Gå til innhold
Hundesonen.no

Turkjele!


La'grange

Recommended Posts

Ehmmm.... teit spørsmål, men jeg må kjøpe meg egen turkjele nå. Og jeg lurer rett og slett på om alle tåler å bli satt rett over bålet? :icon_redface: F.eks disse:

http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=85746

http://www.intersport.no/Product/704322%28.../rast-turkjele/

Fordel ulempe med kobberbunn? Jeg kjenner jeg alltid bare "har vært med lasset på tur" i stedet for å lære noe om selve utstyret :innocent:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Av de du har lagt ut link til vil jeg absolutt anbefale rast sin. Mer solid og tåler i større grad en tur på bålet. Trangiakjelen blir fortere ødelagt (kjenner også til de som har blitt smeltet...) og så smelter plastikken. Kobberbunn er bare bra:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har denne fra eagle,og den har vært min trofaste turkamerat i 10år nå faktisk! :icon_redface: Den har fått seg noen bulker i bunnen etter å ha levd de siste to årene som smeltekjele på vinterturer også, og da står den på omnifulen som gir litt vel sterk varme på "tom" kjele (som den jo på sett å vis er før snøen i den smelter).

Har vært veldig fornøyd med den:) Nå har vi i tillegg en større kjele fra Primus som vi smelter snø i (blir litt snø med to stk og tre hunder), så da skal kaffekjelen min få lov til å være tekjelen på bålet en del år til. :innocent:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...