Gå til innhold
Hundesonen.no

Lisamalene

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    golden

Lisamalene's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg bor jo 15 min unna Kongsvinger, hørtes spennende ut! Poenget var ikke at vi vil avle på helle fordi at hun er den perfekte for oss, men at vi følte oss litt "fjolsete" avenfor folkene som vi møtte, bare fordi vi hadde en familiehund som ikke hadde klipt hale Føltes ikke veldig tatt imot. Jeg jeg har erfaring fra andre dyre-miljøer, så vet at det lønner seg veldig å melde seg inn i en klubb og ble med på møter! Så dette vil jeg absolutt prøve å få med meg, innemellom all skole og de andre dyrene her. Dere er virkelig til stor hjelp, takk alle sammen. : ) Jeg er mer enn villig til å lære av de erfarne, erfarne innen et tema er de beste lærebøker man kan ha.
  2. Takk skal dere ha. Skal prøve å holde meg oppdatert på utstillinger og melde meg inn i en klubb. Grunnen til at jeg dro på denne ene utstillingen vi var på, var at utstillingen ble holdt rett ved der vi bor, og ville være med for morrokyld. Når vi kom dit ble folk helt hysteriske, fordi hunden min ikke hadde klippt hale. Følte meg litt trist da, ettersom Amy er den perfekt hund for oss, med klippt eller uklipt hale. Noen hjalp oss med å klippe henne før vi gikk i ringen, og de visste også hvem faren hennes er. Han var visst ganske kjent.
  3. Jeg fant dette på den ene linken du ga meg: "Begge foreldrene skal være premiert på jaktprøve og/eller utstilling Hvis hunden IKKE er jaktpremiert gjelder følgende krav til utstillingsresultater for Flat, Golden, Labrador og Toller: 2 x HP fra JK/AUK eller 2 x 1 AK eller en av hver av disse. (oppnådd før 1.januar 2011) 2 x Excellent (oppnådd etter 1.februar 2011)" Skjønte ikke helt det med valpeliste. Er dette noe som vi må ha/være med på? Og hva er det? Er det registrering av alle kull i NKK? NKKs etiske retningslinjer for avl syns jeg var grei. Retningslinjer vi enkelt klarer å følge.
  4. Tusen takk for svar! Da blir det å lese. Så håper vi på kull til sommeren.
  5. Hei! Vi har ei golden retriever tispe på som vi gjerne vil ha kull på. Jeg har stilt henne ut en gang for to år siden, det var både min og hennes første utstilling og jeg var bare 15. Vi fikk blå sløyfe, vet ikke om det er bra eller dårlig i forhold til hva dere "erfarne" syns, men jeg syns da ikke det var dårlig til å være første gang. Skjedde mye nytt for hunden også. Pappa mener han har hørt at ei tispe må ha tre røde sløyfer for å ha kull i NKK? Eller er dette heelt på bærtur? Fint om noen kan hjelpe oss med litt info her
×
×
  • Opprett ny...