Jump to content
Hundesonen.no

Sisu

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Sisu

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Sisu

  Samojed eller Finsk lapphund i Agder?

  Hei! Ellen Leikvangen har Svensk Lapphund, det er vel ikke så forskjellig fra Finsk vil jeg tro? http://www.lappeleiken.com/
 2. Sisu

  Laserbehandling

  Jeg oppdaget at min sheltie hadde vondt fordi hun begynte å rive hinder. Gikk til fysioterapeut, som anbefalte meg røntgen for å utelukke problemer i skjelettet. Røntget uten å finne noe, og ble anbefalt av dyrlegen å prøve laser. Reiste 1 time frem 1 time tilbake to ganger i uken for å behandle henne, og etter ca 5 behandlinger var hun mye bedre. Da fikk jeg beskjed om å gå til kiropraktor, så det har vi gjort hver 14. dag, med enkelte behandlinger av fysioterapeut innimellom. Nå har det gått snart 5 måneder siden det ble oppdaget, og hun er nesten helt fin igjen. Men vi må jo vedlikeholde, og sjekke henne regelmessig (hun er av typen klin gal, og gjør alt i 110). Så konklusjonen min blir at de utfyller hverandre, ofte finner den ene noe den andre ikke gjør Lykke til!
 3. Sisu

  Hvilken rase er det der?

  Det er overraskende mange som lurer på hva slags rase eller blanding dette er. Hun er riktignok overtegnet, men at til og med hundefolk ikke gjenkjenner en Sheltie - det overrasker meg Ellers er DSGen naturligvis en terrier, og Mudien er en (Puddel)blanding.
 4. Sisu

  Kennel Sigerdrivas C-kull

  Deleier snikleser på Hundesonen... Consider it luftet! Jeg er ikke fremmed for tanken, men jeg kan jo ikke garantere at du får valpen tilbake da.... Neida, helt seriøst så er det veldig mulig at vi kan hjelpe til. Det er bare å spørre hvis det blir aktuelt.
×