Jump to content
Hundesonen.no

FruSusanneKGulliksen

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About FruSusanneKGulliksen

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 05/04/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.susannekgu.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  schäfer/husky/eng.setter
 1. Det finnes mere mellom himmel og jord helt klart. Men det der ser redigert ut, eller feil på kamera altså. Tatt bilde av mye rart og tror på mye rart, men det der så bare redigert ut ikke noe overnatulig hvertfall.
 2. FruSusanneKGulliksen

  Vom og hundemat

  60 gram pr måltid visst du har 2 måltider eller 120 del på 3 visst du har 3 måltider. Visst det er valpt da som man skal ta 4 % av kropsvekt.
 3. FruSusanneKGulliksen

  Langline

  Ikke hatt noe problem med langlina så langt heldigvis.
 4. FruSusanneKGulliksen

  Langline

  Takk for tips det skal jeg prøve Fortere en begynner med det, bedre blir vel nårde da blir store .
 5. FruSusanneKGulliksen

  Langline

  Ja, vi jobber med de bilene . Og mennesker som går forbi her, trener med klikkeren. Holder vi på å leke er de ikke like interessant så sant hun ikke ser pus da, da driter hun i den ballen . Jeg nok litt redd for at hun skal stikke av å forsvinne for meg i skogen kjenner jeg, Men hun vil nok ikke tørre å gå så langt kanskje
 6. FruSusanneKGulliksen

  Vom og hundemat

  Hun på dyrebutikken sa ca 4 dager
 7. FruSusanneKGulliksen

  Vom og hundemat

  Ja jeg også regner ut tar 7kg * 4 / 100 . Men jeg var usikker på hvor mange prosent jeg skulle regne med
 8. FruSusanneKGulliksen

  Langline

  Muligens jeg ikke trenger det i skogen altså, vekk fra biler vei, for da stikker hun kanskje ikke så langt ? Men så er det greit å bruke den når vi øver på å ikke løpe etter folk og ting. evnt biler for den sakens skyld. Etter hvert så kan jeg nok sikkert ha henne mere løs visst innkallingen sitter. Ser på henne når hun er ihagen at den bilen skulle jeg gjerne løpt etter.
 9. FruSusanneKGulliksen

  Langline

  Må jo det for hun løper ditt det passer henne og hun lukker ørene. Vi har heller ikke gjerde her i hagen, og hadde hun løs en periode. Men så blei menneskene som gikk forbi her for interessante så da løp hun rett bort til de. Og det kan komme biler. Så lenge jeg ikke er trygg på innkalling, så har jeg henne i langlinen ja.
 10. FruSusanneKGulliksen

  Vom og hundemat

  2,2 kg fik jeg, om jeg har regnet riktig
 11. FruSusanneKGulliksen

  Vom og hundemat

  Vi er jo masse aktivt på dagen Mere på dagen enn på kvelden enn så lenge. Hun får mat 3 ganger om dagen nå. Vet ikke når jeg kan gå over til 2 måltider. Burde vel vente litt til med det. Da gir jeg v&m på morgen og midt på dagen, og tørt på kvelden. Da tar jeg 280 delt på 3, så gir jeg da ca 100 gr pr måltid og antal grammet tørt hun skal ha pr måltid på kvelden. Burde jeg fortsatt bløte det ? eller kan hun få det helt tørt nå ?
 12. FruSusanneKGulliksen

  Langline

  Vi har denne. Skulle gjerne hvert litt i skogen med henne, evnt dratt opp i bugårdsdammen med henne og være litt på grasset der. Men må vente litt til hun orker å gå opp ditt. Det er bare 1 km å gå. Skulle hatt bil og lappen kjenner jeg
 13. FruSusanneKGulliksen

  Vom og hundemat

  Oki. AnetteH takk for svar, da skjønte jeg litt bedre ja Men ta litt mindre siden jeg blander med tørrfôr ? Jeg TROR jeg kommer til å gå over til kunn v&m . Så få hun annet hardt å tygge på. Eller burde de ha litt tørrfôr inni mellom ?
 14. FruSusanneKGulliksen

  Vom og hundemat

  Jeg blir rett og slett helt forvirret av hva jeg leser rundt på nette av mengden. Jeg kjøpte dette i dag og hun fikk sitt første måltid av dette nå, blandet med tørrfor. Men om jeg skal fullfôre hun på v&m hvor mye skal hun ha pr dag ? Hun veier nå 7 kg . Veide henne i stad. Blir helt gal av de % av ditt og datt Til dette måltide blandet jeg bare en liten klump sammen med tørrforet som var litt bløtet opp fra før av.
 15. FruSusanneKGulliksen

  I stua, på soverommet/badet/gangen... ?

  Jeg sier i stuen, i gangen. På soverommet, på kjøkkenet. Og på bade.
×