Gå til innhold
Hundesonen.no

ElliTacita

Medlemmer
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Trønderland
  • Hunderase
    Eventyrblanding

ElliTacita's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå, så håpe dere kanskje har noen tips. Tipsa vår som nettopp ble 4 år har plutselig blitt en helt annen hund. Innendørs er hun som før, problemet er ute. Før har hun vært vilter, men har trekt lite, har ropt KUN når vi har sett kjentfolk/kjente hunder, men vært lydig og enkel å ha med å gjøre, å hatt god kontakt oss mellom. Nå er det stort sett likt, når det ikke er andre hunder i nærheten, og hun ikke kjenner lukt fra andre hunder! Lukter hun spor etter andre hunder "forsvinner" hun i sin egen verden, hører ikke oss og bare drar. SER vi en annen hund er helvette løs. Hun finnes ikke agressiv, heldigvis. Men hun står i båndet og henger seg. Spøler og kaver for å kommer nærmere den andre hunden. Ofte når vi går har vi med oss datra vår på 3 år, og hunden bare durer henne ned, noe som ALDRI har skjedd før. Ser hun hunden på avstand, og ikke kommer nærmere, begynner ropingen. Det er gauling og hyling, ikke bjeff. Og det er høyt! Hun gir seg ikke før hunden har forsvunnet ut av synet. Første dagene sjønte jeg ikke noe, men så fortalte naboen at hunden hans nettopp hadde fått løpetid. Det aner meg at det er hormoner, men jeg har aldri vært borti noe så ille før. Hva tenker dere når dere leser dette, erdet noe jeg kan har oversett?
  2. Tusen takk for skryt av henne Pappan hennes er Berner Sennen, og mamman er halvt Schafer og halvt noe annet. I et kull på ni var hun en av tre som hadde lett kropp, resten hadde mer kropp som pappan. Men mamman ser ut som en liten elghund, såvi trodde det var det først, før en annen valpeeier tok DNA-test. Desverre var den siste rasen(e) for utydelig eller hva det var. Bor på Levanger, og har nok ikke mulighet til å komme meg til Tr.heim på en stund. Dumt, for jeg liker Troll. Fant idag ut at hun MÅ ha andre seler værtfall. Trakk akebrett (med ei på snart 3 år) som bare det, men sela drar seg over til siden, og den glir opp mot halsen
  3. Jeg gir opp å prøve å forklare kroppen hennes, så her er et bilde (håper jeg). Hun har ganske spist å utstående (kanskje samme greia?) brystbein, så fant jeg ei nomesele med doble stolper for det, er det lurt? Eller har det ikke så mye å si?
  4. Nå har vi en sykkelsele (brystsele?) til hunden, men er ikke helt fornøyd. Vi bruker den til sykling, trekking av akebrett, og snørekjøring, Hunden er ganske pysete på trekking (svakt psyke generelt ). Så har jeg hørt mye fint om Non-Stop Free Motion, men den er ganske dyr. Er det andre seler som er gode?
  5. Da blir det ny tur på dyreklinikken, bare en og en halv uke siden sist...

  6. I gårkveld da jeg skulle gi Tacita mat så jeg at hun peste fælt. Ikke pesing som i at det var varmt, var mye raskere. Hun hadde litt feber, 39,7. Var slapp. Ikke ville hun ha mat heller, bare dytta på skåla. Etter 20 min var alt greit igjen. Hun er fortsatt helt fin. Noen som har vært borti noe sånnt før?
×
×
  • Opprett ny...