Gå til innhold
Hundesonen.no

Turområder i Stavanger/Sandnes


minte

Recommended Posts

Hei!

Det er dessverre ikke så mange steder hvor du lovlig kan slippe hunden din løs.

Kan anbefale disse turstedene

Bråsteinskogen: Kjør E39 mot Kr. Sand, etter å ha kjørt motorveien til endes skal du ta til høyre rett etter (eller i) neste busstopp og følge grusveien til endes. Der er det flere steder å gå en hovedvei, og masse fine stier inne i skauen. Her er det altså båndtvang, og det har hendt at politiet har kommet og bøtlagt eiere med løse hunder. Men ellers et veldig fint sted ;-)

Åsen (også kalt sirkustomta): et lite område hvor du kan slippe hunden din løs sammen med andre hunder. E39 mot Stavanger: ta av ved Hillvåg, kjør 2 X høyre, følg veien 200 meter og neste til venstre. Her er en stor agilitybane og bak denne er sirkustomta.

E39 fra Stavanger: Ta av andre avkjørsel etter sentrum, kjør høyre, høyre i neste rundkjøring, følg veien 200 meter og neste til venstre. Her er en stor agilitybane og bak denne er sirkustomta.

Stokkavannet: Utenom båndtvangsmånedene er det lov å slippe hundene før 0700 og etter 2100 rundt Stokkavannet. (ca 8 km rundt) Grusvei, fare for syklister. Kjør Madlaveien mot Tananger, følg skilt til Tananger i rundkjøring ved Shell (Shell til venstre, du kjører til høyre), til høyre kommer det et stort murbygg og en parkeringsplass. Parker og følg grusvei inn til Stokkavannet.

Sørmarka: Lov å slippe hundene utenom båndtvangs månedene på sørsiden av motorveien. Fin skog med grusveier og masse stier, fare for å møte hester noen plasser. En måte å komme til sørmarka på: E39 fra stavanger: Ta av til Sola, kjør høyre i rundkjøring, venstre i neste, høyre i neste, høyre i neste kryss, følg veien ca 300 meter, masse parkeringsplasser til venstre og skogen rett frem når du kommer kjørende.

Dalsnuten: i Sandnes kommune, google it! :huh: 30 min gåtur - båndtvang og sauer

Vaulen: båndtvang her også, men fine grusveier og badeplass

Borestranda: 30 - 40 min fra Stavanger, kart finner du på www.tlf.no

Hellestøstranda

Akkurat nå kommer jeg ikke på så mange flere, og det er dessverre veldig få steder hvor du kan slippe hunden løs :rolleyes2:

Men håper du finner noen hyggelige steder å gå på tur :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...