannhund

  Skoj
 8. Akkurat nå, februar

  Godt å høre
 9. Akkurat nå, februar

  Ja, må nesten bare stole på henne kan ingen ting om det selv Han er heldigvis ikke spesielt plaget per i dag, annet enn at han har mye guffe i øynene Krysser fingrene for at det går greit
 10. Akkurat nå, februar

  Var hos øyespesialist i dag. Melvin har feilstilte øyevipper på begge øynene, men det er en vippe som har laget et lite sår på øye hans. Er derfor hun vil operere nå. Og siden han har det på begge øynene så ville hun ta alt så han slipper flere problemer. Var sånn jeg forsto det ihvertfall. Jeg håper tårekanalene blir bedre av seg selv, så han slipper mer tull med øynene.
 11. Akkurat nå, februar

  takk for at du gav meg et lite håp!
 12. Akkurat nå, februar

  Han er 5 mnd, overbittet kom for 2 uker siden. Det er såpass at de to nederste hjørnetennene stanger oppi ganen. Akkurat nå er det ikke et problem fordi han har mistet de to tennene, så jeg krysser fingrene for at underkjeven vokser nok til at de nye tennene ikke vil stange oppi.
 13. Akkurat nå, februar

  Nå gir jeg opp! Melvin må operere begge øynene for feilstilte øyevipper. I tillegg har han dårlig tåreproduksjon på begge øynene som må behandler hver dag frem til han er 1 år. Så blir det en ny runde for å finne ut om det er blitt bedre. Så har han jo fått dette fine overbittet, som jeg har liten tro på at bedrer seg (spesielt etter at jeg fant ut at søsteren han har underbitt). Er det liksom ikke mulig å få en frisk hund? I løpet av 3 måneder må begge hundene mine blitt operert. Hva er sjansen for det liksom?! Kjenner jeg er dritt møkka lei av syke dyr, dritt lei av å aldri kunne være med på noe... Er bare dritt lei!
 14. Trekkhundtråden

  Kan sende på pm, siden jeg ikke vil stjele bilde fra facebooken
 15. Trekkhundtråden

  Jeg vet av ei som har minipina sele til sin engelske toy terrier, og det virker som den er med på det meste av aktiviteter. Vurderer den selen selv til dvergpuddelen når han blir utvokst.
×