Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/27/20 in all areas

 1. 2 points
  Har meldt oss på grunnkurs i agility i november, iih 😬 Aldri vært på hundekurs, bortsett fra et par valpekvelder for to år siden, så jeg aner ikke hva jeg går til! Håper alle er snille 🙈
 2. 1 point
  Tror du kommer til å storkose deg, AG er gøy. Jeg er fremdeles syk, men føler i dag for første gang en anelse bedring.
 3. 1 point
  Bruksegenskaper kan ikke garanteres når man selger en valp, nei, derfor gir noen "garanti" slik at eier kan kjøpe en ny hund som egner seg. Noen refunderer også deler av beløpet om eier ønsker å beholde hunden, akkurat som man ikke betaler fullpris for en hund som er krypt eller har utstillingsfeil. Dette er jo ikke hunder som det feiler noe annet enn at de ikke fungerer til et spesifikt bruk, de fortjener absolutt å leve lange, gode liv som tur- og selskapshunder eller sportshunder på et annet nivå. Det er ikke sånn at den første som kjøper dem er de eneste som kan gi hundene gode liv, det kan de like godt få i et annet godt hjem. Så lenge hundene får et godt hjem bryr de seg lite om hvor de bor. Selv tenker jeg det må være bedre for dem å bo hos noen som setter pris på de egenskapene de har, enn å bo hos en eier som alltid vil være misfornøyd med den.
 4. 1 point
  Hva er problemet med bruksgaranti? For mange er det viktig at hunden egner seg til det formålet den ble kjøpt til, for noen er sport/jakt en viktig del av hundeholdet og noen bruker hund i arbeid som politi, forsvar, vekter osv.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×