Gå til innhold
Hundesonen.no

Marsvinoppdrett i Bergen?


Jezee

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

--,'

Det er ikke lurt og kjøpe dyr i dyre-butikken, da er de for.eks vanskelige og gjøre tamme, man vet ikke om noe stamtavle, man kan plutselig få melding om at din hann tydligvis er ei hu, eller omvendt eller rett og slett er jenta gravid!

Man kan aldri vite, + så får man ikke kontakt med oppdretter og slikt, + Dette kan være et ulykke kull, som ikke meningen skulle skje, og derfor kanskje ha veldig agresive foreldre, (Eller tilogmed ungen kan tilhøre en skade/sykdom!)

Ja, x'-) Årsakene for at jeg skal prøve og kjøpe av oppdretter neste gang :P Men, fant en oppdretter i Bergen, på marsvin ;

http://www.kaninogmarsvin.com/

Det er nok den eneste i bergen :P Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
    • Er det noen som har kompetanse når det gjelder forvask av spisebestikk og servise før man setter det inn i maskin med kort vaskesyklus (steamer). Skal man vaske med håndoppvaskmiddel først, eller bare bruke rent vann? Finner ingen spesifikk beskrivelse hos mattilsynet. Har bare hørt at det kan ødelegge maskinen. Hvis noen har en link å vise til, helst fra produsent (Miele, Hobart el.lign.) hadde det vært fint.  
    • Huken multisele eller Troll nomesele. 
×
×
  • Opprett ny...