Jump to content
Hundesonen.no

LouDan

Medlemmer
 • Content Count

  1610
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About LouDan

 • Rank
  Viva La Mudi!
 • Birthday 06/19/1991

Contact Methods

 • MSN
  Lou_Romeo_@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.muddel.moo.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Brumunddal og Furuset
 • Hunderase
  Mudi

Recent Profile Visitors

4259 profile views
 1. LouDan

  ''Jeg har oppdatert bloggen''-tråden

  Bloggen er nå oppdatert med bilder og pjatt..
 2. LouDan

  Mudikalender 2010

  De siste årene har Magyar Mudi rescue laget en mudikalender. Den inneholder bilder av diverse mudier i diverse situasjoner, og den koster ikke særlig mer enn 120-150 kroner. Mer info her: http://mudicalendar.extra.hu/info_eng.htm Hvis du vil bestille en kalender, så ta kontakt
 3. LouDan

  Ny Youtubefilm!

  Haha! De var jo bare geniale!
 4. Gratulerer skjønnheten!! :icon_fun:
 5. LouDan

  Bruks i Hedmark

  Er det noen som vet hvor og om det trenes bruks i Hedmark? Mer spesifikt så vil jeg gjerne trene rundering og blodspor.
 6. LouDan

  Lyra og Loke (Laekenois og Groenendael)

  Må bare få si at jeg synes dyra dine kler hverandre :angry: Jeg er også litt misfornøyd med at du ikke kom til Bø <_< Ja, ja.. Uansett så er hu virkelig vakker!
 7. LouDan

  Lyra og Loke (Laekenois og Groenendael)

  Gratulerer! Vet det er ei stund sia du fikk henne, men det er også ei stund sida jeg var her sist Nydelig lita tulle
 8. LouDan

  To år

  Begynte å tenke på noe her en dag. Nå er det nesten to år sida jeg begynte aktivt med hund og trening. Tida har gått fryktelig fort! Romeo har blitt hele 7 år, og jeg har blitt 15. Må bare si at det var fryktelig moro å komme inn i agility miljøet! Masse utadvente, hyggelige, snakkesalige folk. Hundefolket generellt er sånn. Ingen som snur ryggen til eller overser deg når du snakker til de. Ja, de kan se litt ned på deg hvis du er ung, men de er mye mer mottakelige enn det voksne i andre typer miljøer kan være. Folkene er mye av grunnen til at det er så moro å drive med hund! Hva er din mening?
 9. LouDan

  Om deg og din(e)

  Navn: Julie Danbolt Alder: 15 Bor: Burmunddal, Ringsaker Jobber som: Jobb?? Hva er det?? Litt info: Er vel ei ganske glad jente med god humor(synes jeg sjøl da ). Jeg kan bli veldig gretten hvis jeg ikke har fått nok søvn, og hater møkk på soveromsgulvet når jeg våkner om morran(Bajnok sover derfor i bur for tida ) Hjemmeside: http://www.agilitydog.tk (oppdatert i dag!) Bilde: Navn på hund(ene): Plutonium El Pequeno "Romeo" og Sigerdrivas Büszke Bajnok "Bajnok" Rase®: Storpuddel og Mudi Alder: 7 år og litt over 3 måneder Bruksomeråde: Romeo brukes i agility og godbitsøk. Bajnok skal få prøve litt av hvert. Vi skal drive med agility, lydighet og freestyle på fast basis, mens vi også skal prøve bruks og gjeting. Hjemmeside: http://www.agilitydog.tk Litt info: Romeo er en artig fyr. Han er rolig og ordentlig snill. Overbærende med små barn, og koser seg med folk og dyr. Bajnok er litt skeptisk til nye folk og store hunder(over labrador størrelse), men får han tid på seg, blir det bra Bilder: Denna ligger på forsiden til hjemmesida Bajnok: Romeo:
 10. Oooooh! Det så moro ut! Også så uvant å se så mange Stabij på samme sted
 11. Så søte de er! Ser ut som de koser seg sammen! Amigo var jo kjempe flink til å søke!(ikke at det kom som en overraskelse )
 12. LouDan

  Nannestad 25.05

  Er det oen som kommer til Nannestad torsdag 25 eller? Jeg og Romeo skal dit + at mange i klubben debuterer, så det blir moro! Andre?
 13. LouDan

  Norsk elghund grå..

  Gode, snille raisa Raisa igjen Føya og Menja elghunden heter Ask og er en skikkelig gromgutt! Mens de andre har los, vil han ha kos Åstdales Ask som valp Mange flere bilder på www.elghund.net
 14. LouDan

  Aussiens farger!

  Liker best Red merle, je. Men Red tricolor kommer på en god andre plass
×