Gå til innhold
Hundesonen.no

Felles moderatorkonto


Anette
 Share

Recommended Posts

Moderatorteamet og administratorene har besluttet å opprette en felles moderatorkonto (@Moderator) som moderatorteamet kommer til å bruke fremover. Dette er for at det skal være lettere for brukerne å skille mellom person og moderator. Dersom det er behov for moderering, enten i form av offentlige advarsler/påminnelser eller ved pm til enkeltbruker(e), vil dette bli gjort av moderatorkontoen. Alle i moderatorteamet har tilgang til denne kontoen.

Interne regler for bruk av kontoen er at minst to moderatorer må godkjenne bruken av kontoen før PM/advarsel sendes ut, samt at vi kommer til å logge bruken på moderatorforumet (skrive på en liste hvem som brukte den til hva, i tillegg til å skrive det i rapporten). Moderering som ikke krever kommunikasjon med brukere (slette dobbelposter, slå sammen tråder osv) vil bli gjort fra moderatorene sine egne kontoer.

Moderatorene vil fortsatt være tilgjengelig, og dersom man ønsker å komme i kontakt med moderatorteamet, så sender man enten en PM til en av moderatorene, eller rapporter, slik som i dag. Vi ønsker rapport på grunn av at det kan hele teamet se, mens hvis man sender PM til moderatorkontoen istedet for rapport vi det ta lengre tid før noen ser det :) .

 

mvh

Moderatorteamet, eiere og admins :)

  • Like 19
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...