Gå til innhold
Hundesonen.no

bella91

Medlemmer
  • Innholdsteller

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

bella91's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. han er omtrent midt ned på siden der:)
  2. sorry at jeg svarer seint;) men pelsstellet er ikke noe problem:) børster over han fort 1 gang om dagen nå menst han har hvalpepels åsso 1 gang i uken når han får voksenpels:) Kaos leder forøvring petworld sin bildekonkuranse: http://www.petworld.no/?nr=182&startrow=40&ID= men han trenger fremdeles mer stemmer, så vist dere synest han fortjener det så gi han 6 stemmer! (fann ikke forumreglene så vet ikke om det er lov å poste dette her, menmen får vel bare prøve og se hva som skjer)
  3. Hei ville bare si at chow chow er noe å vurdere for dere vi har en chow chow valp nå å han er bare den skjønneste skapningen som eksistere. Han bjeffer ikke å han er en fantastisk turkamerat bloggen om hunden vår: www.chowen.blogg.no Norsk chow chow klubb :http://www.ncck.no/ hunden vår kommer fra kennel:http://www.dian-shan.dk/ Video med info om chower:
  4. hei! snakket med naboen nå akkurat og hun sa at stafford bullterrier hvalpen hennes hadde samme symptomene, så det kan vel være en øye-betendelse?
  5. overskriften sier vel egentlig alt, men skal se om jeg får lastet opp bilde
  6. heihei! Kaos er 4 måner idag så tenkte jeg skulle laste opp et bilde av han;) har også vert på valpekurs hos Familiehunden for 2. gang idag, og han lærer kjempefort:) kommer både på kalling, sitter og gir labb her er iallefall bildet av han:
  7. De som ønsker kan se flere bilder på www.chowen.blogg.no
  8. hei idag etter vi hadde vert ute og gått tur så såg jeg at hunden haltet og når jeg sjekket så hadde han småsår på potene rett vedsiden av klørne (1 sår på samme plass på begge føtene) de er ikke store og vi har snakket med vetrinær som sa at vi skulle vaske det så skulle det gro. jeg lurte egentlig på om det er noe vi kan gjøre? det er ikke spesielt dype sår det er på en måte bare skrubbsår eller hva jeg skal si men han blødde litt på det ene og han er veldig sår har lest at Bacimycin-pulver kan hjelpe men hvor får jeg taki det? og burde jeg kanskje ha et slags plaster eller noe på og kasnje potesokker til de er grodd? skal se om jeg får tatt bilder imorgen han sover søtt nå så må vente:)
  9. hei! vi har som sagt fått oss en chow valp:) men han har iløpet av den uken vi har hatt han startet og lukte mer og mer "hund" jeg vet at det er normalt at en hund lukter hund;) og de er greit det:) men han lukter mye sterkere en tidligere, vi har ikke vasket han, men vi har tørket av han osv... chow chower og hunder generelt skal vel egentlig ikke vaskes så ofte så vi lurtepå om det er noe vi kan gjøre for at han lukter bedre? kanskje en sjampo som gjør slik at de går lenger tid før han starter å lukte så sterkt igjen eller noe?
  10. heihei! da har vi endelig fått han i vår kjære Kaos i hus! her er noen nye bilder:)
  11. hei igjen! takk for alle fine kommentarer:D vi fikk telefon fra mattilsynet idag og vi kan hente skjemaet for innføring av hund imorgen! så vi reiser med Stenaline til danmark klokken 19:30 på kvelden så reiser vi tilbake med samme ferga klokka 10 på fredag i dyrelugar med den fantastiske valpen vår<3
  12. haha! tusen takk ja vi er rimelig fornøyd med den! var egentlig veldig heldige som får den var den siste som var igjen og vi ble medlem av Chow gruppen på face og fikk vite av valpeformidler at der var 1 igjen på en kennel i danmark så vi bestemte oss ganske kjapt for å kjøpe den:) etter vi hadde sett stamtavlen osv.. så tok de ikke mer en 30 sek før vi bestemte oss
  13. hehe! søteste jeg noen gang har sett!
  14. ja vi får forhåpentlivis godkjenning fra mattilsynet snarest:O så blir de bare å dra å leige bil å kjøre/ta båt til danmark på minuttet;)
×
×
  • Opprett ny...