Jump to content
Hundesonen.no

Juneslie

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Juneslie

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Dobermann

Recent Profile Visitors

839 profile views
 1. Juneslie

  Rottweiler eller border collie?

  Takk for svar dere:) Rottweileren er oppegående han, trener han i lydighet. Eneste er jo at han er 4 år. Han rekker vel ikke bli ferdig utdannet før han blir pensjonert i nrh? Men ja kan jo bli med og trene og finne ut om det er det jeg vil. Så vil jo bli og fortsette og trene han i lydighet. Hund er den store lidenskapen og meste av min tid går til han.
 2. Juneslie

  Rottweiler eller border collie?

  Jeg skal på sikt skaffe meg en hund til. Har i dag en rottweiler. Jeg skal ta innstuktørkurset, og drømmen er og begynne i norske redningshunder. Har aldri hatt border collie før, men rottweiler og schæfer. Hva ville dere valgt ? Trenger litt hjelp. Kommer til og ta meg god tid til og finne hund.
 3. Juneslie

  Jente (9) skambitt av rottweiler

  Jeg har en rottweiler selv som blir 4 år, hadde en før det også men som nå er død av alderdom. Han er en hannhund, verdens snilleste! Jeg var selv redd rasen før, men samboer hadde en da vi flyttet sammen og etter det var jeg solgt. Han vi har nå har vokst opp med to små barn og finner seg i alt. Alle som er her og kjenner hunden sier de aldri har hvert utenfor en så snill og tolmodig hund. Det har ikke jeg heller. Det er som samboeren sier, folk er redd for og hilse på rottweileren men og hilse på svigerfar sin dvergpuddel gjør de. Det er den de burde være redd for den har bitt og er ustabil. Vil bare si det finnes gode hunder av denne rasen også. Svigermor sin rottweiler er norsk redningshund, også utrolig snill og stabil rottweiler. Hvilken som helst hund blir farlig i feile menneskehender.
 4. Juneslie

  Markering i senga?

  4 mnd siden:)
 5. Juneslie

  Markering i senga?

  Hei Håper virkelig noen kan hjelpe meg, eller gi meg ett svar på problemet vi har med hunden vår. Han er en 3 år gammel liten blandingshund. Han får tur hver eneste dag og blir luftet masse. Jeg har hvert sykemeldt i to mnd og han er ute nesten hele dagen med meg. Men likevel om jeg nettopp har luftet han og vi glemmer og lukke soverom døra så går han opp i senga og bæsjer oppi den. Glemmer vi og lukke kjeller døra så kan han også finne på og løpe ned og bæsje og urinere nede på vaske rommet. Noen som vet hvorfor han gjør dette noe jeg evt kan gjøre for at han skal slutte med dette? Håper virkelig på svar. Mvh June
 6. Hei Har en hund på snart to år. han er en liten blandingshund på størelse med en jack russel. Jeg klarer ikke få han ordentlig sturen, fordi han markerer. Jeg kan fin ha gått en lang tur med og og bare en halvtime time etterpå kan han markere på tepper osv. Jeg passer på at jeg får luftet han hver 3 time og sørger for at jeg ser at han tisser. Men han fortsetter og markere seg opp etter ting. Kan ikke ha han med meg på besøk til noen heller for da løper han rundt i huset dems og markerer seg på det han kan. Har dere non der ute noe jeg kan gjøre? Da jeg har sett at han har markert har jeg sagt nei og løftet han med meg ut med engang. Men er det noe annet jeg burde gjøre? Håper sånn på ett svar!
 7. Tusen takk, det var morsomt og høre om han, hjelper meg mye bare og lese om andre ridgeback raser. Men er alle ridgebacker sånn at de ikke er intrs i og leke? eller finnes det no unntak? Da vet jeg hvertfall nå at faren er testet Også lurer jeg på med en siste ting. Hvilket fôr er best og bruke til en ridgeback? er det ridgeback fôret? eller er råfôring det beste for hunden?
 8. Noen som vet åssen ridgeback er sånn i forhold til andre hunder? Noe har jo med treningog gjøre. Men bryr de seg mye om andre hunder?
 9. Takk for svar alle sammen Jeg vil ha stort fokus på og ha en veldig lydig hund . Jeg skal være godt forbredt på og de han være vanskelige og trene, men jeg gir meg ikke jeg heller. Jeg har hvert innom og sett på mange oppdrettere, og syns denne ridgedogs virka som en seriøs oppdretter. Noen som har noen oppdrettere og anbefale forresten ? Floyd: Det var gøy og høre. Hvordan er han i trening? tenker på ivrig og slikt ? Er det best og fôre hunden med vom fôr siden ser det er mange som gjør det her? Jeg vet ikke enda om de er mentaltestet, men skal ringe oppdtretter denne uka, så kan jo spørre da.
 10. Jeg har snakket med ridgedogs, de hører til på Gran. Link til foreldrene som skal brukes til kullet : http://www.ridgedogs-kennel.com/H-kull.htm Ja har lest litt på dette at de er spesielle og trene, og derfor vil jeg følge opp med valpekurs, unghundkurs, og så gå på lydighets trening her i hundeklubben 1-2 ganger i uka. Jeg bor på Nannestad, 15 min unna Gardemoen. Vet du når neste ridgeback treff er? og hvor? Takk for linken og takk for svar Simira. Floyd: Jeg skal bruke hunden som familie hund , den skal være med meg på trening, da jeg jogger/løper mye ute i naturen. Har også hest, så stallen og rideturer skal den også få bli med på. Eller Vil jeg bruke den til lydighets trening 1-2 ganger i uka.
 11. Ja syns dette er en utrolig flott rase! Har hilst flere ganger på disse hundene. Har hvert i kontakt med flere oppdtrettere og har funnet en nå. Har fått tilbud om og komme og hilse på hundene hennes også så skal det. Du har også en ridgeback? Noe du vill fortelle om dem ? Tusen takk for svar, hjalp meg videre på vegen !
 12. Hei hundefolket! Jeg har i mange år ønsket meg min helt egen hund. Har vokst opp med hund hele livet. Men nå er det sånn at jeg bor for meg selv og tiden har kommet for og skaffe seg en hund. Har kommet frem til at jeg vil ha en ridgeback tispe. ( rasevalget er nøye gjennomtenkt og denne rasen passer perfekt for meg ) Lurer på om noen kan fortelle meg hva utgiftene i mnd kommer på med fôr og dvs. Hva er forsikring kommer på i året, og hva dyrlege utgiftene sånn ca i året vill komme på. Håper på svar!
 13. Juneslie

  Nytt navn på schäferunghund?

  Charlie er fint!
×